Zeleni nedeljni horoskop od 26.8. do 2.9.2019.

Nedeljni horoskop

U ovoj nedelji su četiri planete u znaku Devica, nasuprot Jupiteru u Strelcu. Sabrati, oduzeti, dati, uzeti, stati ili poći. Jupiter će davati sve, Devica će se toga plašiti. Da, ako sad uzme, ne mora sutra duplo da plati. Borba, u kojoj će ipak praktičnost pobediti, jer Saturn u Jarcu daje trigon Devicama. Dakle, biće svega taman.


Ovan

Očekuje vas dosta posla, sitnog, dosadnog ali ne i bezazlenog. Svaki treba da odradite s maksimalnom koncetracijom. Od sitnica i svakodnevice, stvara se budućnost. Neće biti velikih pomaka, ali biće sigurnih. U emotivnom životu, biće period savršene dosade i sklada koji bi trebalo da vam prija. Neće biti stresova.

Bik

Pet planeta u zemljanim znacima, daće vam jednu mirnu i praktičnu nedelju. Dok je zemlja oko vas, odlično će vam ići poslovanja, kontakti, putovanja, akcije. Čak i zavrašavanje stvari, koje vi želite. Mane ne postoje, sve je na svom mestu, svaka planeta vas razume i daje ono što vam treba. Uživajte u danima ispred nas.

Blizanci

Stiže Merkur u Devici, kao vaš vladar. Teško ćete uspevati da se sporazumete s njim, a i sa ostalim planetama u Devici. Marsom, Venerom i Suncem. Treniraće vam živce, svakodnevno.  Mogu vam biti inspiracija, motivacija, da učinite svakodnevicu, kao i okolinu čistom. Svaka medalja ima dve strane. Okrenite je ne pozitivnu. Počistite aljkave ljude, neozbiljne emotivne odnos. Ostavite sve čisto u sebi, i oko sebe.

Rak

Prijaće vam planete u Devici. Uneće vam red u život. Daće vam analatičan um, dodaće logiku i neće sam osećanja da vladaju vama. Jednostavno, pokrenuće vas u praktičnom smeru. Time će vas ’spasavati’, od Saturna u Jarcu, jer on ceni praktičnost.  U narednoj nedelji zaboravite na maštaranje, bavite se materijalnim i praktičnim stvarima, kao i odgovornim ljudima. Laži neće prolaziti, niti vaše, niti od drugih ljudi.

Lav

Sunce, kao vaš vladar je u Devici, u drugom polju. Usmeravaće vas ka praktičnim stvarima. Samovrednovanje ćete dobiti kroz rad i vidljive rezultate. Biće skromniji, nego inače ali nećete imati na šta da se žalite. Sve će biti na svom mestu. Ljubavi čak i previše, jer vam je Jupiter u tom polju i šalje vam lep vatreni trigon. U ljubavi preterujte, u poslu budite skromni i praktični.

Devica

Četiri planete u vašem znaku, govori da je ovo vaša nedelja. Sve je na vašoj strani. Koristite prednost, u odnosu na ostale znake. Uradite šta ste naumili, dogovorite se s kim ste hteli, završite papirologiju, sredite emotivne odnose. Jupiter u Strelcu je protiv vas, ali uz vašu logičnost, brzinu misli i naučena delanja, neće vam moći ništa. Uživajte u narednoj nedelji.

Vaga

Četiri planete, u Devici se nalazi u vašem dvanestom polju. Pokušavaće da vam daju praktičnost i logiku. Koliko ćete toga biti svesni, u svakom danu, ne znam. Bilo bi dobro, da poslušate šta vam unutrašnji glas poručuje. Oni koji su u tajnoj ljubavnoj vezi, neće se osećati dobro. Proradiće im sumnja, strah i njima će ova nedelja najteže pasti. Ostali imaju podršku od Jupitera, bliže okoline, kao i od braće i sestara.

Škorpija

Planete u Devici, na čelu s vašim vladarom Marsom, u istom znaku, obećavaju dobru nedelju. Radiće vam savršeno intelekt, i udruženi sa intuicijom koju imate, naći ćete rešenja za sve porobleme. Saturn u Jarcu vas takođe podržava. Odlična nedelja za otkrivanje istina, praktične poslove, kao i dogovore svih vrsta, sa onima koji govore istinu, koju ćete i vi govoriti. Greške, nema.

Strelac

Jupiter će vam davati sve prilike, a Device prekoputa će računati, da li vam  je to SVE neophodno. Zaustavljaće vas misli, ljudi i njihove reči. Sabiraće vam i oduzimati dela, rečima će pokušavati da vas zaustave. Nerviraće vas to, ali pošto je Jupiter preterivač, dobro će vam doći glas razuma. Poslušajte nekada ljude koji vas vole, svoje sumnje i zaustavite se. Ono što je kvalitetno i dobro, neće pobeći.

Jarac

Saturn u vašem znaku i četiri planete u Devici, daće vam praktične i ozbiljne dane. Ostvarivaćete planove lako, i onako kako ste zamislili. Nemojte još ništa započinjati, završavajte ono što morate. Moranje je Saturn, a on vam je vladar. U ljubavi ne morate ništa. Tu se opustite, uživajte i razmašite slobodno krila. Strast će vas voditi, ljubav grliti, reči milovati.

Vodolija

Jupiter će vam davati odlične šanse, ali ostale planete će se potruditi da ne trčite. Moraćete polako da idete ka uspehu. Bukvalno, korak po korak. Kao da ponovo učite da hodate. Od  svakodnevice, zavisiće vaša budućnost. Dajte u svakom danu mrvicu odgovornosti, ozbiljnosti, praktičnosti i dobićete mnogo više. Budite mudri, koristite iskustvo i uspeh ne može izostati.

Ribe

Planete u Devici su u opoziciji s vama, Jupiter u Strelcu u kvadratu. Borbe vas očekuju na svim životnim poljima. Koliko god zvučalo bezveze, sva moranja koja vam Saturn dodeli, biće vam olakšanje. S njim ćete znati na čemu ste. Zato, obavljajte ’moranja’. A sa ostalim se borite, ali samo praktičnošću. Suze i ostala patetična oružja, neće upaliti.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com