Zeleni nedeljni horoskop od 30.11. do 7.12. 2020.

Nedeljni horoskop

Mars bi da se bori, uporno, ipak je u Ovnu. Saturn u Jarcu ga čeka, saplete ga, Mars se ponovo digne, nastavi. Slika, koja nas oslikava danima. I koja će nas oslikavati još neko vreme. Saturn, kao stariji i iskusniji, neće dopustiti da se prođe lako. Mars, kao mlad i pun energije, takođe neće odustati. Napetosti i tenzije se nastavljaju. Nama preostaje da čekamo. Izbora nemamo. Bar možemo da se volimo sa svojim bližnjima, emotivnim partnerom, sa Venerom u Škopriji, produbljujemo odnose i sa rečima, Meekura u Škorpiji. Ulazak u sebe je jedini spas i ljubav. Treće ne postoji.

Ovan

Vaša borba traje i trajaće još neko vreme. Od ove nedelje ćete se bolje osećati sa sobom, ljudima u komunikaciji. Lakše ćete dolaziti do zajedničkih tema, kao i planova za rešavanje problema. Prepreke će postojati i dalje, ali sada je vreme da pravite planove koje ćete moći da ostvarujete posle Nove godine. Ljubav će vam biti u znaku jednakosti sa strašću. Oživljavaće vas i činiti zadovoljnima, jer ćete biti željeni. Dobar put ka nerazdvajanju. Hemija se ne potire.

Bik

Venera u Škopriji, u sedmom polju, daje napetost u ljubavnom odnosu. Traženje onoga čega nema na suprotnoj strani. Isto će to i ona tražiti. A, ono što imate ne prihvatate i nije vam dovoljno. Moj vam je savet da ne tražite ’hleba preko pogače’. Raskid se vrlo lako može desiti, jer Mars upravlja Škorpijom, a on je već dovoljno besan na sve, tako da može potkačiti i vas. U poslu nećete imati promena, ostaće sve kako jeste. Stabilno, izvesno i nepromenjivo.

Blizanci

Razgovori, od sredine nedelje će postati konfuzni. Imaćete posla s ljudima koji su skloni filosofiji, a ne konkretnom radu. Usmeravajte ih ka svakodnevici, i učite u hodu od njih. Imaćete šta. Odnos sa nadređenima neće biti sjajan, potrudite se da tu budete diplomatični. Ljubavni odnos će biti strastven. Privlačićete jedno drugo, bez razuma, sa rečima koje će vas upotpunjavati, ako ste iskreni. Obostrano.

Rak

Stvari koje vuku prošlost, radiće o vašoj budućnosti. Na vama je da procenite šta iz prošlosti možete da iskoristite za ovu nedelju, potom i za budućnost. Postojaće nešto što ćete morati da odlučite. Dokumentujte to, posavetujte se sa stručnim licem, i donesite odluku. U ljubavnom životu ćete imati pozitivne vibracije. Mašta će vas voditi, ljubav ispunjavati, snovi ostvarivati.

Lav

Dobar odnos sa nadređenima, a od sredine nedelje i bolja komunikacija, olakšaće vam radnu nedelju. Razumevanje će početi da vlada u tom delu života. Samim tim će napredak biti lakši. U emotivnom životu, trebaće malo vremena da se opet poklope kockice. Ljubomora postoji, ogromna strast takođe, potrebno je samo malo iskrenog razgovora i problema neće biti. Ko će da popusti, ne znam, jer u vašem odnosu vlada tvrdoglavost. Ona može svašta da napravi. Uljudite se, ako vam je stalo.

Devica

Vama kao zemljanom znaku, Saturn i Jupiter u Jarcu prijaju jer su dosledni. Tačno znate šta možete da očekujete. Prevare nema. Ako nešto stoji, stajaće, ako se kreće, kretaće se. Od sredine nedelje počeće da se kvari komunikacija i nervoza će se useliti u vaše odnose. U poslu će vam doneti greške, zbog drugih ljudi, zato budite oprezni i sve proverite. U emotivnom životu, ljubav i dalje postoji, ali će početi razgovori koji neće voditi nigde. Pokušajte da razumete nemušti jezik, šta vam partner poručuje. Nešto ga muči, a nema hrabrosti da vam to kaže. Postavljajte mu pametna pitanja i saznajte.

Vaga

Mars u sedmom polju, skoro pola godine radi na tome da prekine sve partnerske odnose. Ljubavnu vezu ili brak. Ko izdrži ovo iskušenje, ostane u partnerskom odnosu, to je vredna veza. Komunikacija će vam biti mnogo bolja, razgovarajte najzad o problemima, ovo je nedelja u kojoj možete naći rešenje. Očistite zajedno prošlost, da biste imali budućnost.

Škorpija

Venera u vašem znaku učiniće da se osećate dobro, privlačićete ljude, prijatna osećanja i ljubav. Mars u Ovnu, kao vladar usmerava vas ka svakodnevici i obavezama. Opiranje postoji, prepreke takođe, ali svaki vaš trud i rad će se na kraju isplatiti. Ne odustajte ni od čega, ni od koga, koliko god izgledalo beznadežno. Stići ćete do cilja, iako izbodeni od trnja ruža.

Strelac

Sunce je u vašem znaku, a od sredine nedelje i Merkur. Ovo će vam doneti lakšu komunikaciju, obavljanje poslova, i nadasve svesnost u svakom trenutku. Budite praktični, racionalni i razumni. Jupiter vas čeka u materijalnom svetu, budite u materiji skroz. Emotivni život će vam biti mnogo bolji, uz strast postojaće i ogromna doza razumevanja. Savršen put ka čvrstoj ljubavi.

Jarac

Saturn vas još grli, čvrsto, jako sa ogromnom ljubavlju. Voli vas, jer sebe ne voli. Pošto vas je već prigrlio, šta ćete, trpite ga još malo. Nisu sve ljubavi prijatne, ali upravo iz tih neprijatnih, opominjućih, onih koje vas dave za vrat srca, iz njih najviše učite. Škola života je kod vas. Učiteljica ljubavi koja vam ne treba, ali morate da završite razred. Izdržite još malo, učite, da biste posle učili sve nas vašem iskustvu.

Vodolija

Iza vas su strahovi, duboko u vašoj podsvesti. Imaćete otvorenu situaciju tokom nedelje, i iz toga ćete osvestiti deo onoga što vas muči već dugo. Nije to kraj, to je tek početak. Proces koji počinje, kojim ćete naći izgubljeni deo sebe. Imaćete lepak, načine, ljude i ljubav. Počnite da lepite deo po deo, razbijenih delova podsvesti, koja će preći u svest.

Ribe

Međuljudski odnosi, komunikacija uopšte, počeće da se menja od sredine nedelje. Nerazumevanje će krenuti da se rađa. Na vama je da odlučite da li ćete se uvlačiti u te priče, ili ćete biti mudri i pustiti ih da se ispričaju. Ljubav je na vašoj strani. Gajite svoj intimni život, zalivajte baštu ljubavi. Pustite ljude, neka rade šta hoće, a vi radite onako kako znate.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com