Zeleni nedeljni horoskop od 6.4. do 13.4. 2020.

Nedeljni horoskop

Pred nama je nedelja eksperimenata. Životnih, socijalnih, ekonomskih, emotivnih. Eksperimenti, strpljenja i discipline. Krajem nedelje bi moglo da počne da se pojavljuje nešto što će otvoriti put pokreta. Nešto novo, što bi nam dalo snagu i nadu. Ova nedelja će nam i dalje biti stanica za čekanje. Od iduće bi trebalo da krene pokret ka boljem. Merkur u Ribama je smišljao, a Merkur u Ovnu bi to trebalo da realizuje. Uz Sunce u Ovnu, kao vladara imaće svest, brzinu i snagu da sruši sve što je loše i počne da gradi novo i zdravo jezgro budućnosti. Ovan predvodnik i inovator. A, Venera u Blizancima daće nam lepršava osećanja.

 Budimo strpljivi, pazimo sebe i svoje bližnje. #ostanikodkuće

Ovan

Mars u Vodoliji daće vam promene, kao i pokretanje istih. Nalazićete ljude sličnih interesovanja, i zajedničkim idejama počećete da menjate živote. Venera u Blizancima, daće vam ponovno rađanje ljubavi, dizanje emotivnih odnosa iz učmalosti, posebno krajem nedelje. Jupiter u Jarcu će vam jedino stajati na putu uspeha, tražiće od vas da poštujete institucije, nadređene i autoritete. Do vas je, što pre prihvatite da tako mora biti, tako ćete lakše menjati svet oko sebe, i sopstvenu budućnost.

Bik

Venera u Blizancima, kao vaš vladar je za vas nerazumljiva vrsta osećanja. Od vas će tražiti reči, razgovore, intelektualni stimulans, igrice. Vama je potrebna sigurnost, dokazi, a to u ovom periodu nije moguće. Igrajte se, u tome nema ničeg lošeg. Sigurnost će doći kroz ovakav odnos, i to je jedini način.  Merkur u Ribama, do kraja nedelje će vam pogodovati u tome. Otvoriće vam maštu, igrajte se rečima, koje su vode do čvrste ljubavi. Dobra nedelja za finasije, koju će vam dati Jupiter u Jarcu. Tu ćete imati sigurnost.

Blizanci

Venera u vašem znaku, davaće vam prijatna osećanja. Intelektualni razgovori, kojima težite u životu i emotivnom odnosu, izostaće do kraja nedelje. Potrudite se da u ovoj budete mirniji s rečima, mogu vas dovesti u nezgodnu situaciju, neke do prekide veze ili poslovnog odnosa. Kraj nedelje, vikend posebno, daće vam otvorene priče, iskrene u svim segmetnima života. Ono što je od  februara stajalo, počeće da se pokreće u pozitivnom pravcu. Još pet dana strpljenja.

Rak

Do vas će stizati različite informacije. Uglavnom neproverene. Potrudite se da ne podležete pričama, već se informišite sami. Najbolje bi bilo da slušate svoju intuiciju, a ne svoje strahove. Strahovi će vam napraviti problem, bez problema. Mašta će vam biti razvijena, iskoristite je, budite kreativni i prenestite svoja maštarenja na suprotnu stranu. Emotivni život će vam oživeti kao nikada pre uz zajedničku maštu, koju možete da ostvarite.

Lav

Dobru energiju, slaganje s nadređenima, autoritetima uopšte pospešiće Venera u Blizancima. Daće vam opuštanje, igrarije i mladalačku ludost. Ljubav će vam prijati, posebno krajem nedelje kada Merkur uđe u znak Ovna, vatra strasti će se širiti i odvajati vas od stvarnog sveta. U ovoj nedelji biće igrica mačke i miša, vrsta predigre. Ne gubite strpljenje, partneru tako odgovara. Prihvatite i strpljivo čekajte vikend!

Devica

U narednim danima slabo ćete se razumeti sa sobom, i ljudima. Biće to posledica emotivnog nemira i nestrpljenja koje u vama treperi. Strpljenje nije vaša vrlina, intelekt jeste. Popričajte sa svojim srcem, pustite ga da radi po svome. Ono, ovoga puta zna bolje od vas šta treba, a šta ne treba da uradi. Ljubav je na vašim vratima, ne sumnjajte u sebe, a pogotovo ne u ljubav. Samo verujte i prepustite se!

Vaga

Simpatična nedelja je pred vama. Venera u Blizancima, kao vaš vladar daće vam prijatna osećanja. Mars u Vodoliji strast i volju. Lakše ćete moći da idete kroz dane, mentalno i energetski. Javljaće vam se zanimljivi ljudi, sa kojima ćete moći mnogo toga da uradite. Oni koji rade, neće imati dobar kontakt s nadređenima, ali ćete umeti da se izborite s time.

Škorpija

Mars u Vodoliji, kao vaš vladar izazivaće vas da se borite. Oni koji su skloni melanhoniji, dobiće impuls da se bore. Merkur u Ribama će vam olakšati razumevanje sa sobom, i ostatkom sveta. Mašta će vam davati krila, nerviranje volju i pokrenućete se u pravcu u kom želite. Vas treba neko ili nešto da iznervira, tada ste najbolji. Imaćete priliku da iz sebe izvučete maksimun i da se osetite dobro.

Strelac

Šarena nedelja je pred vama. Sve će biti promenjivo, podložno oscilacijama gore – dole. Vaši osećaji će reagovati onako, kako primite informacije. Pokušajte da razumete suprotnu stranu, izlive ljubomore i posesivnosti. Vama je slobodna ljubav imperativ, ne i drugima. Ako vam ne prija, sačekajte kraj nedelje, kada će se sve pokrenuti i znaćete tačno šta da uradite. Razumećete prvenstveno sebe, a onda i druge ljude.

Jarac

Jupiter u vašem znaku, davaće vam prilike za ono čemu stremite. Uz Merkura u Ribama, moći ćete da ostvarite svoje ciljeve. Možda ostvarite neki dugogodišnji san. Materijalna situacija će vam biti teška. Trošićete više novca, nego što zarađujete. Pokušajte da nađete još jedan posao. Možete od hobija da zaradite dodatno.

Vodolija

Saturn i Mars u vašem znaku, daće vam nedelju: Kočnica – Gas. Zaustavljaće vam okolnosti i situacije, a onda će vas pokretati ljudi. Neće vam biti lako, ali će vam Venera u Blizancima olakšavati život. Ljubav vas voli, iako je ne razumete najbolje. Kraj nedelje doneće vam ono što priželjkujete.  Do avgusta voziće vas ljubav. Onako ili ovako. Zavisi od vas.

Ribe

Još u ovoj nedelji imate prilike da se s razumevanjem pokrenete. Kasnije ćete se pokretati, kako vam život namesti. Odlična nedelja za materijalizaciju vaših planova, želja i mašte. U emotivnom odnosu će dolaziti do nerazumevanja. Promenjive priče. Neke će začiniti ljubav, a neke će doneti čarke. Pokušajte da verujete srcu, a ne rečima.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com