Zeleni nedeljni horoskop od 1.3. do 8.3.2021.

Nedeljni horoskop

Nedelja će početi sa napetim, neusklađenim osećanjima i razumom. Razgovori, koji će teći tokom narednih dana doneće mir. Od 4.3. Mars prelazi u Blizance i napetost koju smo osećali od početka godine, polako nestaje. Nastupaju intelektualne debate, koje za cilj imaju stimulans da budemo bolji. Prijatelji i prijateljstva uopšte biće od velike važnosti, kao celina koja nas zaokružuje kao ljude.

Ovan

Od sredine nedelje krenuće otvaranje lepih priča, vezanih za posao, druženje i socijalizaciju uopšte. Za emotivni život to neće ići lako, zato što će nešto stajati u vazduhu. Nešto skriveno što vas mami, a o tome ne možete pričati. Ova nedelja vam po tom pitanju neće doneti mir, ali potrudite se da razjasnite šta hoćete sa tom osobom koja vas tajno privlači. Jer, iduća nedelja će to uraditi bez vas, okolnosti će se tako namestiti. Neko će se povući iz vašeg života, a nećete znati da li je to gore ili bolje po vas. U ovoj nedelji odlučujete vi.

Bik

Početak nedelje će vam biti buran. Počistićete sve što vas nervira, uzećete ono što je vaše, a neko vam je to uzeo, razdužićete dugove, volećete strasno. Onda nastupa mir koji će od vas napraviti osećajnu i mirnu osobu. Bar naizgled. Imaćete sve svoje kod sebe. Budite zadovoljni time i ne tražite ništa preko. Ljubav vam je naklonjena, pustite se da samo osećate. Reči, one na koje odgovarate neće biti sjajne, zato pokušajte da ne odgovarate, već da se samo slažete. Posao će vam ići dobro, čak bolje nego što ste očekivali. Prilika za poboljšanje u budžetu, poslovanju će biti.

Blizanci

Puno deseto polje govori da se vaša budućnost pokreće. Nešto se tu već dešava, a vi samo treba da pratite ljude, instikt i prilike koje vam se otvaraju. Od sredine nedelje, kada Mars uđe u vaš znak, imaćete snagu i volju udruženu sa intelektom. Neće postojati ništa što vas može zaustaviti ka uspehu. Ljubav vam jedino neće biti naklonjena u onom obliku koji vama odgovara. Neće vam davati slobodu, ali ljubav kao takva oslobađa. Pustite je da vas voli onako kako ume.

Rak

Spajanje ili prekidanje prijateljstva, očekuje vas u prvim danima nedelje. Nekima će se prijatelj vratiti ponovo u život, pomirićete se. A, neki će prekinuti prijateljski odnos u besu. Oba čina će buditi osećanja, koji god da vam zapadne. Vrteće se prošlost i misli koje ste zaturili negde u podsvest. Sve to može biti deo krize u kojoj ćete se naći, ali i katarze, spoznaje sebe kroz druge ljude. Videćete kod drugih svoje mane, ili će vam biti ukazane. To nije prijatan osećaj, ali iz njega se uči. Osim toga, ljubav će vam biti naklonjena, a u poslu nadređeni.

Lav

Posao, poslovanje i komunikacija vezana za to, pisana ili usmena, neće biti sjajna. Uglavnom se nećete slagati sa saradnicima, koliko god vas to obostrano nerviralo, biće stimulativno. Volite da se dokazujete i imaćete priliku za to. Početak nedelje, u svim segmentima života biće haotičan, potom dolazi dobra energija, dizaće se polako pozitiva i sve će biti lakše. U ljubavi će strast ponovo buditi uspavana osećanja, i to će vam oboma prijati.

