Zeleni nedeljni horoskop od 14.1. do 21.1. 2019.

Nedeljni horoskop

Ljubav će se smestiti kod Ovnova, Lavova, Strelčeva, Vaga i Vodolija. Posao, kod Bika, Jarca, Devica i Raka. Škorpija, Blizanci i Ribe, će imati ili nemati, od svega po nešto.

Ovan

Mars u vašem znaku, a i vladar vam je, daće vam gas. Posebno ka osvajanju, jer vas ne osvajaju. Na više strana će vas privlačiti emotivno ili seksualno, birajte one sa kojima možete da ostanete. Oni koji su kao i vi, strastveni i brzi, to će vas voditi ka brzom sagorevanju. U poslu se borite za svoju poziciju, ali se trudite da se ne svađate. Budite nekada i diplomata.

Bik

Odlična nedelja za razgovore, ugovore, dogovore i posao uopšte. Materijalna situacija će vam se popraviti. Nezaposleni, očekujte posao. Oni koji polažu ispite, bilo koje vrste, neka očekuju prolaz ako ne i najbolju ocenu. U ljubavnom životu, aktivna je tajna ljubavna veze u kojoj sem strasti, deljenja nekih lepih trenutaka, pa i razgovora, ništa više od toga se i ne može očekivati.

Blizanci

Razgovori će biti ozbiljni, kao i ljudi oko vas. Od vas će se očekivati ozbiljnost, odgovornost i tačnost. Potrudite se da bude tako, iako vam takav tempo neće odgovarati, ali to će biti jako uspešno i dugotrajno. U emotivnom odnosu postojaće emotivna podbadanja. Verbalna ili neverbalna. Ako to probudi strast, rešićete probleme. Ako probudi bes, moguć je prekid veze ili braka.

  Rak

Napeti razgovori na poslu, mogu vam biti motivacija da iz sebe izbacite najbolje. Isto tako, gde god da se borite za svoj status i mesto, biće napeto ali uz znjanje i iskustvo, neće vam moći ništa. Vi dobijate, ali ne očekujte da će to biti lako. Samo se nikako ne povlačite! U emotivnom životu, sve će vam ličiti na nešto već doživljeno, viđeno.  Strast će postojati, ali osećanja vam neće prijati. Nešto tu nije raščićeno. Probajte balgim razgovorom da nađete izlaz. Iz sebe.

Lav

Strast i ljubav se vrte oko vas. Ne od jedne osobe, a ni vi nećete biti usmereni ka jednoj osobi. Mešavina različitih osećanja, stvaraće butu u vama. Seksualno ćete privlačiti, seksualno će vas privlačiti. Za avanturu je to odlično, ali za ništa više od toga. Bilo bi dobro da pustite da budete odabrani. Onda odlučite da li to to, ili ćete ići dalje. U poslu ćete imati više opcija, birajte inostransvo u bilo kom smislu.

  Devica

Pred vama je dobra nedelja za sve vrste komunikacije. Pisane, u predavaštvu, razgovorima bilo koje vrste, kao i sa dogovorima i ugovorima. Sve će biti tačno, sigurno i dugotrajno. U emotivnom životu postojaće ogromna strast, ali će izostati neki osećaj. Vama će nešto faliti. Problem je u vama, ne u partneru. Probajte da ne racionalizujete sve. Prepustite se i uživajte u strastvenoj i seksulano aktivnoj nedelji.

Vaga

Burna nedelja je pred vama. Red ljubavi, svađe, strasti, mirenja i sve u krug. Nećete se najbolje razumeti s partnerom, ali ćete se i dalje voleti. Opasna kombinacija. Prava ljubav će naći put i razumevanje, ostaćete u vezi ili braku. Ona, koja je već na izdisaju, prekinuće sve konce. Mada, mislim da i to neće bit zauvek. Slobodni će uletati i izletati iz raznih kombinacija. Onaj ko ih umiri, s njim će ostati. U poslu vas očekuju naređenja, pokušajte da ih poštujete.

  Škorpija

Posao, i sve što ima veze s praktičnim i materijalnim stvarima, ići će vam dobro. Uglavnom, ćete biti zadovoljni. Naredbodavci će vam čak prijati. Naći ćete zajedničku crtu. U emotivnom životu, neće se dešavati skoro ništa. Postojaće u vašoj mašti nešto. A to nešto samo vi imate u glavi, i srcu. To će vas grejati u ovim hladnim danima. Konkretno se ništa neće dešavati, eventualno kod nekih, ozbiljni razgovor.

Strelac

Osećanja će vam biti razbacana na više strana. Pri tom, misli se na sve vrste osećanja, i na sve osobe. Ne samo partnerski odnos. Imaćete uspone, padove, uzvraćena osećanja, tugu, bes, razočaranja. Sve u svemu, bićete emotivno vrlo živi u narednim danima. Partnerski odnos će vam, u stvari doneti najviše sreće. U poslu, birajte šta ćete da radite jer ćete imati tu mogućnost. A to je plus u startu.

  Jarac

 Tri planete u vašem znaku, daju vam odličnu startnu poziciju. Odlučujete vi. Poteze koje ćete vući, ili nećete. U poslu će vam to odlično doći. Ono što će vam stvarati problem u skoro svim danima je neozbiljnost mlađih ljudi. Njihovo brzanje, bez razmišljanja. Pokušajte da prihvatite mladost. Oni nemaju iskustva, neka padnu, pogreše, njihovo je pravo.  Radite po svome. Ljubav i vi ćete se sresti samo na rečima, i ništa više za sada.

  Vodolija

Pred vama je dobra nedelja. Komunikacija, razgovori uopšte biće praktični i nećete imati dileme. U ljubavnom životu, očekuje vas sloboda kakvu volite, opuštenost i strast. Nemate ni jednu prepreku, koja bi mogla da vam naruši naredne dane. Potrudite se da se opustite i uživate u narednoj nedelji.

Ribe

Prijatelji ili poslovni saradnici, doneće vam dobro u ovoj nedelji. Preko njih ćete dobiti ono što vam je potrebno. Prvenstveno, sigurnost. Verujte ljudima, koji su se već dokazali svojim delima, kao i rečima iza kojih su stali. Emotivni život će vam biti promenjiv. U nekim danima ćete imati razumevanje za partnera, u nekima će vas nervirati. Ništa se neće promeniti ni kod vas, ni kod njega.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com