Zeleni nedeljni horoskop od 20.1. do 27.1. 2020.

Nedeljni horoskop

Generacijski jaz, obeležiće dane pred nama. Teško će se spajati staro sa novim. Varničenje će biti u svim odnosima, posebno emotivnim. Novo doba se ne okreće, staro se ne odriče tradicionalnih vrednosti. Oni koji uspeju da nađu ’zlatni sredinu’, imaće uspešnu nedelju pred sobom. Prihvatajmo se, to je jedini način.

Ovan

Odlična nedelja za komunikaciju, poboljšavanje profesionalnog odnosa, ali i učenje od konkurencije. Lepo ćete videti kroz rad drugih ljudi, kako treba a kako ne treba raditi. Imaćete odlične primere. ’Kradite’ zanat. U emotivnom odnosu postojaće tajne. Neko će prećutati kako se oseća. To je odličan kamen temeljac za raskid. Ako je do vas, ne prećutukujte ništa. Slobodni se muvaju po zabranjemim zonama, upadaju u tajne afere. Za strast je to dovoljno, za ljubavnu vezu, ne.

Bik

U razgovorima ćete nailaziti na otpor. Suprotna strana biće jednako tvrdoglava kao i vi. Nerviraće vas vaše ogledalo. Treća strana može, ako joj dopustite da objektivno sagleda situaciju i reši zavrzlamu. U emotivnom odnosu, neće biti dobro da pustite da neko treći bude u vašoj vezi. Bilo da je reč o prijatelju ili članu porodice. Vaša vezanost za porodicu, može dovesti u pitanje vaš emotivni odnos. Ukoliko to partner traži od vas, vreme je za kraj. Slobodni imaju tajnog obožavaoca, koji se ne usuđuje da priđe. Vi tu ništa ne možete, na njemu je.

Blizanci

Ovo je nedelja u kojoj možete da realizujete svoje ideje. Najzad će sve krenuti tokom koji vam odgovara. Komunikacija će teći normalno, imaćete dobre slušaoce i saradnike. Čak ćete dobiti još par ideja od ljudi sa kojima budete sarađivali. Uspeh, ne može izostati. U ljubavnom odnosu doći će do zahlađenja. Neki će raskinuti zbog ’sitnice’, većina će flertovati, bilo zauzeti ili slobodni. Nedelja iskušenja je pred vama. Prava ljubav će opstati, labilne će doći do zida i to će uzrokovati zaljubljivanje u nekog. Neko će biti povređen, neko srećan.

Rak

Neko partnerstvo, poslovno ili emotivno će se prekinuti. Biće neprijatno, bolno, ali bolje po obe strane. Teško se odvajate od prošlosti, od delova života, ali svaki prekid vas vodi ka sledećem početku. Dobićete na iskustvu i mudrosti. Generalno ćete biti osetljivi u ovoj nedelji. Lako će vas osvajati, ako ne umete da prepoznate iz kojih je to poriva. Neki će biti osvojeni zbog simpatija, zaljubljenosti, a neki iz koristi. Neka vam mozak bude ispred srca.

Lav

U ovoj nedelji će biti potreban timski rad, a tim će biti suprotan od svega što vam treba. Moraćete da se prilagodite jedni drugima, jer i vi njima nećete odgovarati. U suprotnom, ako svako bude vukao na svoju stranu, trošićete energiju, bićete napeti i od rezultata neće biti ništa. Ljubav i vi ćete se i dalje sretati noću, rastajati danju. Svakodnevica i lične potrebe volite više od vas dvoje. Ako vam tako odgovara, uživajte. Krevet je i dalje vaše polje ljubavi.

Devica

Ovo je zadnja nedelja u kojoj treba da se postavite i da stavite kockice na mesto. Iduća nedelja će doneti uspeh ili neuspeh. Pokušajte da verujete u sebe, ne dozvolite osećanjima, sumnjama da budu ispred vašeg intelekta. Na povlačite se ni pred kim, nadređeni će vam ionako biti naklonjeni. Sa kolegama budite mudri i ne pričajte previše. Emotivnim odnosom nećete biti zadovoljni. Dešavaće se sve ono što vam ne odgovara. Previše slobode za vaš ukus. Možda treba da promenite ugao posmatranja i uživate u slobodnoj ljubavi. Pokušajte.

