Zeleni nedeljni horoskop od 1.7. do 8.7.2019.

Nedeljni horoskop

Ovo je nedelja u kojoj je potrebno započeti sve što treba. Već, početak idućeg nedeljnog horoskopa, donosi retrogradni hod Merkura. I od 8.7. do 1.8. valja da se završavaju poslovi, zbog retro hoda. Tako da, pokrenimo se i krenimo, jer od iduće nedelje kreću kašnjenja, brljanja, ljudi iz prošlosti, vraćanje na Merkura u Raku. Sad dok je je u Lavu, hvatajmo sve što možemo i to naglas!

Ovan

Od utorka, Mars ulazi u znak Lava i krećee akcija. Nema više kočenja energije, saplitanja o porodicu, prošlost, sopstvene misli. Osećanja će vam i dalje biti napeta, ali strast će ovoga puta sve rešavati. Uvek kad radite, volite, živitie sa strašću, sve je lako. Zato, iskosristite ovu nedelju za nove početke  u svemu. Možda najzad krenete u zajednički život s partnerom. Venera u Raku vas vrlo lako može na to nagnati, kao i na brak. A slobodnima je široko polje.

Bik

Venera će biti u Raku, što će vam odgovarati. Već od srede će osećanja početi da vam se uzvraćaju. Bićete lepo raspoloženi, vedri i nasmejani. To će vam olakšavati probleme koji će nastupiti u porodici, ili širem porodičnom okruženju. Takođe, nadređeni neće biti baš prijateljski naklonjeni prema vama. Na poslu ćete morati da slušate naređenja, i svaki bunt će se neslavno završiti. U porodici radite kako morate, u poslu kako vam se kaže, a u ljubavi uživajte.

Blizanci

Do idućeg ponedeljka, dok je Merkur u Lavu, požurite i započnite sve što želite. Ići će vam od ruke. Posebno sa ljudima na položaju, autoritetima. Započećete dugotrajne, i jake poslove. Nadređeni će vam biti naklonjeni, jer će videti da se trudite.  U intimnom životu ćete se dobro slagati. Društvene aktivnosti će vam biti zajedničke. Upoznaćete se još jednom, kroz druge ljude. Strast će ponovo planuti i naći ćete se na putu, na kom ste bili pomalo izgubljeni. Slobodni, neka biraju koga žele, a oni u braku neka budu na oprezu.

Rak

Venera od srede, ulazi u vaš znak. Mnogima će doneti zaljubljivanje, leptiriće i prijatna osećanja. Nekima, pomirenje s bivšim partnerom. A nekima i zatezanje odnosa, zbog materijalnih i praktičnih stvari. Neko će želeti da bude autoritet, bez kompromisa što će donostiti otpor. Pokažite svoj stav, umeće i doslednost. Moraće da popusti. Uradite šta god, samo se ne povlačite. Ako ne ide, završavajte priču. Biće boljih. U poslu ćete imati priliku da pokrenete sopstveni biznis. Odvažite se i krenite. Sposobni ste za to. Verujte u sebe.

Lav

Ova nedelja vam otvara širom vrata. Energija će vam biti odlična. Komunikacija, takođe. Čak ćete uspeti da bude savršeni, u tajnim pregovorima, koje ćete kasnije obelodaniti i pobrati uspeh. U intimnom životu strast će vas vući, gurati, voditi. Moguće je da će vas flert s nekim odvesti predaleko. Ako upadnete u tajnu vezu, budite pažljivi. U svakom slučaju, obratite pažnju na želje partnera, tako će vam oboma biti lepše. Bio tajni, javni ili neki novi.

Devica

Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nadređenima. Moguće je da ćete od njih čuti neku tajnu, nešto što će vam poveriti i olakšati vam posao. Kao i samu budućnost. Moguće je da vam se sprema rukovodeće mesto. U ljubavi se potrudite da ispunite obećanja, koja ste dali partneru. Ne odugovlačite, ovo je prava nedelja za to.Izađite negde zajedno, priredite oboma lepo veče sa prijatnim iznenađenjem. Uživaćete oboje u tome!

Vaga

Aktivan društveni život, kao i kraća putovanja vratiće vam osmeh na lice. Dobro ćete se snalaziti u skoro svim životnim situacijama. Umećete da dominirate. Iskoristite tu povoljnost, razgovarajte sa osobom od autoriteta, ili nadrđenim kako biste poboljšali status u karijeri, poslu uopšte. Emotivno ćete biti gladni strasti, sva druga osećanja će biti ispunjena. Opustite se, pustite i pokažite svoju strast, time ćete je izazvati i kod suprotne strane.

Škorpija

U ovoj nedelji je važno da slušate i izvršavate naređenja, nadređenih. To će biti način da vas podstaknu da biste unapredili vaše poslovanje. Uz njihovu sugestiju, krenućete stepenik naviše u karijeri. Onda će vam postajati sve lakše, jer ćete biti sami sebi gazde. U emotivnom statusu, osećanja su nažalost, po strani a ego vodi igru. Obostrani. Kada budete postali svesni toga, i kada dopustite da ljubav bude iznad ’JA’, tada ćete biti srećni.

Strelac

Dobar odnos sa nadređenima, osobama od autoriteta doneće vam mirnu radnu nedelju. Što se njih tiče, sa saradnicima ćete imati probleme jer su smušeni, neorganizovani i odsutni. Ništa tu ne možete da uradite. Trudite se da svoj deo posla obavite kako treba, i ne ulazite u konflikte. Oni odgovaraju za sebe. Ljubavni život će vam biti pun strasti i potrebe za avanturama. Ako ste zauzeti, budite obazrivi. Slobodni, neka biraju i uživaju u čarima seksa.

Jarac

Pred vama je dobra nedelja za finasije. Kroz poslovne transakcje, podizanje kredita, ili igre na sreću. Ovo zadnje vas najmanje košta, probajte. Isto tako, pored postojećeg posla u kom se nećete najbolje slagati sa nadređenima, dobra vam je nedelja da potražite neki sezonski, honorarni posao. U traženju, naći ćete sebe, nekoga zanimljivog i vrlo privlačnog. Oni, koji su u vezama, braku neka budu tolerantni. Partner će biti promenjivog raspoloženja. Niste vi u pitanju, ne čačkajte. Tako se namestilo.

Vodolija

U poslu ćete imati nesporazume, probleme sa starijim osobama. Bićete uvučeni u spletkarenja, konkurencija će to jedva dočekati. Važno je da ostanete dostojanstveni,mirni i ne nasedate na provokacije. Takve situacije nisu vaš nivo. Materijano nećete biti oštećeni, ali moralno će se truditi da va unize. U polju ljubavi, oni koji su u braku ili u dugim vezama, biće pred pucanjem. Arogancija partnera će biti nepodnošljiva. Slobodni, najbolje da to i ostanu.

Ribe

Koliko god komunikacija bila konfuzna, rogobatna i nesuvisla, na kraju će sve ispasti dobro. Bilo u poslu  ili emotivnom životu. Pokušajte da se ne svađate, jer su samo neshvatanja u pitanju. Kada se shvatite, doći ćete na isto. Prekid jednog prijateljstva će obeležiti ovu nedelju. Ta osoba vas više ne želi u svom okruženju. Biće bolno, ali nećete imati izbora. Vreme će pokazati da je tako bolje po oboje.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com