Zeleni nedeljni horoskop od 27.1. do 3.2.2020.

Nedeljni horoskop

Pred nama su dani u kojima je najbolje napisati šta mislimo, želimo i planiramo. Kada vidimo ispred sebe napisano šta nam treba, lakše će se stvarati prioriteti. Emotivno ćemo biti napeti i svaki emotivni odnos koji je labilan, prekinuće se. Tako mora biti i ne žaliti za time.

Ovan

Većina će vredno raditi, a nezaposleni će najzad naći posao koji im odgovara. Odlična komunikacija, dobra energija daće svima uspešnu radnu nedelju. U emotivnim odnosima, vezi postojaće nešto skriveno. Istinu nećete saznati, a da li će vam prijati sumnjiv emotivni status, na vama je. Slobodni neka biraju, flertuju, uleću u avanture, sve ih očekuje. Prštaće strast na svim strananama.

Bik

Dobri poslovni odnosi, posebno sa ženama daće lakše oraganizovanje poslovanja. Finasijama, kao i sigurnošću za budućnost bićete zadovoljni. Ljubav i vi se nećete najbolje razumeti, a volećete se. Čačkaćete se s pratnerom oko sitnica, nerviraćete jedno drugo maksimalno. A niko neće moći da ode, jer razlog za to ne postoji. Dokle god ne budete imali plan o budućnosti, obostrano nezadovoljstvo će rasti. Vrtećete se u krugu svakodnevice. Slobodne gađaju nečija osećanja. Da li ćete odgovoriti na njih, na vama je.

Blizanci

Komunikacija sa saradnicima, a posebno sa nadređenima, doneće vam laganu poslovnu nedelju. Ideje ćete širiti i zajedničkim snagama ćete dostizati uspeh. Povoljna nedelja za polaganje ispita bilo koje vrste. Ljubavni život će vam biti malo komplikovaniji. Postojaće dinamika u svakom danu, dobro razumevanje, osećaji da je partner negde u glavi na drugom mestu.Oni koji su na klackavim nogama, treba da prekinu ono što ne ide. Oni koji se vole, treba da iskreno porazgovaraju. Slobodni će preko društva upoznati nekoga.

Rak

Svi oni koji rade sa rečima, na bilo koji način, biće uspešni. Otvoriće vam se još jedna vrata poslovanja i novog projekta. Oni koji ne rade, imaće sreće u pronalasku honorarnih dobro plaćenih poslova. Finanisje u ovoj nedelji nikome neće predstavljati problem. U emotivnom životu, održavaćete formu veze, a suštinom se nećete baviti. Tako će vam biti lakše. Dokle god to i partneru odgovara, neka bude tako. Osećanja su vam tu, ali ih zbog neke lične blokade teško pokazujete. Porazgovarajte sa nekim i oslobodite svoja krila srca. Slobodni će maštati, a ako se ne pokrenu, ostaće sve samo na maštanju.

Lav

Rešavaćete komplikovanije radne zadatke, sa još komplikovanijim saradnicima, ali uspešno. Biće vam to izazov da iz komplikacija izađete kao pobednik. Ne očekuje vas laka nedelja, ali pobeda će biti slatka. Nezaposleni neka traže posao gde je potreban timski rad. U emotivnom odnosu, partner će početi da menja pristup prema vama. To će vam jako prijati, veza će vam ličiti na početak. Slobodnima će prijati sloboda. Mogućnost započinjanje veze, imaće nešto stariji pripadnici ovog znaka.

Devica

Dobra saradnja sa nadređenima, doneće vam neke povlastice. One mogu biti u vidu avanzovanja ili povišice plate. Dobitke ćete imati u sklapanju novih poslova i ugovora. Kreativci će pronaći dobro plaćen honorarni posao. U emotivnom odnosu očekuje vas sklad, bogat društveni život i ljubav koja se obnavlja i raste. Slobodni će upoznati nekoga na zabavi, ili u nekoj grupi na društvenoj mreži. Biće to početak jedne lepe ljubavne priče.

Vaga

Intuicija će vam pomoći, i uz iskustvo ćete tačno znati šta treba da radite i kako da osvojite saradnike, a i nadređene. Šarmom i diplomatičnošću, dobićete tačno ono što želite. Vaša kreativnost i stav nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Moći ćete lepo da plasirate svoje ideje na tržište. Ljubav će vam prijati, kao i zajednički izlasci kojih će biti. Kulturna dešavanja i razgovori o njima, spajaće vas još dublje. Slobodni će primetiti nekoga u komšiluku.

Škorpija

Usmeravanje svakodnevice će i dalje biti ka materijalnim i praktičnim stvarima. Bićete stalno u pokretu i upoznavanju ljudi sa kojima je moguća saradnja.Ljubavni odnos će vam dati duboka osećanja, produbljivaće vam maštu i raspirivati strast. Smanjite ljubomoru i uživajte u partnerovoj ljubavi, koju će vam nesebično davati. Slobodne će tresti strast i uleteće u vezu koja neće biti ozbiljna, bar ne u početku. Kada upoznate bolje tu osobu, sve je moguće.

Strelac

Dobra nedelja za pokretanje sopstvenog posla. Pogodnosti će imati i oni koji rade od kuće. Ostali će imati dobru radnu nedelju, jer će razogovori i dogovori teći normalno. Emotivni status će vam doneti malo ljubomore, koja će biti dovoljna da vam to bude predigra. Strast će pobeđivati sve nesporazume, kao i razgovori. Slobodnima će biti otvorena sva polja, birajte. Biće vam zanimljiva osoba koja je dosta konzervativna. Skidanje tih slojeva može prerasti u pravu ljubav.

Jarac

Saturn i Jupiter u vašem znaku, i dalje vode glavnu reč. U sferi poslovanja pred vama je dobra nedelja. Imaćete mogućnost sklapanja ugovora sa jakom firmom, koja će vam uvećati profit. Ostali će imati stabilnu radnu nedelju pred sobom. U emotivnom odnosu, ukoliko ne bude prećutkivanja i neistina, biće sve kako treba. U suprotnom, mogućnost nesuglasica je vrlo moguć, ali rešiv. Slobodni neka se aktiviraju na društvenim mrežama. Neko zanimljiv će naleteti upravo tu.

Vodolija

Dobra komunikacija kao i odnos sa nadređenima, doneće vam mirnu radnu nedelju. Moći ćete da radite lagano i bez stresa. Posebne povoljnosti za one koji se bave humanitarnim radom. Donacije će biti iznenađujuće dobre. Emotivni odnos nešto drma iza leđa. Moguć je tajni neprijatelj, treća osoba koja će vam pomrsiti konce. Budite pametni i ne nasedajte na razne priče. Oni koji prekinu vezu zbog tračeva, nisu ni vredeli. Slobodni će najviše pričati, neki će uletati u aferu, ali od ozbiljne veze nema ni traga.

Ribe

Dobra nedelja za planove koje ste pravili u sebi. Moći ćete da ih iznesete, a neki i da ih ostvare. Shvatićete sada, zašto je ćutanje zlato. Oni koji žele da pokrenu sopstveni posao, otvaraće im se vrata na koja nisu ni pomišljali. Ljubomora, koja vas drži već duže vreme, eskaliraće u ovim danima. Tamo gde je bila opravdana, veza ili brak će se prekinuti, gde je bila neopravdana razgovorom ćete rešiti dilemu. Slobodne drži strast i potreba da budu s nekim. Osvajajte, imaćete uspeha.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com