Zeleni nedeljni horoskop od 28.9. do 5.10.2020.

Nedeljni horoskop

Ulaskom Merkura u znak Škorpije, oslobodićemo se jednog kvadrata, odnosno opozicije. Nastupa period kada će prodornost ovog Merkura biti na snazi. Vladar mu je retrogradni Mars u Ovnu, koji je već dugo u kvadratu sa Saturnom, koji je najzad krenu direktno. Sve zajedno, nije sjajna slika nedelje, ali je mnogo lakša od prethodne.  Rešavanje starih problema će krenuti da se odmotava. Mnogo toga što je stajalo unazad pola godine, počeće da se rešava. Izlazi će postajati vidljivi, žurbe ne sme biti. Planski završavati polako, ono što se mora. Ljubav sa Venerom u Lavu, i Marsom u Ovnu je i dalje strastvena. Neka nas osećanja motivišu.

Ovan

Mars u vašem znaku je u direktnom kvadratu sa Saturnom. Uzaludna borba. Naravno da će vas to činiti nervoznima i nestrpljivima, ali tako je. Morate, ali baš morate da se suzdržavate. Neće vam vredeti sva vaša snaga, volja i energija. Odlučujuća nedelja u kojoj ćete snagu pokazati mudrošću, strpljenjem, pa i odustajanjem dok ne dođe pravo vreme. Poštedite sebe zaludnog razbacivanja energije. Usmerite je ka ljubavi. Tu će vas čekati toplina i tempo koji vam odgovara. Ostalo, ostavite neka još čeka.

Bik

Od kraja nedelje, kada Venera bude u znaku Device, moći ćete u privatnom, a i poslovnom životu da dovedete sve u red. Nameštaće vam se priče, suprotne od onih kako vi mislite ili osećate. Imaćete dovoljno vremena da promislite i promenite plan, način, ili strategiju. Misaona osećanja će biti baš takva. Ako budete tvrdoglavi i držali se svog mišljenja, stava i osećaja, nećete biti zadovoljni. Čak, možete biti povređeni. Potrudite se da unesete harmoniju i sklad u sve odnose. Tako ćete jedino dobiti više od očekivanog.

Blizanci

Posao, koji ste dugo pokušavali da završite, u ovoj nedelji ćete uspeti. Istovremeno, namestiće vam se nastavak poslovanja. Biće naporno, ali ćete na kraju biti zadovoljni rezultatom. Emotivni život će vam biti dobar do kraja nedelje. Onda će krenuti trzavice, koje će krenuti od sitnica. Pokušajte da rešavate odmah te sitnice jer ako nastave da se slažu jedna na drugu, doći će do rasprava koja vas može voditi ka raskidu. Potom stresu, pomirenju i tako u krug. Važno je da ljubav ne prestaje.

Rak

Počeće da se popravlja komunikacija sa ljudima oko vas. Razumećete bolje ljude, sebe, oni vas. Samim tim će se rešiti mnogo toga što je pravilo probleme prethodnih nedelja. Važno je samo da se ne plašite da ćete nekoga izgubiti ako kažete istinu. Ukoliko ne uspevate da nađete zajednički jezik sa nekim, nije do vas. Ta osoba ne želi, ili ne ume da bude razumna. Ne gubite vreme, okrenite se lepim stvarima. Porodica će se jako radovati ukoliko posvetite vreme njima. Prijaće vam ljubav koju budete dobijali od najbližih.

Lav

Posao, saradnja uopšte, počeće da se pokreće sredinom nedelje. Ono što stoji, verovatno se neće pokrenuti narednih mesec dana. Fokusirajte se na ono što se kreće, uložite trud da to maksimalno pogurate. U ljubavi i dalje caruje strast. Krajem nedelje će vam to biti malo, i očekivaćete još nešto. Vaša očekivanja nisu realnost i vrlo su moguća razočaranja. Pokušajte da budete zadovoljni time što imate. Ako niste, onda je problem mnogo dublji nego što izgleda.

