Zeleni nedeljni horoskop od 11.3. do 18.3.2019.

Nedeljni horoskop

Merkur je i dalje u retrogradnom hodu, u Ribama. To je otkrivanje tajni, spoznaja o sebi kroz druge ljude, one iz prošlosti. Reči, donose nadu, oživljavaju maštu. Utihnimo, oslušnimo intuiciju. Ona će nam biti vodilja kroz ljude i njihove reči. Učimo od mudrijih, i trudimo se da budemo koncentrisani u razgovorima.

Ovan

Iz kašnjenja reči, informacija, naučićete nešto. Naravno da ćete se nervirati, ali ćet videti bez čega možete. Priritet će se sam nametnuti. Nekima će dati krila da se osmele za nešto što nisu hteli, da ne bi nekoga povredili. Povredite, inače ćete upasti u samobes, zbog  stajanja. Vas ne štede, nemojte ni vi nikoga. Iako je reč o nekom koga volite. Ljubav, partnerski odnos, će vam doneti slobodu, kakvu želite i tu nećete imati problema. Sa nekim drugim voljenim ljudima, hoćete.

Bik

Mars je i dalje u vašem znaku, koči ga Venera u Vodoliji s kvadratom. Daje vam bes, borbu za ljubav, svoje mesto u nečijem životu. Imaćet razgovore, koje ste već vodili mnogo puta. Razumete se vi dobro, ali tu će teško doći do sklada. Verovatno vam i treba borba, jer bi vas mir uspavao. U poslovnom svetu, važite za odgovornu i tačnu osobu, imate poštovanje zbog toga. Od nekih i strah. Vaš odbrambeni mehanizam odlično radi, štiti vas od kolega a vama daje sigurnu budućnost. Vi kao radnik ste poželjni, i kao takvi bićete nagrađeni.

Blizanci

Proverite sve što šaljete. Dokumenta, sms, pozivnice, vreme dostavljanja nečega. Sve će vam se smotati nekako, a da nećete ni biti svesni toga. Ne radite i ne hvatajte ništa na brzinu. Radićete sve to opet, sa načetim živcima. Radite sami, jer pomoći od saradnika i ljudi uopšte, nećete imati. Emotivni odnos će vam biti zamršena, ali to neće umanjiti ljubav. Jednostavno će naići nešto što ste već „prevazišli“, a pokazaće se da niste. Ova nedelja je prava da to svarno završite, ili se raziđete. Sačekaće vas opet ista priča, kroz neko vreme.

Rak

Iako će reči biti zamrešene, znaćete njihovo skriveno značenje. Razumećete ljude, bolje nego oni sami sebe. Takođe ćete se lepo sresti sa sobom, svojim osećanjima, dobićete podsticaj. Biće to lep susret, zaboravljene jačine u vama. Moći ćete da realizujete sve praktične stvari koje ste zamislili. Biće onih i koje ćete morati, uspeće vam i to. Slušajte, gajite i upotrebljavajte intuciju, maštu, budite kreativni, inovativni i drugačiji. Odbacujte sve staro.

Lav

Ljubav i uživanje će se širiti, nalazićete u tome inspiraciju, mir uz savršen nemir. Ljubavni optimizam je oko vas, iako vam neće u početku ličiti na to. Borićete se protiv nekih nemira, suprotnosti, i na kraju ćete shvatiti da su oni u vama, a ne u partneru. Isto tako, u poslu će postojati brljanja, netačnosti, pogrešno prenete informacije. Ništa nepopravljivo, ali se spremite na to. Radite sve što možete sami, ili proverite sve što je do vas kada je reč o poslu i informacijama, posebno dokumentima.

Devica

Prekoputa vas su nerazumni ljudi. Oni koji jedno govore, drugo rade, treće osećaju. Nije na vama da izigravate detektiva, ispravljate ih. Jednostavno su takvi. Prihvatite ih, ili odbacite. Ne stavljajte se u ulogu sluge, ne pomažite svima. Vaš intelekt plaši ljude, ali vaši postupci vas unižavaju kada se pretvorite u nešto što niste. Držite do sebe, svojih stavova i nećete imati problem. Probajte da bude vi, zbog samih sebe, a ne zbog drugh ljudi.  Poštujte više sebe.

Vaga

Sa Venerom u Vodoliji, pokrićete lakše sve zategnutosti koje će biti oko vas. Saturn u Jarcu vam nije naklonjen, postavljaće vam prepreke i situacije nad kojima nemate nikakvu moć. To mu je „posao“, da otežava život, ali i da dopusti prolaz ako ste dosledni, disciplinovani i spremni na odricanja. Raščlanite sami kako ćete. Imaćete ljude, ljubav i podršku oko vas. Nećete biti sami, a vama je to i najvažnije. Udruženi ćete lakše podneti odricanja, kojima niste skloni.

Škorpija

Nedostajaće vam fizička prodornost, menatalnu ćete imati, ali nešto će vas kočiti da se pokrenete. Borba je u vama. Svesni ste svojih kapaciteta, ali emotivna iscrpljenost vam oduzima snagu. Nađite je u glavi, pokrenite tako i srce.  Vi ste ga baš mislima i zablokirali. Prošlost će vas vući, ali na lepe stvari. Idite ka njoj, nađite sebe kada ste bili lepši, srećniji i zadovoljniji. Lepota je u vama, svima nama, a ne u ljudima koji su u nekim trenucima uz nas. Odlična vam je nedelja za posao i praktične stvari. Radite, rad je spas.

Strelac Vaše mogućnosti su i dalje otvorene, trenutno ih koči retrogradni Merkur. Vraćaju se neke situacije, ljudi, poslovi na doradu i završetak. Ništa nije završeno, sve se još može promeniti. Iskoristite ovu nedelju i završite ono što niste. Ići će vam brže nego inače. U emotivnom životu, nerazumevanje će postojati vezano za nešto od ranije. To neće pomeriti vašu ljubav i zajedništvo. Zbližiće vas još više, na neki čudan način, ali trajan.

Jarac

Uz Saturna kao vladara, i Marsa u Biku kao suvladara pred vama je odlična nedelja za materijalne i praktične stvari. Vaša doslednost neće biti poljuljana ni u razgovorima. Razumećete se odlično sa ljudima, tačnije oni će vas dobro razumeti. Moći ćete da završite davno započete poslove, ponovite neke koje mislite da nisu dobro odrađeni. Bićete zadovoljni svojim učinkom. U emotivnom smislu, realizovaćete nešto što odavno niste uspevali. Ne na lak način, ali vama sve što je lako i ne prija.

Vodolija

Venera u vašem znaku daje vam predispozicije za kvalitetnu nedelju. Ideje koje ste nekada zamišljali, uspećete da realizujete. Mašta će vam biti ostvarena. Ne na lak način, predstoji vam borba sa birokratijom, papirima, praktičnim stvarima uopšte. Postojaće kočnice koje postoje i za druge ljude. Rešavajte to polako i bez nerviranja. U ljubavnom životu će postojati strast, koja će podsticati obostrana osećanja.

Ribe Ne lako, ali imate pred sobom dane u kojima ćete se vraćati na neke reči, ili dela. Možete da popravite odnose koji su se pokvarili, nestali ili se prekinuli. Važno je samo da budete iskreni prema sebi, i prema ljudima koje želite da povratite u svoj život. Nedelja mirenja, istine i iskrenosti. Vrlo važan stepenik za vašu budućnost. Sticanje stava, praštanja i velike pobede nad slabostima. Budite hrabri, ako ste iskreni. Istinu svi poštuju.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com