Devica

I dalje je najviše obaveza kod vas. Svakodnevica koja će vas zatrpavati poslovanjima, rečima, dugovanjima i rokovima. Biće vam napeto, ali vi volite da radite kada je sve pošteno i na mestu. Uglavnom će biti tako. Pazite na zdravlje i ne zamarajte se previše. Moguće je pad imuno sistema. U emotivnom životu početak nedelje će biti dobar, potom će naići period koji će ličiti na ravnodušnost, mrzovolju. To će biti samo posledica zamora i previše informacija u glavi, vezanih za posao.

Vaga

Razgovori će vam biti kvalitetni, dobri sa dosta ideja i od sredine nedelje krenite u realizaciju. Ideje će početi da se ostvaruju. Posebno je dobra nedelje za sve one koji se bave bilo kojom vrstom umetnosti. Inspiracija će se najzad pokrenuti. Kao i humanitarnim radom. U emotivnom delu života, postojaće presek od razumevanja, ka dubljim osećanjima. Što je u suštini savršena kombinacija za ozbiljnu vezu/brak. Slobodnima će polako početi da se intelektualno udvraju, ili krenitve vi, krenuće to lepim tokom.

Škorpija

Početak nedelje će biti buran, dizaće vam svaku živac koji imate ili nemate. Pokušajte da se obuzdavate do četvrtka. Potom će sve krenuti lakšim tokom, ako ostane nešto što će se nastaviti. Ne nasedajte i ne pravite provokacije, tako ćete izbeći neprijatnosti. Ako, ne možete. Budite spremni na raskid, prekid veze na neprijatan način, sa velikom tendecijom da to bude konačno. U poslu ćete imati naklonost nadređenog i biće vam mnogo lakše da završavate poslovanja.

Strelac

Reči će vas održavati u ovoj nedelji. Kako sa bližnjima, tako i u poslu, sa prijateljima i osobom koju volite. Svaka izgovorena reč, dogovor, plan, dolsednost, daće uspeh. Olakšavaćete jedni drugima dane rečima, koje vas mogu dizati. Neke i spuštatati, ali vi budite dizači energije. Da padovi budu mekani. Osećanja će vam biti sušena, vodiće vas do svih koja postoje. Bilo da je reč o sreći, tugi, besu, razočaranju. Razgovor jedino može da učini da se vi i ljudi oko vas osećate dobro. Poverenje kao osnov svega je potrebno i nadasve verovanje ljudima.

Jarac

Emotivni odnosi će biti skladni, zreli. Iskustvo i mudrost će vam davati osećaj opuštenosti uz partnera. Postojećeg ili novog. Slobodni će takođe, naći nekoga sa kim će osećati reči. Prisutnost u svakom trenutku, davaće notu jedne lepe ljubavne priče, koja će krenuti lagano. U poslu, početak nedelje će biti buran. Teško ćete se dogovarati, ugovarati, naručivati, odjavljivati. Sve će se nekako pomešati i praviće se haos. Sanći ćete su tome, a kraj nedelje će doneti mir i sve će biti na svom mestu.

Vodolija

Tri planete u vašem znaku, daju vam odličnu komunikaciju, dobre prilike da uzađete iz krugova u koje ste se zavrteli, jer ćete imati odličnu priliku da postavite granicu, tamo gde ste trebali to da uradite odavno. Samim tim ćete i sebi postaviti granicu, i osetićete se dobro. Emotivni odnos će vam doneti mir, maštovitost koja će se pretapati sa rečima, i vodiće vas u neobično lepe ljubavne avanture.

Ribe

Sunce i Venera u vašem znaku, daće prednost u odnosu na druge ljude. Videćete sebe, videćete njega, videćete ljubav srcem, očima, rečima i dušom. Dovoljno za sreću. Početak nedelje će biti strastven, kraj nedelje će doneti zadovoljstvo i mir. U poslu slušajte ljude koji su ispred vas. Po rangu, godinama, školovanju. Oni koji su iza vas, nisu dobronamerni i mogu vam postati tajni neprijatelji. Gledajte i sarađujte sa boljima od sebe.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com