Zeleni nedeljni horoskop od 12.4. do 19.4.2021.

Nedeljni horoskop

Dani pred nama, ukoliko ne budemo jurišali, donosiće na bolju organizaciju svakodnevice i poslovanja. Motivacija će postojati, nju će povuću stelijum u Ovnu, zajedno sa Marsom u Blizancima. Ideje će biti sprovedene u delo, jer će komunikacija biti jasna, tačna i efikasna. Emotivni život će donet dosta intelektualnog, ali i strastvenog naboja. Dobitna kombinacija!

Ovan – Mnogo toga će vam biti duplirano. Posebno u emotivnim odnosima. Akcija je kod vas, ali će se u svim segmentima života nameštati nešto, pa još nešto, a možda i još nešto. Od svih tih ’nešto’, neće biti lako izabrati. Kao da imate više vrsta kolača pred sobom. Ako ih sve pojedete, biće vam muka. Birajte sporo, ne uzimajte sve što vam se nudi. Birajte koga ćete voleti, poštovati, sa kim raditi. Izbor je prelepa stvar, ali vama u ovoj nedelji neće biti lako da se odlučite. O

Bik – Stelijum u Ovnu, sa Venerom kao vašom vladajućom planetom, govori da ćete biti nesvesni nekih svojih odluka. Teraćete dalje pogrešno, dok ne shvatite da niste u pravu. Ako priznate to uopšte. Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama, ili ćutanjem o nečemu u vezi, stoji vam kao ispravnost u vašoj glavi. Nije ispravno, a vi radite kako hoćete. Finansije će vam biti problematične. Zbog neplaniranih izdataka, moguć je gubitak, tačnije, neće se poklapati prihodi i rashodi. Ništa zabrinjavajuće, rešiće se.

Blizanci – Imaćete motivaciju na svim poljima. Lako ćete ostvarivati kontakte, ugovore, dogovore. Posao će vam teći normalno, sa tendecijom rasta, jer će vaše ideje biti prihvaćene. U ljubavnom životu, Mars u vašem znaku u kombinaciji sa merkurom u Ovnu, otvaraće vam sva vrata. Miriće posvađane, voleće strasnije voljene, slobodne će stavljati u centar pažnje. Uživajte u narednim danima, i ne preterujte u svemu.

Rak – Aktivirano vam je polje budućnosti. Javljaće se poteškoće, koje će od vas zahtevati borbu. Važno je da se ne povlačite pred problemima, posebno u komunikaciji. Umete vi da kažete sve kad hoćete. To radite i ne odustajte. Štitite sebe i svoje interese. Bićete iscrpljeni i trebaće vam pažnja osobe koju volite. Teško da ćete to dobiti, jer će ta osoba biti obuzeta sobom i svojim planovima. Takvu ste odabrali. Bilo bi dobro da učite od nje. Biće vremena za ljubav, sada je važna sutrašnjica. Slobodni, pazite na koga bacate oko, biće to neko na položaju i to može biti nezgodno, ako je to jedini motiv.

Lav – Okolina neće biti raspoložena za vaš autoritet, naredbodavački ton i netaktične naredbe. Pokušajte da osmehom i diplomatijom dobijete ono što vam treba. To je jedini način, sve ostalo će nailaziti na zid. Nepomerljiv, kao što je i vaš. Budite mudri. U partnerskom odnosu, oni koji su u dužoj vezi ili braku, imaće probleme. Obostrana tvrdoglavost vas može dovesti do neprijatnih situacija. Ako volite, popuštajte. Slobodnima je široko polje. Privlačićete energijom, intelektom i šarmom. Birajte koga ćete.

