Zeleni nedeljni horoskop od 17.8. do 24.8. 2020.

Nedeljni horoskop

Pred nama su dani u kojima ćemo moći da ispravljamo greške. Posebno one iz prošlosti. Imanje izbora, i nešto popraviti je privilegija. Ni jedna popravka ne ide lako, neke se ne rešavaju iz prve, ali važno je da znamo da možemo. Snaga i slabosti su upravo u prošlosti. Pretvorimo ih u mudrost, za bolje sutra.

Ovan

Mars će vas i dalje držati u stavu borbe, bez predaha. U takvim stanjima se najbolje snalazite. Borite se za budućnost, reči će vam teći lako do sredine nedelje. Nakon toga nastupa matematika i sve mora da bude analizirano. Tu ne smete da brzate. Emotivno ćete padati i dizati se. Strast vas prži, umete da preterate u prenošenju iste. Postanite svesni toga, i malo skinite nogu s gasa. Samo malo, da partner ne bi otišao iz straha da ne može da vas isprati u svemu.

Bik

Venera u Raku vam prija, daje vam kreativnost, plodnu maštu. Ali, Mars u Ovnu vas bode iz dvanaestog polja, tera vas na nešto tajno, zabranjeno nedozvoljeno i slatko. Koliko, i da li ćete odoleti iskušenju, na vama je. Od sredine nedelje komunikacija će biti dobra. Praktičnost i poslovi će se pokrenuti. Polako će se kretati. Nećete imati dobitke za sada, ali neće biti ni gubitaka. Budite samo strpljivi.

Blizanci

Dobra energija, koja će vam davati volju, nastaviće se i ove nedelje. Do sredine nedelje, uspevaćete da se dogovorite sve što ste zamislili. Nakon toga će krenuti zastoji u komunikaciji. Od vas će se očekivati tačnost u minut, reči u zarez, logičnost i analitčki proračuni. Možete vi to, ali će vam ići na živce. U emotivnom životu strast će vas držati u lepom raspoloženju. I sve što radite sa strašću prenećete i na osobu prekoputa.

Rak

Osećanja, zbog Venere u Raku vas dižu, daju vam smisao. Dovoljno za borbu protiv Marsa u Ovnu, koji će sve rušiti, Saturna u Jarcu koji će obesmišljavati sve. Pozitivna osećanja usmerite ka kreativnosti, iskoristite maštu da nešto promenite u svom okruženju, na sebi, ili u sebi. Od sredine nedelje, komunikacija će vam biti bolja i moći ćete da kažete svakome šta želite, kako se osećate i šta očekujete od nekoga.

Lav

Iskoristite do sredine nedelje vladarastvo Sunca i Merkura, u vašem znaku, potpomognutim Marsom u Ovnu. Završavajte sve što treba, ići će vam lako. Vrata će vam se svuda otvarati. Nakon toga, ostaje vam ’samo’ Mars, koji će vam davati strast i neodustajanje, ali će uz planete u Devici sve ići sporije, sa dosta sumnji i analiza. Važno je da ćete u intimnom životu takođe biti strastveni, što je vrsta ljubavi.

Devica

Krajem nedelje stižu vaši dani, u kojima ćete biti svoji na svome. Do tada, slušajte nadređene, radite po pravilima. Napredak se može očekivati već od sledeće nedelje. Dobra je nedelja za poslovanje i materijalnu zaradu. Emotivno, takođe vam predstoji pristojna nedelja. Venera u Raku vas voli, a Marsa u Ovnu ’vidite’, kao i on vas. Ljubav i strast neće izostati, a ni mašta ako joj se prepustite.

Vaga

Venera, kao vaš vladar je u Raku, a Merkur ulazi u znak Device. Osećanja i reči, koje imaju veze sa vašim mislima, maštanjima o budućnosti, neće ići u tom pravcu. Saturn će vas vući u prošlost, jer tu treba da završite započeto. Dok će Mars u Ovnu rušiti sve loše partnerske odnose. Napeta nedelja je pred vama, ali vrlo stimulativna. Menjajte ono što možete i završavajte ono što morate, i što ste trebali odavno.

Škorpija

Mars u Ovnu i dalje vas gura ka poslovanju. Ubrzanje u radu, daće vam i Merkur u Devici. Lakše će vam ići dogovaranja i posao uopšte, jer ćete se dobro razumeti sa saradnicima. Nadređene morate da slušate, Sunce je i dalje u Lavu i tu pogovora nema. Venera u Raku, davaće vam prijatna osećanja, razbuktalu maštu i opuštanje, dok Mars u Ovnu ne dođe i probudi vas iz snevanja. Rad i samo rad, to vam planete poručuju. Noću maštarite.

Strelac

Dobra energija će vam dosta pomagati tokom nedelje. Daće vam strast, ljubav koja će vas ispunjavati i dobar osećaj sa sobom. Reči će kvariti većinu situacija. Jednostavno, teško ćete uspevati da se dogovorite sa ljudima, jer će biti previše analitični i nespontani. Pustite ih neka oni prave planove, a vi samo uživajte. Nerviranje vam ništa neće doneti. Dobar odnos sa nadređenima, olakšaće vam radnu nedelju.

Jarac

Saturn i Jupiter u vašem znaku, oba u retrogradnom hodu, neće vam dati laganu nedelju. Daće vam ono na šta ste navikli. Osvajanje ciljeva na teži način. Borićete se sa mlađim ljudima, oprečnim osećanjima u sebi. Olakšica će vam biti komunikacija, koja će biti dobra. Moći ćete rečima da se probijate lakše nego što ste do sada. Oni koji očekuju važan dokument, najzad će stići.

Vodolija

Ono i onaj ko vam je iza leđa, počeće da se pokazuje. Nešto će biti vaša umišljenost, a nešto istina. U stvari, sve će biti istina, i dobiće svoje obličje. Suočavanje sa nepoznatim nije prijatno, ali ćete znati s čime se borite. Savršenu snagu će vam davati Mars u Ovnu. Tu snagu i volju, koristite u svim segmentima svog života. Volja je pola završenog posla, ostalo su sitnice.

Ribe

Od sredine nedelje kreću nerazumljivi razgovori. Nemojte ulaziti u rasprave, potražite pomoć kod prijatelja. Oni će vam objasniti sve što je nejasno. Posebno ako je pravne prirode. Dakle, komunikacija vam neće biti sjajna, ljubav hoće, osećanja uopšte, davaće vam polet. Važno je da ćete u sebi imati mir, prijatelje, a ostalo ćete rešavati u hodu. Potražite starog prijatelja, kog ste zapostavili, on će vam biti jako važan za ubuduće.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com