Zeleni nedeljni horoskop od 26.10 do 2.11.2020.

Nedeljni horoskop

Sunce je ušlo u znak Škorpije, ovo označava period dubina, sopstvenih istraživanja, sporih i prodornih. Merkur u retrogradnom hodu, u istom znaku doneće sećanja, ljude iz prošlosti. Ronićemo po dubokim osećanjima, disati kad izađemo na površinu i oslobodimo sebe. Verujmo u instikte, intuiciju, Jupiter će sve to materijalizovati. Nedelja u kojoj silazimo do dna vode, i vraćamo se na površinu, da udahnemo istine. Od 29. 10. Merkur prelazi u Vagu i polako će taj vazduh istine pobediti.

Ovan

Saturn, koji predstavlja i prošlost  i dalje je zid vašem vladaru Marsu u Ovnu. Retrogradni hod Marsa i Merkura, daće vam načine da shvatite šta vam Saturn poručuje i zašto vam ne dozvoljava da se razmašete. Ključ je u prošlosti, i to ćete shvatiti sredinom nedelje. Nećete uspeti da završite ono što ste naumili. Čekajte, to vam jedino preostaje i učite iz toga. Ljubav vas čeka, da joj date još nešto osim strasti. Idite u tom pravcu, nemojte da vas predugo čeka. Strast ne stoji, vidite šta vam je sa srcem, zašto usporava vas ili vašeg partnera.

Bik

Iako opozitni znaci, Sunce i Merkur u Škopriji,  cene zrelost. Retrogradni Merkur će vam vratiti neke priče iz prošlosti, odazovite se i naučite nešto iz njih. Venera u Devici će vam dati realne ljubavne priče, bez laži i uvijanja. U vama će i dalje plamteti ljubomora, pokušajte da je obuzdate, jer istine ćete dobijati. Poslovni segment će vam biti odličan, što se tiče finansija. Problem može postojati samo u komunikaciji. Potrudite se da bidete profesionalni i biće sve u redu.

Blizanci

Vaš vladar je u retrogradnom hodu, u fiksnom znaku Škoprije, potom u kardinalnom znaku Vage. Nećete se slagati, niti će vam odgovarati procedure koje obuhvataju minuli rad, ali to je način da odgovorite svim zahtevima i opravdate svoju poslovnost. Emotivni život sa Venerom u Devici vam neće prijati. Biće tu previše analiza za vaš pojam slobodne ljubavi. Pustite da partner bude ono što jeste, neka vam kaže šta želi. Strast će vas na kraju spojiti, jer dobra energija je između vas.

Rak

Saturn i dalje postavlja granice, zbog nečega iz prošlosti. Razumećete zašto je to tako, jer predugo traje. Poštujte to, izbor tu ne postoji. Partnerstvo, emotivno ili prijateljsko, ima crtu i ne prelazite je. Mars će vam davati, kao i Merkur u retrogradnom hodu, sećanja, poneki strah, ali odlične lekcije upotrebljavanja iskustava u postojećim partnerskim odnosima. Vreme je da i vi postavite granice. Tako ćete se jedino osećati dobro i završićete ono što je loše. Poslovni segmentom bićete polovično zadovoljni, ali nećete imati finasijske gubitke, što je ipak važno.

Lav

Komunikacija će vam biti lakša od sredine nedelje. Usporena i dalje, sa dosta kašnjenja, ali solidna i konstruktivna. Odlična nedelja za završavanje poslova, plaćanje zaostalih računa, moguće su olakšice. Ljubavni odnos će vam biti dobar, takođe od sredine nedelje kada Venera pređe u znak Vage. Mars u Ovnu će vam davati strast za obavljanje poslova, za kreativnost, sport i nadasve za vođenje ljubavi. Budite oprezni sa ljudima iz prošlosti, ostalo će sve biti dobro.