Devica

Od ove nedelje kreće lakša komunikacija, krajem nedelje ćete doći do dogovora koji će vam odgovarati. Postoji mogućnost dobijanja još jednog posla. Prihvatite to, svašta se odatle može izroditi. Samim tim i za nezaposlene je ova nedelja prilika da nađu posao. U ljubavi ćete imati prijatne trenutke. Delovi prošlosti koji budu izranjali u sadašnjosti, učiniće da se veza učvrsti do maksimuma. Slobodne očekuje razgovor s bivšim partnerom. Pomirenje zavisi od vas.

Vaga

Krajem nedelje kada Venera pređe u znak Device, prestaće deo napetosti koju ste imali. U poslu ćete primećivati više nego obično, samim tim ćete pronalaziti načine da završite sve što do sada niste uspevali. Emotivno ćete biti napeti, ali to će biti vaša svesna osećanja. Postaćete netolerantni na gluposti koje ste do sada puštali. Skidanje maske tolerantne osobe može dovesti do raskida. Ka tome nesvesno i idete, samo to treba sebi da priznate.

Škorpija

Moraćete da radite ono što ste već radili, što vam je dosadno i oduzimaće vam mnogo vremena. Merkur, koji će biti u vašem znaku, davaće vam prodornost, oštrinu i intuiciju. Osećaj koji budete imali, posebno u emotivnom životu, poslušajte. Pokušavaćete da se razumom ubedite da će sve biti u redu, ali osećaj će se ponavljati, kao što se i nezadovoljstvo ponavlja. Odluku donesite sami. Volite li sebe ili svoje nezadovoljstvo. Popraviti se ništa neće, i vi to dobro znate.

Strelac

Porodični odnosi će biti napeti, i najbolje je da ne ulazite u rasprave. Ništa se neće promeniti, jednostavno se nećete razumeti. U poslu ćete morati da se bavite detaljima, što će vam oduzimati vreme. Bez obzira na to, budite temeljni, da se ne biste ponovo vraćali na isto. U ljubavi, do kraja nedelje će vladati sklad, a onda će krenuti trzavice. Nečija ljubomora će narušiti sklad u vašoj vezi. Slobodni, do kraja nedelje ćete imati sreće u traženju nekoga ko će ostati uz vas.

Jarac

Imaćete provokacije na poslu, napetost će postojati. Važno je da se ne sukobljavate sa nadređenima, ostalo će biti rešivo. U nečemu ćete napredovati, dok će većina i dalje stajati jer neće biti načina da se završi. Strpljenje vam je najbolji drug i dalje. U ljubavi će krenuti lepši period. Razumećete i osetićete želje partnera, isto tako ćete umeti da prenesete šta vi osećate, da bi on uzvratio na vaše želje. Strast će vas spajati u celinu. Nedeljivu.

Vodolija

Poslovanje će vam teći uglavnom dobro, postojaće nesuglasice sa saradnicima, ali to će biti na ljudskoj, a ne posovnoj bazi. Obostrana netrpeljivost ličnosti, esklaliraće tokom nedelje. Potrudite se da raspravu ne prenesete na posao, ostalo je na vama. Ne morate voleti kolege, ali morate sarađivati. U emotivnom životu postojaće ogromna strast i razumevanje. Vreme je da se pomerite s početne tačke. Vaša veza treba da pređe na viši nivo. Slobodni će uživati u raznim avanturama.

Ribe

Neki pripadnici ovog znaka dobiće iznenadnu ponudu za posao. Bez obzira da li ste u radnom odnosu ili ne, dobro promislite o ovoj šansi. Neće se ponoviti, a vama su potrebne promene. Neće se mnogo promeniti u finasijskom smislu, ali ćete imati sigurnost. Razmislite o novom poslu generalno, dobili ponudu ili ne. U emotivnom životu se nećete dobro razumeti, a srca hoće. Razum i srce će vam se odvojiti, a vi odlučite koga ćete poslušati.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com