Zeleni nedeljni horoskop od 21.1. do 28.1.2019.

Nedeljni horoskop

Pred nama je nedelja, gde će sloboda biti primat. U nama, ljudima oko nas. U idejama, putovanjima, učenju. Prekidanje lanaca, koji su nas držali neslobodne, vezivali za ljude i materije, a ne mora tako. Sloboda je sve!

  Ovan

Do sredine nedelje, konfliktne situacije biće vam deo svakodnevice. Nadređeni i vi ćete imati dosta nesporazuma. Teško ćete uspevati da slušate naređenja, ali to će biti gore po vas. Pokušajte, jer uz njihovu pomoć možete stići do pozicije kojoj težite. Od sredine nedelje biće lakše. Suzbijajte bes. U emotivnom i seksualnom životu, očekuje vas buran i lep period. Uživajte u tome.

 Bik

Poslovni svet, uspeh sa saradnicima i u materijanom polju vam je dobro aspektovano. Svaka saradanja, biće dugotrajna i stabilna. Doneće vam osećaj sigurnosi i jačanje samopouzdanja. U emotivnom smislu, bićete pogubljeni. Nešto će vam biti poznato, nešto blizu vas. A opet sve će biti drugačije, i daleko od vas. Pustite suprotnu stranu da vam priđe, onda ćete znati na čemu ste.

Blizanci

Partnerstvo, bilo koje vrste poslovno ili intimno, biće pred pucanjem. Do petka. Pokušajte do tada, ako vam je stalo da ga zadržite da budete diplomatični. Tokom vikenda će sve početi da se menja, leže na svoje meste i naći ćete rešenje. Bar za poslovni deo. Emotivni, ne zavisi samo od vas. Ovoga puta biće to partnerova odluka.

Rak

Svakodnevica će vam biti krcata obavezama. Ni jedna neće biti laka, brzo rešiva i bez nekog problema. Ćiniće vas aktivnima, blokiraće vam strahove od sutrašnjice koji se roje. Kroz obaveze videćete svoju snagu, sposobnost i strpljenje. Shvatićete da sve možete, kada vas neko potera. Mislite na svoju profesionalnu budućnost. Emotivna misli na vas, doći će kad oseti da ste opet svoji.

Lav

Posao će vam biti dosadan i statičan. Ništa se neće dešavati, što i nije loše. Barem se nećete nervirati. U emotivnom odnosu će zato prštati, na više strana. Strast će vas voziti, mešati misli, zbunjivati srce. Neće vam biti lako, privlačićete suprotni pol kao magnet. Za avanturu je sve dozvoljeno, za ozbiljnu vezu je potrebno više. Odaberite onoga ko vas zsemjava, ume da se šali na sopstveni račun. Takva osoba je operisana od sujete.

Devica

Emotivna napetost, odraziće se na sve segmente života. Srce vam šeta na više strana. Nemoguće je da svima udovoljite. Pokušajte da na praktična način rešavate emotivne manipulacije. Ne radite šta vam se kaže, razgovarajte prvo. Tako ćete sebe osloboditi stresa, i saznati šta suprotna strana hoće od vas. Ako ne razgovarate, očekuje vas nervoza čitave nedelje, bespotrebna.

Vaga

Sve planete će raditi u vašu korist, sem Saturna u Jarcu. Većina će vam pomagati da idete napred. Da se dobro sporazumevate, volite, vodite ljubav, radite na kreativni način, sa idejama. Sve će vas vući napred, Saturn ka prošlosti. Ne dozvolite mu da vas unazadi, guranje ostalih planeta guraju vas napred. Nemojte da vas jedna planeta vuče nazad!

Škorpija

Pokrenuće se u vama lavina nečega. Guraće vas iz stomaka, da vrisnete, besnite, borite se. Nervoza će vam ovoga puta doneti dizanje iz melanhonije.Znam da zvuči kao paradoks, nerviranje kao pizitivnost. Ali biće tako. Osetićete se ponovo živo, svaka borba će vas budit i čupati s dna. Ljudi će vas nervirat. Super, parirarjte im!

Strelac

Od sredine nedelje počećete lakše da dišete. Počećete bolje da se razumete s ljudima, sa sobom, ljubavlju i otvaraće vam se više vrata. U mudrosti će biti ključ zatvaranja i ostanka iza tih vrata. Planete su na vašoj strani, iskoristite ih pametno i nadasve mudro!

Jarac

Sreću i slobodu, pronaći ćete u sebi. Ako je potražite. Pošto obično tražite realne, praktične i materijalne stvari da bi se osećali sigurno. U ovoj nedelji ćete se boriti za njih, kao i pre. Saturn je ipak kod vas. Ali u vama je ono što treba da vam da snagu, slobodu i sigurnost. Zaronite u sebe, pronađite se, zavolite se i bićete zadovoljni.

Vodolija

Ni jedna, jedina planeta vam ne pravi ni jedan loš aspekt. Sve rade za vas, a na vama je da prepoznate dobre vibracije koje vam šalju. Nema nikoga, i ničega da vam prepreči put zadovoljstva, sreće, ljubavi i razumevanja u ovoj nedelji. Poslovi će vam, takođe ići dobro. Na vama je da uzmete najbolje od svega što imate i što vam se nudi.

Ribe

Nisam sigurna da ćete razumeti šta treba da radite. Imaćete više prilika za napredak, šansi za budućnost. Od svega toga, sve će vam biti privlačno. Kao detetu ispred poslastičarnice. Pitajte prijatelje, stručna lica, informišite se preko interneta, preko knjiga… Tek onda odlučite. Ništa nemojte na prvu informaciju da odlučujete!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com