Jupiter u Vagi

Astrološki tekstovi

jupiter-in-libra-slider

 

Došao Jupiter, onaj koji je zadužen za ekspanziju, optimizam, pravdu, učenje, moral, kod Vage. Poželeo joj je dobar dan 9.9. ove godine.

Venera je odmah skočila od sreće, kao i Merkur, dok je  čika Saturn, stajao po strani i gledao, onako ispod oka.

Poželeše mu ovo dvoje dobar dan i počeše da razgovaraju.

Venera, kao gazdarica je odmah rekla da ima da joj da uživanje, ljubav, parfeme, izlaske, putovanja, naslovne strane, šoping, dostaaaa para da uživa u njima i troši ih.

Jupiter reče da njegov posao i jeste da daje, ali da ne zna šta će sa čika Saturnom ako ga saplete.

Venera reče da će da se uda, obezbedi sebi sigurnost, nekog bogatog i da nastavi da uživa. Tako će čika ćutati i pustiti je na miru.

Jupiter je pristao, ali je rekao da ako sretne Saturna na tom putu, okrenuće se i otići, jer i ona zna da sa njim nema borbe, nego predaje.

Saturn se tu nakašljao, i rekao da ako već ulazi u brak, mora da ispoštuje sve dužnosti i obaveze koje donosi život u dvoje. Dobiće iskušenja, kao svadbeni poklon od njega. Ako je dobro naučila lekcije od pre par godina, dok je on vladao, sada će dobiti mir. Za sreću, mora sama da se potrudi.

Merkur je pitao Jupitera da mu pomogne da nauči još stvari, da upiše fakultet, magistrira, dokotrira, da otputuje u inostranstvo, da nauči šta je ljubav, neki jezik, da dobije na sudu, da pravda pobedi, da proširi posao, da se udruži sa nekim da lakše uči i radi.

Jupiter se obradovao i obećao da će dati sve što mu traži, ako on da sve od sebe.

Satrun je reko da će lupiti pečat na to.

Saturn, voli da bude kod Vage, kad je odgovorna, disciplinovana, misli na budućnost. Ako Jupiter daje brak, poslovni napredak, novac za sigurnu budućnost, neće mu stati na put. Ako preteruje, a ume da pretereruje, nekada da bude i nemoralan, tu će već naići na čiku koji će sa štapom da ga vrati na put morala.

 

Do 10.10. 2017. Družiće se, voleti, učiti, pa upadati u retro hod da douče sve, od 6.2.2017 pa do 10.6. 2017. I opet terati napred do oktobra.

Venero, ne traži sve, izgubićeš. Jupiter ćeti davati, a ti biraj sigurno.

Merkuru, traži napredak, dobićeš.

Jupiteru, daj šta ti se traži.

Saturn,  vas sve nadgleda i sve što je odgovorno, dosledno i sa ciljem, podržaće.

Jupiter01.jpg