Zeleni nedeljni horoskop od 21.6. do 28.6. 2021.

Nedeljni horoskop

Nedelja počinje sa Suncem u Raku, i direktnim hodom retrogradnog Merkura. Pomeranja kreću i nešto ne može ostati isto. Nešto će morati. Energija Marsa u Lava, pokrenuće se vatreno da ostvari svoje ciljeve, nesvestan prepreka i granica koja će mu postavljati Saturn u Vodoliji. Ako Saturn nešto ne dozvoljava, tu borbe nema, vreme je jedini saveznik i strpljenje. Dakle, čekanje pravog trenutka. Ova nedelja to neće dati. Razum u vidu Merkura u Blizancima, pokušavaće da pregovara sa Saturnom, ali to će potrajati. Venera i Sunce u Raku, daće nam topla osećanja, porodične radosti i okupljanja. Kod nekih će biti zbog veselih dešavanja, kod nekih nažalost neće. Važno je samo da se držimo zajedno i da genetika bude tu gde treba.

Ovan

Mars u Lavu će vam dati dobru energiju, koju je najbolje da iskoristite u emotivnom životu. Začinite ljubav strašću. Uživajte u zabavi i socijalnom životu. Radite onako kako morate, saradnja će vam ići dobro. Sa nadređenima neće. Njih morate da slušate i to je tako u ovoj nedelji. Ne bunite se, jer možete izazvati nešto nepopravljivo. Otputujte negde, izlazite, bavite se sportom i pustite posao da ide kako mora. Zabave svih vrsta će vam prijati. Kako u društvu, još više u dvoje. Slobodni, pustite da vas vodi strast. Uživajte i za sada ne pravite planove.

Bik

Venera u Raku daje vam sigurnost u emotivnim odnosima. Treba da znate da ste jednostavno voljeni na način na koji ona to ume. Mars u Lavu će vam donositi nervozu, bunt prema svemu u energiju koja neće biti pozitivna. Potrudite se da u svom intimnom životu, gde ste voljeni ne kvarite lošim raspoloženjem ono što je dobro. Pustite da vas partner vodi i uživajte u tome. U poslu će kreativnost, onima koji se bave kreativnim poslom, doneti mnogo toga dobrog. Nadasve, dobre ideje za nastavak posla. Nekima izlazak u javnost. Ostali neka budu dobri sa šefovima i neće imati problema.

Blizanci

Dok je Merkur kod vas, sada u direktnom hodu, problema kod vas nema. Lako ćete i brzo obavljati razgovore. Saturn će ih potvrditi i pustiti. Mars u Lavu će vam dati dobru energiju i volju. Misaono, delima, rečima osvajaćete sve što ste planirali, a i ono što niste. Jupiter u Ribama vam ne pogoduje, dovodi vam u život snishodljive ljude, oni koji bi da se okoriste, pod velom prijateljstva. Budite mudri i radite sve po zakonu i moralu i nećete imati probleme. U emotivnom odnosu, reči će podgrevati ljubav, a strast će vam dati uživanja.

Rak

Sunce i Venera u vašem znaku, sa suvladarom Jupiterom u Ribama, daće akcenat osećanjima. Ali i intuiciji. Slušajte šta vam poručuju unutrašnji znakovi, i tačno ćete znati u kom pravcu treba da idete. Volite i dozvolite da budete voljeni. Osetićete ko je pravi. Oni koji su zajedno, preplaviće se ljubavlju. Pojačaće se sve kao da je prvi put. Uživajte. U poslovnom svetu ćete imati prilike da nešto promenite, na vama je da to iskoristite. Ne verujte starijim ženama, i sve će osim njih, biti dobro po vas.

Lav

 Mars u vašem znaku bi trebalo da vam daje odličnu energiju. I hoće dokle god budete strpljivi, tolerantni i spremni na kompromis. Saturn će vas u svemu što je na ’vašu ruku’, na silu i bez takta – zaustaviti. Dobra komunikacija, razgovori uopšte olakšavaće vam sve životne situacije. Emotivni život će vam pružati strast, kvalitetne priče, ali će izostati osećaj pripadanja. Koliko je do vas ili suprotne strane, morate sami da razlučite. Razgovor o tome bi vam mnogo pomogao. Pričajte s voljenim bićem, ne zadržavajte ništa u sebi.