Vaga

Pritisak u poslu, polako će da popušta. Dolaze dani u kojima će teći razumevanje, sporazumi i dogovaranja. Počećete da budete tolerantniji, posebno prema kolegama koji nisu sjajani u poslu, čak ćete im pomoći da bolje savladaju poslovanja. Merkur u Vodoliji će učiniti svoje, i zajedničke ideje će doneti uspeh. U emotivnom životu ćete se odlično razumeti, ali osećanja će se izmeniti. Strast će ih držati podgrejanima, ali to neće biti dovoljno. Najbolje je da otvoreno razgovarate o tome kako se osećate. Popravke su moguće.

Škorpija

Dobar odnos sa bližnjima, posebno s porodicom otkraviće vam srce. Imaćete osećaj pripadnosti. U ljubavi, takođe vas očekuju prijatni trenuci. Venera u Ribama će podržati vašu maštu. Duboka osećanja koja gajite, nećete umeti najbolje da pokažete i da ih iskažete. Reči vam u ovoj nedelji neće biti prijatelji. Onaj ko vas voli, uprkos loše skrojenim rečima, trebalo bi da oseti vašu iskrenost u srcu. U poslu ćete imati uspeha, kao i garancije za budućnost. Materijalna strana će vam biti stabilna.

Strelac

Mars u Strelcu će vam davati dobru energiju, ali i brzanje. S Merkurom u Vodoliji, potrudite se da pronađete načine prilagođavanja u socijalnom i poslovnom okruženju. Ništa brzo, budite taktični i ne ističite se bespotrebno. Pustite da drugi odrade teže poslove. U emotivnom životu, držaće vas strast, ali i nervoza zbog partnerskog odnosa koji je labilan. Potrudite se da pokrenete partnera u smeru koji će vam oboma odgovarati, ako želite da veza opstane. Slobodni će imati dosta flertova, avantura, ali ne i pravu vezu.

Jarac

Saturn vam uzme, Jupiter daje. Saturn blokira, Jupiter pronalazi načine da prođete blokade. Mukotrpan posao. Saturn će pustiti i dati samo onda kada i vi sebe date sto posto. Nema odustajanje, ako želite da imate nešto. Ljubav će vam se davati. Zrelo, nežno i romantično, čak će vam to smetati u nekim trenucima. Previše nežnosti za vaš ukus. Upravo će vas to rastopiti, i dati vam podsticaj da imate snagu za igru Saturn – Jupiter. Pustite da vas vole kako umeju.

Vodolija

Merkur u vašem znaku, pod vladarstvom Saturna, daće vam priliku da nešto što dugo stoji završite. Nedelja, stavljanja tačke na I. Zatvaranje kruga, koji je otvoren od prošle godine doneće vam olakšanje. Svaka završena priča, daje nove početke. Bićete okrenuti materijalnim i praktičnim stvarima, dok će ljubav ćekati svoj red. Strast postoji, ali nju preusmerite na sticanje finasijske sigurnosti  koja vam je neophodna. Noću joj se predajte, jer će vas strast smirivati.

Ribe

Iako je Venera u vašem znaku, loš aspekt s Marsom donosiće vam probleme u emotivnim odnosima. Ljubomora će biti prisutna kod partnera, doneće vam stres, pravdanje i nervozu. To je nesigurnost vašeg partnera, u sebe i projektovaće to kroz vas. Ukoliko uspete da ne upadnete u zamku njegove ljubomore, vaša veza će opstati. U suprotnom, neće. U praktičnom delu života, očekuje vas neplanirani trošak. Biće to zbog nečeg lepog. U poslu ćete imati podršku nadređenog, što je dobro.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com