Zeleni nedeljni horoskop od 14.9. do 21.9.2020.

Nedeljni horoskop

Mars i Saturn su se ponovo dokačili. Rat traje. Tačnije, Mars pokušava da ratuje, trči do cilja, dok Saturn ide polako i pravi mu prepreke. Uči ga da uspori, a to nema šanse. Dakle, ovaj kvadrat davaće nam nervozu, neispunjene ciljeve ako trčimo. Ako poštujemo pravila i zakone, laganim hodom ćemo stići do cilja. Dakle, šetajmo se da Merkurom u Vagi pod ruku sa Venerom u Lavu. Pokušajmo da kroz ljubav nađemo smisao. I da se rečima, ne kačimo na Saturna ili Marsa. Ni od jednog neće biti dobra. Šetnja u tišini, vođenje ljubavi sa strašću je jedino što nam preostaje. A, to nije za bacanje!

Ovan

Mars, u vašem znaku od maja meseca, davao vam je dosta energije. Sada u retrogradnom hodu davaće vam usporavanje iste. Nervozu, nesanicu, ali ujedno i strast, ljubav u kojoj ćete moći da uživate. Pokušajte da vam to bude preokupacija. Ne bi trebalo da vam je teško. Ostalo, pustite da ide tempom kojim se mora, jer Saturn diriguje disciplinu, rad i red. Po njegovom mora biti, zato se ne trudite džabe i ne umarajte se bez potrebe. Neće biti kako vi hoćete. U ljubavi hoće jedino.

Bik

Venera u Lavu, kao vaš vladar donosiće vam napetost. Postojaće velika doza pasivnosti, isticanje i takmičenje sujete. Uletećete nesvesno u tu igru nadigravanja ega. To može biti stimulativno, vrsta predigre. A kod nekih može izazivati bes. Svakako u emotivnom životu vam neće biti dosadno. Poslovno se neće ništa posebno dešavati. Imaćete obećavajuće razgovore, i ostaće sve na tome. Nećete biti na gubitku, ali pomeranja nema. Ne menjajte ništa na silu, nije vreme za to. Pustite i držite se samo onoga što vam je sigurno.

Blizanci

Sa Merkurom u Vagi, imaćete prijatna iskustva i razgovore. Venera u Lavu, kao dispozitor će vam pomoći u tome. Posebno u dogovorima sa nadređenima. Oni koji žele povišicu, slobodan dan, odmor, ovo je nedelja u kojoj će ih šefovi razumeti. Mars u Ovnu, iako u retrogradnom hodu, davaće vam pozitivnu energiju i dobru volju. Jedino čega treba da se pričuvate, tačnije da obratite pažnju na „prijatelje“. Neće to biti svako, iako će se tako predstavljati.

Rak

Strpljenje nema gradaciju, ali će vam trebati ogromno. Nervoza će biti prisutna u vazduhu, ljudima oko vas, kolegama, partneru. Napetost ćete osećati i pokušajte da je ne upijate. Bavite se kreativnim radom, pišite, čitajte, šetajte. Spasavajte se strahova koji će lebdeti oko vas, trudite se da ne uđu u vas. Posao će teći sporo, neki će biti pred otkazom. U emotivnom životu dugo tinja prošlost. Pustite je da ode. Posmatrajte sebe, budite svesni svakog trenutka i ne dozvolite da pokleknete opštem ludilu koje će cvetati oko vas.

Lav

Venera u vašem znaku davaće vam privlačenje pozitivnih osećanja. Nećete uspevati da ih prepoznate uvek, pokušajte da ne racionalizujete sve, prepustite se. Doći će vam baš ono što vam treba. Većinu će vući ljudi iz bliže prošlosti. Neće u tome biti ničeg lošeg. Dajte im još jednu šansu. Strast će vam u mnogo čemu biti vodilja. Poslovno ćete imati dobre razgovore, ali nisam sigurna da će se u ovoj nedelji neki realizovati. Računajte da je ovo tek početak nečeg boljeg.