Devica

Vaš vladar će promeniti znak iz Škoprije u znak Vage, retrogradni hod i dalje traje. Dok je u Vagi, daće vam prilike za završavanje pravnih poslova, papira i dokumenata, koje se tiču institucija. Posao će teći standardno, imaćete dobar odnos sa nadređenima, i to će vam olakšavati svakodnevicu. Emotivni odnos će se menjati na bolje. Vratiće vam se neka osećanja za koja ste mislili da su nestala, prošla. Izroniće opet, prijatno će vas iznenaditi, jer će vam srce ponovo biti ’živo’. Strast će potkrepiti i začiniti vašu emotivnu vezu.

Vaga

Od sredine nedelje, retro Merkur stiže kod vas, a i vaš vladar Venera u Vagi. Ovo će vam dati bolje raspoloženje, dobar osećaj sa samima sobom. A, to je dovoljno da se suočite sa nemanima sa kojima se borite duže vreme. Dve planete u Jarcu, na čelu sa Saturnom, kao i retrogradni Mars u Ovnu, nisu prijateljski raspoloženi prema vama, a i  ni vi prema njima. Probajte da balansirate, šarmom i diplomatičnošću otvarate vrata svakodnevice, i budućnosti. Ljubav će stići kod vas, privućićete je Venerom. Pustite da vas voli, kao što i vi volite.

Škorpija

Sunce u vašem znaku, davaće vam intuiciju, do sredine nedelje kopaćete po prošlosti, tražićete odgovore o sebi, svojim postupcima, uspesima i greškama. Introspektivni dani su pred vama. Nakon toga, na red dolazi partnerski odnos koji je u zastoju. Neki će se pomiriti sa bivšim partnerom, neki će krenuti u prepisku, priču o prošlosti tražeći mogućnost obnove veze, neki će zauvek zatvoriti vrata ljubavne patnje i krenuti napred. Ljubav postoji, a odluke o zajedništvu ili razilasku su na vama. U poslovnom segmentu, pred vama je dobra nedelja za završavanje započetih poslova sa ozbiljnim ljudima.

Strelac

Dobar aspekt sa Marsom u Ovnu, davaće vam otvaranje puteva, poslova, koji su stajali. Neće ni sada ići ’brzom brzinom’, zbog retrogradnosti, ali ćete bar ići pravim putem. Retrogradni Merkur,koji će od sredine nedelje biti u Vagi, daće vam pristojnu komunikaciju sa ljudima oko vas. Dogovori svih vrsta su mogući, ali na realizaciju ćete sačekati. Ljubav sa Venerom u Vagi  će vam prijati, telesna zadovoljstva sa Marsom u Ovnu. Više se volite telima, manje pričajte i biće vam savršeno.

Jarac

Držanje distance, postavljanje granica sebi i ljudima, biće mudar i jedini ispravni postupak tokom nedelje. Ljubaznost u svim segmentima života, davaće vam otvaranje svih vrata. Osmehujte se, iskustveno razgovarajte i brzo završavajte sve što morate da se dogovarate. Svako odugovlačenje, odvlačiće vas u konfikte. U ljubavi će postojati sećanja koja će naletati na vas, i vi na njih u svakom danu. Neka će vas boleti, a neka će doneti unapređivanje i poštovanje sadašnjeg emotivnog odnosa.

Vodolija

Komunikacija će vam se popraviti krajem nedelje, bolje ćete se sporazumevati sa ljudima oko sebe, posebno sa onima za koja vas vežu osećanja. Ljubavni život će vam zbog toga biti lep, strastven, a dogovori o zajedničkim željama ići će glatko. Razgovori sa ljudima koji su vam neistomišljenici, biće na ivici svađa. Bilo bi dobro da se ne ubeđujete ni sa kim, neka misle i rade kako hoće. U suprotnom, ovu nedelju može obeležiti baš veliki konflikt sa nekom osobom, kao i prekid saradnje i komunikacije uopšte.

Ribe

Partnerski odnosi, bilo koje vrste, počeće da se poboljšavaju. Popustiće tenzija, i najzad ćete na miran način dobiti odgovore na vaša pitanja. Na neka odgovorite sami sebi, jer se dosta toga pitate. Praktični deo života će vam biti ubrzan, ali ćete uspevati efikasno da završite poslove. Bićete zadovoljni, i dobićete priznanje za obavljen posao. Možda i materijalnu nadoknadu. Neka vam i dalje intuicija bude vodič kroz dane.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com