Zeleni nedeljni horoskop od 14.6. do 21.6.2021.

Nedeljni horoskop

Merkur je još ovu nedelju u retrogradnom hodu. Daće nam prilike da razgovaramo sa ljudima, sa kojima smo prekinuli komunikaciju. Isto tako i da završimo nešto što smo već trebali. Naravno, zakasniće mnogo toga, pokvariće nam se svašta, ali to je najgore što se može desiti. Promena je u Marsu. Sada je u Lavu. Doneće nam hrabrost u srcu. Vreme je da se krene u akciju. Venera u Raku jedva čeka da voli ili da bude osvojena.

Ovan

Mars u Lavu će vam dati odličnu energiju, podršku ćete imati i od Sunca u Blizancima. Iako će Merkur, dogovori biti usporeni, sve će biti bolje nego što očekujete. U ljubavnom životu vas očekuje napetost, jer Venera u Raku će vas okretati prošlosti, porodici, a Mars u Lavu će gurati da sve to postane sutrašnjica. Pokušajte da pronađete balans. Poštujte prošlost jer je deo vas i vi ste bili deo nje, a posebno porodicu i familiju. Suština je u tolernaciji i sve će biti kako treba.

Bik

Postojaće prepreke od Saturna u Vodoliji, vezane za budućnost, koje ćete rešavati polako sa  retrogradnim Merkurom u Bliznacima. Potrebno je da obavite dosta razgovora, a najviše sa ljudima iz prošlosti. Mars u Lavu će vam unostiti nervozu, tvrdoglavost će se osećati u vazduhu, iako neće biti izrečena.  Kako vaša, tako i suprotne strane. Ovo će se osetiti i u emotivnom odnosu, ali ta napetost zbog lepog aspekta sa Venerom u Raku, rasplamsaće ljubav, koja se malo ulenjila, uspavala, navikla na naviku. Svako varničenje će vas spajati još više.

Blizanci

Sunce i retrogradni Merkur u vašem znaku, u dobrom aspektu sa Marsom i Saturnom (iako se njih dvojica ne vole), doneće vam mnoge benefite. Završavaćete neke davne zadatke, koji će vam doneti mnogo toga dobrog prvenestveno za sadašnjost, a potom i za budućnost. Ne uključujte ’prijatelje’ u planove. Radite sami ili sa porodicom. Ljubavni odnos će vam doneti neki dublji spoj, koji će strast pokrenuti. Vaši razgovori će biti okrenuti ka planovima. Dogovarajte se, da biste od iduće nedelje krenuli u realizaciju.

Rak

Venera u Raku činiće da se osećate lepo, dobro i otvoreno. Jupiter u Ribama će dodati začine prilika da se vaša lepota uveća. Istovremeno, daće vam privlačenje dobrih ljudi u život. Slučajno, ako slučajnosti postoje. Susreti na mestim gde ne očekujete da ćete upoznati nekog kvalitetnog, doneće vam ponovni oseać da postoje ljudi. U poslu ćete imati zastoje zbog Retrogradnog Merkura. U ljubavi vas očekuje sve lepo. A od braće ili sestara najjlepša dešavanja.

Lav

Mars je u vašem znaku, Sunce koje  je vaš vladar u Blizancima, daje vam pozitivnost. Međutim, Saturn u Vodoliji vaš opozitni neprijatelj, nije baš oduševljen vašim zanosom. Postavljaće vam prepreke. Ljudi, institucije, pravila. Sve će vas to kočiti, a vi budite svesni da protiv Saturna ne može niko. Poštujte pravila koja vam bude nametao i neće biti problema. Komunikacija će vam biti solidna sa ostatkom sveta. Ljubavni život će biti strastven kod partnera, a kod slobodnih je moguć početak ili vraćanje na tajnu ljubavnu vezu.

