Zeleni nedeljni horoskop od 14.10. do 21.10.2019.

Nedeljni horoskop

Nedelja pred nama daće:
– Kreni – stani.
– Reci – ćuti.
– Slaži – reci istinu.
– Čekaj – potči.
Saturn i Jupiter, sudije traže pravdu, istinu i moral. Koliko ko može to da ispuni, tako će mu biti. Ko ne može, pričaće sa svojom savešću. Izbori su na nama.Ovan

Partnerski odnosi, bilo koje vrste biće napeti. Intimno ćete osećati da tako treba, da se strast krije iza inata, potrebe za pokretanjem točka u vašoj glavi. Vi jedino tako reagujete, a suprotna strana to zna. U poslovnom partnerskom odnosu, daće vam gas, nervoza i napetost oko vas. Obratite pažnju na tihe, ćutljive ljude, oni su blago ali nisu prodorni i ne uspevaju da dođu do izražaja. Sa njima radite najviše, biće vam odani, i umeju da rade.

Bik

Sve će ići drugom stranom ulice, od vaše. Gledaćete dešavanje, ljude, ljubav kako idu prekoputa. Sami, i ne primećujući vas. Kao. To je taktika, da pobesnite, da reagujete i potrčite za njim. Za ljubavlju se ne trči, onda dođe kada voli, zagrli vas i ne pušta. Tako da, idite svojom stranom ulice, ako vas voli, doći će. Pregovori u poslu će biti dobri, materijlna situacija izvesna, sigurna i malo bolja.

Blizanci

Obaveze vam neće teško padati. Uživaćete u poslovanju, imaćete kreativne ljude oko sebe. Međutim, oni koji vam se budu javljali, na bilo koji način, da stupe u kontakt s vama, biće mutni i opteretiće vas. Ako imate osećaj da treba da ih saslušate, uradite to, ako vas zamaraju, izvucite se. U emotivnom odnosu vladaće sklad, harmonija i nadasve strast. Generelno, pred vama je dobra nedelja. Uživajte u njoj, i poštujte zakone.

Rak

Sve će vam se vrteti oko srca. Osećanja će se uglavljivati, tamo gde im je mesto, a i gde nije. U poslu, nemojte sebi da dozvolite zato što vam je neko simpatičan, jadan, nespretan, da vas sputa da budete profesionalni. Pomozite toj osobi van posla. U ljubavi se prepustite da vas to vaše ludo srce vodi. Prepustite se strasti, maštanju i uživanju. Biće vam uzvraćeno. Ne mislite o sutra. Ono je ionako daleko.

Lav

Komunikacij s ljudima iz prošlosti, ili delom porodice oduzimaće vam dosta vremena, energije i živaca. Stari, nerašćišćeni problemi će isplivati. Postoji rešenje za to, zakonsko, ali to će delovati kao uvreda za njih. Na vama je da to sredite na diplomatičan način, ili da ih pustite da sami rešavaju kako hoće. U emotivnom životu, vući će vas strast, ali ka zabranjenoj ljubavi. Previše će vam neko oduzimati misli. Prepustite se i dajte. Jednom se živi, a vama treba malo kiseonika. O nastavku, za sada, ne razmišljajte.

Devica

Dobra komunikacija, oštroumni i pošteni ljudi, sačinjavaće deo vaše svakodnevice. Moći ćete da obavljate mnogo lakše poslovanje, jer ćete imati s kim da radite. Dobar kontakt, može vam obezbediti sigurniju budućnost i možda nešto novo. U emotivnom životu, uz razgovore, dogovore biće vam dobro. Strast će, takođe upotpuniti ovu nedelju, tako da uživajte u ljubavnom životu.

Vaga

  Venera u Škorpiji će zaokružiti ovu nedelju. U drugom polju, daje vaše samovrednovanje kroz ljubav, za koju ćete se u svari boriti. Sve će vam se vrteti oko osećanja. Recepcija Marsa i Venere, daće vam potrebu da sve misli vezane za  ljubav, pretvarate u stvarnost. Mašta u stvarnost, lep i težak zadatak. Pokušajte da ne budete navalentni, da ne naturate svoja očekivanja. Suprotna strana se može povlačiti. Predložite i zajednički osvajajte  vašu  emotivnu vezu. Borićete se i u poslu, i tu ćete imati odličan uspeh.

Škorpija

Emotivna drama, umišljena ili stvarna vas očekuje. Čas ćete želeti sa celim svetom da podelite svoja osećanja, čas da ćutite i da niko ne zna za njih. Nemir, izazvan maštanjem, snovima stvorenim u vašoj glavi, dovešće vas do drame, koja se možda ne bi ni desila da je vi niste započeli. Neće vam biti prijatno, a opet osećaćete se živima. Dobra nedelja za poslovne transakcije, dogovore i ugovore. Ali, samo one koje su zakonski potkovane. Sve ostalo neće valjati i postoji mogućnost da se otkrije.

Strelac

Prijatelji, prijateljstvo uopšte obeležiće ovu nedelju. Saznaćete neku tajnu, koja će vam omogućiti da se bolje osećate. Pravda će biti u vašoj glavi, rukama i srcu. Odahnućete. U emotivnom životu, sve je pod velom tajne. Koliko god to bila tajna, uticaće na vašu budućnost. A ona se polako menja, daje vam mogućnosti da napredujete. Zato, polako zatvarajte vrata tajni, da biste iskrenije i lakše disali.

Jarac

Komunikacija sa ženama će vam dobro ići, s muškarcima ćete imati problema, u bilo kom segmentu života. Jednostavno, drugačije viđenje situacija, poslovanja, osećanja s muškarcima neće biti na istoj talasnoj dužini. Ko radi sa ženama, imaće uspeha i napredovaće. Oni koji rade s muškarcima, neka ih puste da misle da su najpametniji. Vreme će pokazati da ste vi bili u pravu. U muško – ženskim odnosima, biće neprijatnosti, borbi i nadvaladavanja ega.

Vodolija

Dobra energija, šanse i pozitivni ljudi u vašem bližem okruženju, olakšavaće vam dane pred vama. Komunikacija sa ljudima će vam biti otežana, ali će vas motivisati da date najbolje od sebe. Uspevaćete u svemu što naumite, ali iz drugog puta. Spremite se na to i ne nervirajte se nakon prvog neuspelog pokušaja. Tako mora biti. U emotivnom odnosu, strast će vas voditi. Razgovori, kakvi god bili, vodiće vas ka krevetu. Uživajte.

Ribe

U svakom danu ćete imati prijatne razgovore, laku konverzaciju, sklapanje ugovora. Kako dan bude odmicao, zatezaće se situacije sa ljudima za koje ste emotivno vezani. Bilo da je reč o emotivnom partneru, porodici ili prijateljima. Nešto će biti pogrešno. Možda je greška u vašem pristupu. Pokušajte da olakšavate svaku zategnutu situaciju, da bar znate da ste sve pokušali. Ako ne ide, onda tako treba da bude.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com