Zeleni Nedeljni horoskop od 4.2. do 11.2. 2019.

Nedeljni horoskop

Pred nama su brzi dani. Ljudi, a i mi s njima trčaćemo kao na maratonu. Mentalna aktivnost biće pojačana. Nekima fizička i seksualna. Čekanja će postojati samo u srcu, jer Venera ulazi u znak Jarca. Stara čekalica.

Ovan

Nešto što je dugo stajalo, ili ćete to biti vi, promeniće se iz korena u ovoj nedelji. Promena će biti nagli okret, pre pada. Bićete spaseni od samih sebe, propasti, čekanja, pada. Nećete odmah shvatiti šta se desilo, vreme će vam pokazati da i u lošem uvek postoji nešto dobro. Poštujte vreme, ne preskačite ga, jer će vas uvek stići.

Bik

Nećete se najbolje razumeti sa sobom, i sa okolinom. Ali to nerazumevanje će vam dobro doći. Biće stimulativno i davaće vam ideje šta da radite. U emotivnom odnosu počeće da vam se dešavaju lepe, konkretne i praktične stvari. Shvatićete šta ne treba da radite, zbog sebe ubuduće. U poslu ćete napredovati, uprkos lošim jezicima koji vas okružuju. Jedino se s novcem nećete baš usrećiti.

Blizanci

Dobre stvari će se dešavati, najviše uz pomoć prijatelja. Istovremeno, plodovi vašeg rada biće vidljivi. Samim tim će mnogi zaćutati, a mnogi vam čestitati. Nadređeni će vam biti naklonjeni, vaš status će biti za stepenik viši. U ljubavi će vam biti nekako stisnuto, tesno, nekomotno. Razumećete se rečima, ali dela će izostati. Sve je moguće, i sve zavisi od vas. Hoćete ili nećete takvu ljubav.

Rak

Postojaće trenuci, možda i dani u kojima se nećete osećati najbolje. To će biti posledica vaših očekivanja, nerealnih. Ovi dani će vam doneti relanost, praktičnost i vašim maštanjima će biti teško da se razmašu. Niko vam neće braniti da se borite za njiha, ali će vam se predočiti da li to ima smisla ili ne. Ovo se odnosi i za posao, ljubav, osećanja uopšte. Ako vredi, borite se!

Lav

Partnerstva, emotivna ili poslovna, javnost kao i pravda biće aktuelni u ovoj nedelji. Ništa neće biti onako kako ste planirali. Neke stvari će ispasti bolje nego što ste se nadali, a neke mnogo gore. Sredine neće biti, jer opozicija Sunca u Vodoliji, kao i Merkura u istom znaku vam je u sedmom polju. Pomaže vam Jupiter u Strelcu i Mars u Ovnu. Daće vam snagu da sve, ma kako ispalo, odradite na najbolji način.

Devica

 Posao, obaveze generalno će vam se uvećavati. Neće vam to teško pasti jer ćete biti motivisani nekim višim ciljem. Videćete sopstvenu svrhu u ovoj nedelji, i to će vam prijati. Emotivni odnos će biti dobar, stabilan i davaće vam osećaj sigurnosti. Jedino je važno da ograničite, ako je nemoguće da prekinete, neki odnos iz prošlosti. Znate da vam ne treba, sprečite tu osobu da vam kvari sadašnjost.

Vaga

Planete koje su se poređale na nebu, daće vam napetost, tenziju i borbu. Razum će vam biti izoštren, a u borbi ne vidim ništa loše. Borićete se za sebe. Imaćete s kim, imaćete s čim. Sva vaša iskustva upotrebite. Borite se za svoje bolje mesto pod suncem, karijeru, partnera, ljubav uopšte. U zavisnosti koliko i kako budete mudri, tako će vam biti. Nikome i ničemu, ne pristupajte površno.

Škorpija

Mentalni izazovi doneće buru u vama. Pokrenuće vam strast, ideje, materiju. Ništa ne bi trebalo da ostane na rečima. Sve će se pretvoriti u praktično, ako idete ka tome. Ako skrećete u maštu i iluzije, na tome će sve ostati. Svako ko vas bude nervirao, tako treba da bude. Izvlačite mudrost iz drugih ljudi, stvarajte iskustvo i idite putevima koji su čisti, pravi i plodnosni.

Strelac

Dovoljno vazdušnih i vatrenih planeta, guraće vas u smeru uspeha. Saplitaće vas jedino sopstvene iluzije, naivnost i verovanje baš svim ljudima. Verujem da ćete i sa tim uspeti. Jednostavno, ova nedelja ne ukazuje na loš, ali ukazuje na malo teži put ka uspehu. A i nije slatko ni zanimljivo, stići do cilja bez borbe. Makar se saplitali o sopstvene zablude, izborićete se.

Jarac

Venera i Saturn u vašem znaku, sa Marsom u Ovnu, topiće led koji se nataložio u vama. Pucaće zidovi koje ste podigli, i polako će toplota da vas čini mekšima. Bićete, prvenstveno tolerantniji prema sebi jer ste prema sebi najstroži, a polako i prema drugim ljudima. Toplotu ćete dobijati od ljudi, ne kočite je vašim odbrambenim mehanizmima. Prijaće vam.

Vodolija

I dalje su povoljnosti pred vama. Planete vam neće praviti ni jedan problem. Neće ni ljudi, okolnosti, situacije, ljubav. Problemi, ako budu postojali biće samo u vašoj glavi. Saturn vam jeste iza leđa. S čime vas on blokira, zadaje strahove na vama je da to otkrijete. Suočite se sa sobom, otklonite to što vas koči, jer spoljašnje okolnosti to neće raditi.

Ribe

Jupiter, na vrhu neba i dalje stvara mogućnosti da poboljšate svoj život. On traži da sve što radite za sebe i svoju budućnost, bude moralno, po zakonu i sa iskustvom. Plan, dugotrajane je neophodan. Ovo su vam smernice, a na vama su odluke, biranje puteva, ljubavi, posla. Sve što radite mora biti čisto kao suza. U suprotnom, cupkaćete u mestu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com