Devica

Vaš vladar je u retrogradnom hodu, usporavaće vam dogovore, razgovore i moraćete više puta da dovrašavate poslove svakodnevice. Dakle, imaćete dosta obaveza, dosta razgovora i ništa nećete uspevati da završite iz prvog puta. Nije do vas, ali jednostavno je tako. Spremite se na ovakava način života u narednim danima i sprečite nerviranje. U ljubavnom životu, međusobne čarkice biće u stvari emotivni zov. Osećanja, srce će reagovati kada ga čačnu reči. Nakon toga sledi obostrana strastvena reakcija.

Vaga

Venera u Raku u polju budućnosti, nije najbolji izbor po vas. Borićete se sa prošlošću za budućnost. Reči, razgovori i ako sa retrogradnim Merkurom biće lekovite. Razgovarajte sa sobom, sa sopstvenom prošlošću, sa ljudima koji su povezani sa prošlim danima, pa i sa prošlim emotivnim partnerom. Suština budućnosti, ležaće u sadašnjosti i načinu na koji ćete rešavati prošlost. Porodica će vam biti preokupacija, i potrudite se da budete uz svoje gene. Posao će vam ići bez problema, i dobar odnos sa nadređenima i institucijama, doneće vam dobro poslovanje.

Škorpija

Mars u Lavu će vam donositi borbe, najviše sa sobom i sopstvenim izborima. Venera u Raku, kao i Jupiter u Ribama davaće vam otvorena srca, ljubav na dlanu. Ono što budete odabrali, onoga koga budete odabrali, biće vaš izbor i vaša borba. Niko vas neće primorati na ništa. U poslu ćete imati probleme sa nadređenima, a tu vam ne preostaje ništa drugo osim da slušate šta vam se kaže. Neće vam biti prijatno, ali trenutno je tako. Prihvatite to i biće vam tako lakše.

Strelac

Jupiter u Ribama donosiće vam moralne dileme. Porodica i familija biće na tapetu. Na vama su odluke, na osnovu iskustva i ljubavi, da li ćete u nečemu podržati člana porodice, ili ćete odbiti da učestvujete u tome. Trzavice će generalno postojati u svakodnevici i razgovorima sa ljudima. To će sve biti posledica nečega što je ostalo nezavršeno i proteglo se predugo. Emotivni život će vam doneti strast, koju primenite i u drugim životnim situacijama. Kad god vas strast vodi, najbolji ste sebi i ljudima.

Jarac

Napeti partnerski odnosi, prijateljski, poslovni, emotivni, rešavaćete na drugačiji način. Praktičnost će izostati, a na to mesto će dolaziti ideje, iskustvo, delovi prošlosti. Što će biti odlično, jer će mudrost i iskustvo biti iznad instikta. Reakcije će biti umerene i neće postojati isključivost. Ova vrsta diplomatičnosti kod vas je neuobičajena, ali previše vam je stalo do nekoga, da biste stavljali tačku. U poslu se čuvajte žena/ koleginican/ saradnica, neće biti dobronamerne prema vama.

Vodolija

Delovaće da vas sve vuče unazad, da ponovo prolazite kroz situacije u kojima ste već bili. Prepoznavanja datog trenutka, emovni zapisi koji su ostali u vama iz prošlosti, biće dar u ovim danima. Znaćete da prepoznate šta treba da uradite, šta ne. Ne trudite se da ubrzavate dešavanja, ljude, ljubav. Sporiji hod je upravo ono što vam treba u ovim danima. Kako u privatnom, tako i poslovnom delu života.

Ribe

Jupiter u vašem znaku i dalje vam otvara mnoga vrata. Vrlo je moguće da vam se neće svideti šta vas čeka iza tih vrata, ali shvatite da su s namerom baš ta osrednja ili nikava otvorena. Postoje razlozi, delovi prošlosti u vama koji će vas voditi ka težim rešenjima, lošijim prilikama, ali odatle vucite konce za budućnost. Nalaze se upravo tu, bez obzira što vam se neće sve dopasti. Važno je da vrata postoje, otključana za vas. Uđite, pokušajte da promenite sve.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com