Sunce u Ribama

Astrološki tekstovi

Kako prepoznati nekoga rođenog u znaku Ribe?

Kako kad ni oni sami sebe ne prepoznaju. Njih vode emocije. To su vam oni ljudi koji nešto neće ili hoće a nemaju pojma zašto, osećaju to nešto i za to nešto ne postoje reči. E sad, nije njima lako. Ako vole, Jupiter kao vladar Riba sve to preuveliča, dosoli, zabiberi. Oni tada samo vole i ništa drugo ne umeju da rade, žive za trenutke sa voljenom osobom, pišu im semesove, šesnaest puta na dan govore toj osobi da je vole, osamanaest puta pitaju tu osobu da li je voli. Ako im kažeš da guše, smrtno se uvrede i naljute. Ako su nevoljeni, ao, ao, tada kreću salve samosažaljenja, plakanja, kukanja, alkohola. Obavezno, ali obavezno se stave u ulogu žrtve. Dođe ti da ih istučeš, al’ ne vredi. Oni stvarno to tako osećaju. Ako varaju, aoooo, pa nema boljih muljača. To će znati sve fore samo da bi se videli i voleli. Šerlok Holms i Agata Kristi zajedno da uče kako se konstruišu događaji za muljanje. Tada im mozak najbolje radi. Isto tako najbolji su u poslovima koji se bave nekim tajnama, detektivi. Deluju smušeno, naivno ali umeju da prodru u svaku ljudsku srž. Do kraja. Samo ako se ne zaljube, tada je sve u drugom planu. Ali sve.

mars u ribama

Sunce u Ribama nije hrabro, nije ponosno, odvažno… Ono je osetljivo, vlada dvanaestim poljem, nesvesnim, uvek su u paketu sa nekim emocijama jer da ih nema ne bi se nikada pokrenuli. Sedeli bi i uvenuli. Ljubav, emocija ih jedino pokreću.

Drage Ribe, srećan rođendan. Da li vam je blagoslov ili usud to što umete da osećate u jednom danu ono što mi ne možemo za pola života, to vi znate.