Zeleni nedeljni horoskop od 3.6. do 10.6. 2019.

Nedeljni horoskop

Mars u Raku u opoziciji sa Saturnom u Jarcu, donosiće napetost. Kroz prodične aktivnosti, osamljivanje ili neprestani rad, nalazimo mir. I te bez sredine. Ili rad, ili kuća. Istovremeno, ove dve planete su u dobro aspektu sa Venerom u Biku. Daće učvšćivanje emotivnih odnosa, jačanje ljubavi i po tom pitanju je period stabilan. Mogući su predlozi za zajednički život ili brak.

Ovan

Svega će biti, sem slobode. U poslu ćete morati da se odupirete osećanjima ljudi. U radu toga ne sme da bude. Istovremeno, nadređeni će tražiti maksimalnu posvećenost obavezama. Rastrzanost između saradnika sa maramicama na očima, do ozbiljnih i naredbodavnih pogleda šefova. Snalazite se. Sloboda će vam nedostajati u glavi, vremenu i srcu. A vođa nećete moći nigde da budete.

Bik

Osećaj pripadanja, dobijanja i davanja ljubavi, učiniće ovu nedelju lepom. Sigurnost, koju će vam pružati suprotna strana, učiniće da vaše sumnje postanu kao mrvica. Uživajte u nežnostima, strasti i sigurnosti uz emotivnog partnera. Slobodni će sresti nekoga ko će ostati uz njih. Sidra se spuštaju, da ostanu ukotvljena zbog vas. Poslovna nedelja će vam biti uspešna i saradnje dugoročne.

Blizanci

Učićete kako da nađete ravnotežu između ekspanzije i ograničenja. Oboje u istoj tački ne mogu da postoje. Ako postoje ograničenja, poštujte ih. Ako imate priliku za rast, nadgradnju sebe, posla, ljubavi, grabite je i ne ispuštajte to. Ako naletite na STOP, stanite. Kao i u saobraćaju.Imaćete obe situacije u ovoj nedelji. Naučite pravila, poštujte ih. Ne gurajte ništa na silu, jer onda vi gubite.

Rak

Štitićete neke ljude, to će vam prijati jer će se u vama ponovo razviti osećaj empatije. Pazite da zbog toga nemate problema u karijeri. Uradite to na najtiši način, koji postoji. Naučićete isto da jasno i glasno, kažete NE. I to će biti oslobađajuće. Strast će vas voditi u ljubavi, a ljubav će vam uzvratiti strašću. Idealna nedelja, za one koji žele, da počnu sa dijetom. Isto tako, i za one koji žele da postanu roditelji.

Lav

U emotivnom odnosu će postojati napetost, nervoza i varnice. Uz razgovor to može biti put ka telesnom spajanju, ili privremenom raskidu. Sredina, neće postojati. U poslu, pokušajte da se oslobodite ega, pustite da drugi znaju bolje od vas. Neka mlađi ljudi rade, kako misle da treba. Kontrolisaćete posle kako je urađeno. Ne unosite tenziju unapred. Vrlo je moguće da bude bolje, nego što ste očekivali.

Devica

Komunikacija će vam se poboljšati krajem nedelje. Lakše ćete razgovarati i dogovarati se. Počeće da vam se menja odnos sa nadređenima. Posao će teći ubrzanije, kreativnije i bez zadrške. U emotivnom odnosu, planete su vam naklonjene. Ljubav, strast i sigurnost uz vas. Uživajte u tome, ne gajite svoje sumnje bespotrebno. Voljeni ste i jedini.

Vaga

Do kraja iduće nedelje, imaćete probleme s papirima, dogovorima, ugovorima, a onda će se na neobičan način sve pozitivno završiti. Odahnućete, završićete nešto što dugo pokušavate da privedete kraju. U emotivnim odnosima, postoje tenzije. Mogući su trajni prekidi, ili trajno spajanje. Bez sredine. Ovo se najviše odnosi na duge veze ili brakove. Ostalima će biti lakše da se odluče.

Škorpija

Prenaglašene emocije, činiće vas napetima. U zanesenjaštvu ste, maštarenju i snovima. Stvarnost vas buni i ne prija vam. Svesni ste da se od snova ne živi. Praktičan svet vam je naklonjen. Ispunite sebe kroz posao, porodicu i porodično okruženje. Dajte svoju ljubav porodici, obradujte ih nečim korisnim i lepim. Srce će tako naći mir, samim tim i otvarati vrata ka ostvarivanju vašeg sna.

Strelac

Nezadovoljstvo je u vama, već duže vreme. Istovremeno, osetljiviji ste i primećujete  samo mane kod drugih ljudi. Nedelja pred vama doneće vam neprijatan razgovor, ali i izvođenje na čistac jedan odnos, koji zapinje. Znaćete, obostrano na čemu ste. Osvešćivanje će vam doneti olakšanje. U emotivim odnosima ste nemirni. Rasuti ste na više strana, nećete se skoro ni pokupiti, dok vam se samo ne namesti.

Jarac

Moraćete da razdvajate bitno od nebitnog. Polako, kao da prebirate pirinač. Potrudite se da ne ostane ni jedno zrno nebitnog. Bilo u poslu, emotivnim vezama, porodici i socijalnom okruženju. Ukoliko budete samilosni prema nekome, to će biti na uštrb vašeg mira. A mir vam najviše treba u narednim danima, jer će se Mars u Raku potruditi da vam nemirom urušava svakodnevicu.

Vodolija

Potrudite se da ne pravite planove. Od njih neće biti ništa. Sve će biti improvizacija. Odluke koje ćete menjati ili donositi u trenutku. Nije do vas, spoljašnje okolnosti će biti takve. Nova poznanstva doneće vam osveženje u život. Na emotivnom polju je komplikovano. Razumevanje postoji, ljubav takođe ali u praksi ne štimate. Pokušajte da razgovorom rešite problem.

Ribe

Do kraja nedelje, bićete u sopstvenoj magli zabluda, mašte i snova. Plutanje vam neće doneti ništa loše, dete u vama biće srećno. Progledaćete srcem krajem nedelje i jasno ćete videti da li će vaša mašta to i ostati, ili će dobiti jasne obrise. Stvarnost će nekome doneti razočaranje, nekome sreću. Poslovnim danima ćete biti zadovoljni, ali pazite koliko novca trošite. Ne kupujte ništa što vam nije neophodno.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com