Zeleni nedeljni horoskop od 25.11. do 2.12.2019.

Nedeljni horoskop

Nedelja pred nama daće nam prodornost, rušenje prepreka, ustaljenih normi, da bi dostigli sigurnu budućnost. Isto tako, bacanje svega što nije dobro. Polazak od nule, ka uspehu. Kako u poslu, tako i u emotivnom statusu. Nula je pozitivna, nije minus. Eliminišimo sve što ne valja, i čisto zakoračimo u sigurniju budućnost.Ovan

Pokretaće se, i okretati se situacije vezane za vašu budućnost. Strpljenje je neophodno, mudrost i moral. Zakon će vas pratiti, ako ste ispravni. Ako niste, plašite ga se. Mora sve da bude čisto. U emotivnom odnosu, vladaće strast, ona će vam biti osnovno sredstvo za borbu u ljubavi. Ne bi trebalo da vam smeta krevetsko poravanjanje problema, i takve bitke.

Bik

Venera u Jarcu, kao vaš vladar daće vam pravu, praktičnu i realnu ljubav. Osećanja će vam biti mirnija, stabilnija i racionalna. Učićete od osobe prekoputa, bilo da ste u vezi, ili tek razmišljate o tome. Stabilnost vam svakako treba. Ona će vas pratiti u poslovanju, mada se nećete najbolje sporazumeti s ljudima i saradnicima, to neće uticati na kvalitet vašeg posla. Materijalna situacija će se poboljšati.

Blizanci

Partnerski odnosi, bilo koje vrste biće pod znakom pitanja. Rešavačete dugogodišnje neodumice i probleme. Oni iskreni, jedni prema drugima će opstati. Bilo u poslovnom, ili emotivnom partnerstvu. Ostali i treba da se raziđu, jer da je neko trebalo da se promeni, do sada bi se promenio. Doduše, ni vi se niste promenili. Kada naučite da hodate u tuđim cipelama, biće vam mnogo lepše i lakše.

Rak

Odlična nedelja za dogovore, ugovore, rešavanje problema koji su u zaostatku. Energija će vam takođe biti dobra, mašta će vam pomagati u svim segmentima života. Bićete kreativni i traženi. Poslovno i socijalno okruženje će vam prijati. U emotivnom životu će početi začkoljice, zastoji i osećanja koja kao da se hlade. Razgovori, koji će voditi do strasti, a ona do zagrevanja osećanja. Naravno, ako vam je stalo. Pričajte i jedno će voditi drugom. Ovo važi i za slobodne. Krenite u akciju.

Lav

Naglašeno polje prošlosti, ili porodice ukazuju da će tu biti najviše dešavanja. Neprijatnih. Isto tako naglašeno je polje ljubavi. Ljubav će vam pomagati svuda. Lepim rečima, ljubaznošću i iskrenim osećanjima, svaku situaciju ćete moći da rešite. Kako poslovnu, porodičnu, onu gde će se prošlost mešati, tako i vašu ljubavnu priču. Slobodni, takođe uz prijatan razgovor će uspeti da osvoje koga žele. Budite iskreni i ljubazni i nećete imati problema u narednim danima.

Devica

Dobijaćete hrabrost i prodornost, u raznim situacijama. Ljudi će vas podsticati da iz sebe izbacujete najbolje. U tačnost informacija, argumenate koje budete iznosili niko ne može da sumnja. Bićete zadovoljni sobom. U emotivnom životu, ukoliko ne umešate bivšeg partnera, sve će biti bolje nego što možete da zamislite. Bogat socijalni život će vam pružati razne prilike. Kako zauzetima, tako i slobodnima. Na vama je šta ćete da odaberete.

Vaga

Pred vama je nedelja, koja je odlična za bavljenje poslovima, praktičnim i materijalnim stvarima. Dobro će vam ići razgovori u svim segmentima života. Isto tako i pisana reč, na bilo koji način. U emotivnom životu postojaće razumevanje, i obostrana potreba da se malo udaljite jedno od drugog. Pauza vam je neophodna, da biste se sa sobom realno videli. Slobodni će ući u prijatnu prepisku sa nekim.

Škorpija

Mnogo toga što ste planirali, počeće da se ostvaruje u narednim danima. Videćete tačne obrise vaših planova. Materijalizacija vaših zamisli, daće vam dobru energiju, polet i pozitivna osećanja. Emotivni život, takođe spada u ostvarivanje vašeg maštanja. Pred vama su dobri dani, samo obratite pažnju na zdravlje i svaki simptom proverite kod lekara.

Strelac

Zbog Jupitera, povoljnosti su i dalje kod vas. Nekima daju šanse za posao, nekima višak kilograma, nekima samopuzdanje i jačanje ličnosti samim tim. Pratite ’znakova kraj puta’, tražite sreću. U sebi, oko sebe i naći ćete je. U ljubavi će provejavati prošlost. Prepoznajte da li je to dobro ili loše po vas. A većini će taj susret s prošlološću, doneti iskustvo i nadasve mudrost.

Jarac

Venera, planeta ljubavi stiže kod vas, staće uskoro uz Saturna i olakšaće vam životna kočenja, koja imate od njega. Isto tako, komunikacija sa ostatkom sveta će vam biti dobra, energija odlična. Imaćete emotivnu, mentalnu i psihološku snagu. Borite se za sebe, svoja osećanja, osobu do koje vam je stalo. Moći ćete sve, ako to hoćete.

Vodolija

Jupiter i Sunce, na vrhu vašeg neba davaće vam dobru energiju, samopuzdanje i podizanje života na viši nivo. Neće vam biti lako da komunicirate s ljudima, upadaćete u nezgodne situacije, rasprave i nerazumevanje. Neka vam to bude motivacija, da sa teškim ljudima nađete dobro u njima, i da zajedno rešite problem. Ljubavni život će vam biti sličan prijateljskom, što je sasvim u redu,

Ribe

Koliko god vam se činilo da vam sreća izmiče, stići ćete je. Ne onda kada vi želite, već onda kada je pravo vreme. Da biste poštedeli sebe razočaranja i trčanja, čekajte. Budite strpljivi i ono što čekate, želite, stiže onda kada mora. Izbori i odluke su bile vaše, i zato će rešenje stići u skladu sa drugim ljudima, a ne zbog vas. U emotivnom životu ćete uživati. Kockice će se složiti, strast, romatični susreti, iskonska ljubav će vam dati uživanja.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com