Devica – Požurivaće vas neki unutrašnji nemir, koji će vam slati Mars u Blizancima. Utrkivaćete se sa svakodnevnicom, jer će vam se nametati silne obaveze. Sve će vas to voditi ka dobitku, iako će biti zamorno i iscrpljujuće. Odmarajte se uz voljenu osobu. Uzvratiće vam strast, a intelektom će vas dovesti u stanje mira. Slobodni će preko posla primetiti neku pametnu osobu. Razgovor će doneti varnice, a ostalo krenite polako. Može biti vrlo lepa ljubavna priča. Samo ne žurite da sve bude sad i odmah.

Vaga – U ovom periodu ćete sklapati nova poznanstva, kao i poslovne ugovore. Ovo važi  za zaposlene, a posebno za nezaposlene. Neki će menjati posao, a neki će u postojećem poslu dobiti novi posao, kao i što će i nezaposleni naći posao. U emotivnom životu, pred vama su dani nadmetanja. Ko je bolji, ko je gori, ko je lenj, ko više voli, ko manje. Čarke koje osvežavaju ljubavni odnos koji je upao u monotiniju. Ova igra je opasna i na ivici. Može doneti strast i ponovni buđenje zaspale ljubavi, a kod nekih i krah, pa i kraj. Ne zauvek, dok se glave ne ohlade.

Škorpija – Posao neka vam bude prioritet. Namećite svoje stavove, predloge, krećite u realizaciju planove. Otvaraće vam se vrata. Krenite da ostvarujete svoj davno zacrtani cilj. U ljubavnom životu trudićete se da budete uviđajni prema osobi koju volite. U ovom trenutku ona to neće razumeti i prihvatati na način koji želite. Budite uporni, ali diskretni i nadasve taktični. Treba joj vremena da se uskladi sa sobom, potom će polako i sa vama. To je sve posledica nekog prethodnog perioda. Budite stpljivi i romatnični. Vreme će vam biti saveznik.

Strelac – Promene u svakodnevici će biti prisutne. Većina će vas izbacivati iz takta, ali ćete uspevati sve da uradite. Komunikacija će vam biti dobra, tako da će promena planova doneti haos, rad preko mere, ali i dobar završeta. Umor je neminovan, zato čuvajte zdravlje. U emotivnom životu su moguće tenzije, doduše prolaznog karaktera. Mogu izazvati strast. Slobodni će upoznati nekoga ko dolazi sa nekog puta, ili nekog iz daleka. Vrlo verovatno preko društvenih mreža.

Jarac – Porodične obaveze koje ste zapostavljali, u ovoj nedelji će doći na doradu. Istovremeno imaćete previše obaveza na poslu, sitnih, dosadnih ali morajućih. Dakle, najviše ćete se baviti poslom, potom porodičnim stvarima. Emotivni život će vam donositi nervozu, ali iz toga možete izvlačiti najbolje, ako ne gledate na to u crnoj boji. Suprotna strana će biti naporna, ali samo u cilju da privuče vašu pažnju. Slobodni će se baviti svakodnevicom i teško da će stići da se bave intimnim životom.

Vodolija – Dobra komunikacija će vam doneti lakše radne dane, a i bolji socijalni život. Problem se može javljati sa nadređenima, starijim ljudima uopšte, bilo bi dobro da budete taktični i mudri. Povredićete sebe kroz njih i kajaćete se zbog izrečenih reči. Emotivni život će vam biti dobar, strastven i iskren. Slobodni će upoznati nekoga ko je brz, netaktičan, bučan. Prvo im se to neće dopasti, ali dopustite da prođe prvobitna pričljivost, koja će biti odraz nesigurnosti.

Ribe – Bavljenje materijalnim i praktičnim stvarima/poslovima, biće vam okupacija u narednim danima. Finansije će biti promenjive, zato će biti potrebno da kroz dodatni rad obezbedite sigurnost. Honorarni posao će vam dobro doću. U emotivnom životu postojaće tenzija, zbog nečega što se dešavalo u prethodnom periodu. Razgovor će vam doneti smirivanje, razumevanje i dobićete odgovore na pitanja koja su vas mučila. Slobodni će biti nerealni u svojim očekivanjama, i zbog toga je moguće razočaranje.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com