Zeleni nedeljni horoskop od 12.8. do 19.8.2019.

Nedeljni horoskop

Jupiter je krenuo direktnim hodom, ostao je još Saturn koji nas vraća da doučimo lekcije, koje nismo. Sve je manje izgovora za neuspehe. Vatreni trigon, tokom nedelje daće nam dosta mogućnosti da se ostvarimo u poslu, ljubavi i životu uopšte. Pokret nam sledi.

Ovan

Mars, Merkur, Venera i Sunce u Lavu, kao i Jupiter u Strelcu, vaša vatrena braća, obećavaju brzu nedelju. Svaka akcija, pomisao, avantura, biće realizovana. Strast će vas gurati, juriti i ubrzavati. Saturn će zaustaviti ono što može pokvariti vašu reputaciju, karijeru, status i budućnost. On će tačno znati šta je to. Na vama je da prihvatite njegova zaustavljanja, ne upirete bespotrebno i sve će biti kako treba.

Bik

Četiri planete u Lavu, na čelu s vašim vladarom Venerom, neće vam prijati nikako. Previše arogancije u svim odnosima, rečima, ponašanju. Previše gledanja s visine, nabeđivanjai ubeđivanja da niste u pravu. Dizaće vam pritisak, i jedini način borbe je realnost, praktičnost i dokazi. Problemi sa svim autoritetima vas očekuju, kao i sa starijim ljudima. Jedino što se neće promeniti je vaša finasijska situacija. Vaš materijalni život će biti nepromenjen.

Blizanci

Markur u Lavu, kao vaš vladar će vam davati dobru komunikaciju s ljudima. Ostale planete u Lavu će vam, obezbediti dobru energiju i odličan kontak s ljudima na položaju. Isto tako, imaćete prilike da porazgovarate sa nekim iz prošlosti, i najzad oprostite i pomirite se sa tom osobom. Odlični porodični odnosi, davaće vam vetar u leđa. Emotivni odnosi će biti od savršenih, do teških, posebno kod onih koji su u dugim vezama ili braku.

Rak

Imaćete dosta razgovora, kontakata uopšte tokom nedelje. Poslovne prilike će biti uvećane, i sve ono što je stajalo unazad pola godine, poćeće da se pokreće. Osećanja će vam biti pomešana, u nekom trenutku ćete želeti da stavite tačku na emotivni odnos. U sledećem da nastavite i oprostite. Praštanje vas je uvek skupo koštalo. Saturn u polju partnerstva vam je postavio blokadu. Ako je preskočite, sačekaće vas kasnije. Odluke srca nisu na vama, mozga jesu. Birajte ono što vas neće boleti.

Lav

Četiri planete u vašem znaku, daju vam sve. S Jupiterom u Strelcu, mnogo više nego što očekujete. Birajte pametno, mudro i sa iskustvom. Planete su vam naklonjene, iskoristite povoljnosti i poboljašjte sebi život. Kako u profesinalnom, tako i u emotivnom životu. Neka vaša hrabrost, da menjate život u ovoj nedelji bude zaista jaka. Menjajte, sve što ne valja. Vaši su dani!

Devica

Mnogo toga vam se muva po mislima. Nisu to sumnje, već sabiranje i oduzimanje nečega što ima veze s prošlošču, delom porodice i emotivnim odnosom. Ništa nije loše, samo su se neka mesta pomerila. Postavljajte sve polako na svoje mesto. Granice neka budu vredne, dugoročne i isplative. Iskoristite znanje, kao oružje. Sve što ima veze sa inostranstvom, učenjem, putovanjem, doneće vam veliku korist.

Vaga

Četiri planete u Lavu, na čelu s Venerom vašim vladarom, daće vam prijatnu nedelju. Jupiter u Strelcu, takođe. Vrlo lako vas može zavesti mnogo toga lepog, lakog i opuštenog. Ipak, ne opuštajte se iako će sve teći glatko. Saturn u Jarcu je tu, postaviće vam blokadu, lupiće vam šamar kada vidi da preterujete. Uživajte u svemu, ali ne budite megalomanski nastrojeni, da ne biste plaćali gazdi Saturnu.

Škorpija

Koliko god budete tražili mir, sklonište od ljudi, neće vam to polaziti za rukom. Mars u Lavu, kao vaš vladar i ostale planete u Lavu, dovlačiće vam ljude. Moraćete da se eksponirate, slušate nadređene, volite javno. Ono što vama prija, tajni život, zabranjena ljubav, tihe reči, mir, od toga neće biti ništa. Sve što budete radili, ako pokušate da sakrijete, otkriće se. Neka sve bude javno i transparetno i onda će vam nedelja biti dobra.

Strelac

Jupiter, vaš gazda, najzad je krenuo pravim putem. Zadržavao vas je, kao i poslove, ljude, ljubav, šanse, unazad skoro pola godine. Sada će najzad početi sve da se odmotava u pozitivnom pravcu. U ovoj nedelji će vam sve biti dobro. Komunikacija i razgovori uopšte, poslovna saradnja, emotivni i seksualni život. Oprez je potreban u novčaniku, preterivanjima i maštanjima. Prolaze samo realne, praktične i neophodne stvari.

Jarac

Saturn vaš vladar je i dalje u retrogradnom hodu. Daje vam vremena da shvatite i završite sve što treba, a stoji od početka godine. Kopajte po sebi, ljudima, osećanjima. Tražite šta je nedovršeno i treba da se završi. Nađite ono što je trulo, zgazite to i zasadite novo, sigurno i zrelo stablo sigurnosti. Imaćete problema da se otrgnete od sebe, svojih navika i rutine, ali to je jedini način. Gazite trulo!

Vodolija

Postavili ste sebi visoke ciljeve, i u ovoj nedelji ćete postati svesni da ste mali. Potrebne su vam meredvine ljudi, ljubavi, a nadasve samopuzdanja da biste stigli do tih ciljeva. Precenili ste se, i bićete vraćeni na zemlju. Pokušajte da ne shvatate to tragično, ne besnite, nego poslušajte nekada nekoga, a ne samo sebe. Jupiter u Strelcu će vam dati priliku da dotaknete slobodu, naučite se toleranciji i dobijete na samopuzdanju. Poslušajte učitelja, u vidu Jupitera.

Ribe

Svakodnevica će vam biti dosadna i naporna. Pokušajte da sve radite kako treba, slušajte autoritete, nadređenog, ma koliko vam sve išlo na živce. To je jedini put uspeha. Teškim i malim koracima, do vrha. Vaš vladar, Jupiter, krenuo je pravo, otvraće vam polako vrata uspeha. Budite samo strpljivi, vredni, realni i praktični. Maštanju nema mesta u narednim danima.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com