Devica

Svakodnevica će vam biti krcata sitnim obavezama. Neće vam smetati da radite bilo šta, ali će vam smetati način na koji će vam govoriti šta da radite. Zbog toga su moguće varnice, svađice, nerviranja. Kada biste mogli da ne reagujete, bilo bi sve lakše. Probajte. U emotivnom životu postoje duboka osećanja, ali neko od vas dvoje ih teško pokazuje. Neka bude sada tako, polako, doći će trenuci opuštanja koji će pokazati ljubav u najlepšem smislu. Ne žurite, važno je da ljubav postoji. Slušajte nekada i srce, a ne samo razum.

Vaga

Osećanja će vam naglašena, biće vam motivacija za borbu. Koliko će to biti inat, potreba, želja, nebitno je. Guraćete napred iako će vas boleti. Krvava kolena vam nisu nepoznata, ali ona ne zaustavljaju hod. Dobra komunikacija olakšavaće vam dogovore sa sobom, vatrena energija takođe. U poslu će vam ovakva postavka odlično doći. Uradićete više od planiranog. U emotivnom odnosu to može biti nač sa dve oštrice. Presudiće Saturn koji razume vaše potrebe, čak i one kojih niste svesni.

Škorpija

Ego će vam biti jači od razuma. Mars u Lavu davaće vam iskrivljen samopogled u sebe, i osećaćete se jače nego što u suštini jeste. Smetaće vam što se ništa neće skrivati, biće javno i sve će biti transparentno. Ljubav će vas zaslepljivati, ali kao da vi to namerno radite da biste ispitali svoje granice. Bolje tako, nego da vam ih Saturn postavlja. U poslu je važno da budete poslušni, da ono što kažu nadređeni uradite tako. Bez sugestija, jer vam oponiranje može doneti probleme, veće od poslovnih.

Strelac

Šira slika dešavanja biće vezana za prošlost, a neće delovati tako. Sitnice koje budete obavaljali, naporni i na trenutke dosadni razgovori biće zatvaranje kruga, nečega od ranije. Potrudite se da budete prisutni u svakom trenutku, biće važni za budućnost, čak i ako bude deljenje recepta za tortu. Odnosi, neverbalni i emotivni biće bitni za vaše emotivne odnose u budćnosti. U poslu ćete imati naporono – dosadnu nedelju. Puno priča, malo akcije.

Jarac

Ljudi, praktičari i vaš materijalno – praktični život biće najvažniji u narednim danima. Vama će najviše energije odvlačiti partnerski odnos, koji na vas deluje kao opterećenje, a borite se za opstanak istog. Koliko mazohistička crta deluje u vama, postaćete svesni krajem nedelje. To će okrenuti u vama smer borbe. Počećete da se bavite praktičnim stvarima, koja treba da vam sve vreme bude prioritet.

Vodolija

Saturn u vašem znaku, u retrogradnom hodu vratiće vas u neku situaciju, gde ste već trebali da postavite granice. Smatrajte da imate privilegiju što ćete moći da ispravite grešku. Naravno, da će vas boleti, ali posle toga ćete se osećati ozdravljeno. Bol će prestati vremenom. U poslu ćete imati dobru komunikaciju sa saradnicima, a nadređeni će vam davati tempo koji vam neće odgovarati. Sa šefovima se nema izbora, osim da menjate posao. Izbor je na vama. Ćutite i radite, ili idite dalje.

Ribe

Nerviraće vas ljudi iz prošlosti ili porodice/familije. Njihove priče će vam podizati tenziju, bespotrebno. Reagovaćete  u stvari na nešto što se dešava u vama, a iniciraće ga nesvesno neko iz vašeg okruženja. Pokušajte da ne reagujete svađom, već osvestite ko vas u stvari nervira u vašem, a ne njihovom životu. U poslu ćete imati dosta obaveza, neke će vam biti naporne, neke dosadne, a generalno ćete se dobro osećati kad ih sve završite. Ljubav je uz vas, budite i vi uz nju, a ne u svom svetu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com