Devica

Pred vama je dobra nedelja za posao, obaveze i dužnosti. Sunce u vašem znaku će vam olakšavati svakodnevicu. Merkur će vam davati diplomatičnost, Venera harizmu. Iskušenja u koja budete upadali, imaće veze sa nečim ili nekim problemom s proleća. Imaćete priliku da to praktično rešite. Emotivno partnerstvo, biće mutno po nečemu. To će vas mučiti, a ujedno i dražiti da otkrijete šta se skriva od vas. Neki će se prijatno iznenaditi, a neki n neprijatno. Čačkali ste.

Vaga

Merkur u vašem znaku, u lošem aspektu sa Marsom, davaće vam nervozu. Saturn je takođe, u nepovoljnom aspektu sa vama. Sa jedne strane potreba da nešto rešite, završite, sa druge prepreke da to uradite. Sve zajedno će rezultirati konstatnim nemirom oko vas i u vama. Venera, kao vaš vladar u lepom aspektu s Marsom, davaće vam ljubav i strast. Prepustite se uživanjima, kad god možete. Ostalo će se rešavati kako mora, a i mnogo toga neće zavisiti od vas.

Škorpija

Vraćanje na dileme koje ste imali, teža koncetracija, nemirni snovi, povratak nekog zdrastvenog problema. Ukratko je opis nedelje pred vama. Osećanja pri tom će vam biti napeta, Venera u Lavu vam neće dati da ih pokažete kako bi želeli. Za strast neće biti problema, ona će vam pomagati u svim odnosima. U emotivnim, poslovnim i prijateljskim. Sve što budete radili sa strašću, biće dobro po vas. Dobri dani za posao, ali ne i uvećanje finasija. Tu ćete ostati na istom.

Strelac

Komunikacija, razgovori uopšte, biće dobri dok ne dođete do tački odluka. Ukoliko su odluke do vas, ne donosite ih odmah. Konsultujte se sa nekim, tako ćete biti sigurniji i čućete objektivno mišljenje. Ukoliko odluke donose drugi, povinujte im se. Tako će biti najbolje, ma koliko vam se ne dopadale. Generalno je dobra nedelja pred vama. Energija će vam biti solidna, emotivni odnos strastven, komunikacija razumljiva. Jedini problem, koji se može desiti jeste sa nadređenima. Klimajte glavom, oni su u pravu.

Jarac

Saturn blokira, Jupiter da malu šansu za odblokiravanje, Mars se zatrči da sve to poruši, Merkur da razočara, unervozi i potraži rešenje. Jednom rečju, haos. Živa nedelja je pred vama. Većina situacija se proteže skoro čitave godine, neke se nadograđuju i sve zajedno daje, sve što se dešava dešavaće se oko vas, u vama i zbog vas. Posmatrajte, čekajte da prođe i potrudite se da se ne posvađate sa nekim, sa svima, sa sobom.

Vodolija

Vaše nesvesne strahove razbijaće reči, osećanja, dešavanja uopšte. Vratiće vas neka situacija u blisku prošlost, nešto što ste potisnuli. Prepoznavanje tog trenutka, neprijatnog, doneće vam osvešćivanje i olakšanje. Očistićete svu prašinu, koja je pretila da postane paučina u vama. Sudar sa stvarnošću, probudiće vas. Očekuje vas jedan dugačak razgovor sa osobom koju volite ili koju želite uz sebe. Neke sa porodicom ili prijateljima. Biće vam mnogo lakše nakon toga.

Ribe

Vaše iluzije razbijaće svakodnevica. Moraćete da se bavite praktičnim poslovima i stvarima koje će vam kvariti sanjarenja. Biće to zdravo osvešćivanje, jer ćete shvatiti šta su prioriteti. Poslovanje će vam ići dobro, prijatelji, prijateljstvo uopšte, zlata vredno. Osećanja će vam biti čudna. Volećete ono što vas nervira. Šta volite u toj osobi, šta u sebi što vas iritira? Odgovore dajte sebi.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com