Zeleni nedeljni horoskop od 2.9. do 9.9.2019.

Nedeljni horoskop

Nedelja pred nama donosi emotivnu, ali i menatalnu stabilizaciju. Izbori će postojati u emotivnim odnosima, kao i poslovnim. Važno je da budemo ravionalni, da ego ne bude iznad intelekta i srca. Ako to postignemo, suzbijemo sujetu, problema neće biti. Gde godi imamo izbora, to je sreća.

Ovan

Vaše nestrpljenje obuzdavajte, kako znate i umete. Vreme i strpljenje, biće ključ u ovoj nedelji. Odbacite sumnje, verujte i čekajte. U poslu vas očekuju povoljni razgovori sa inostranstvom, ali će se odužiti. Tako treba da bude. Mars u Devici, kao vaš vladar je vrlo koncizan i tačan, pratite njegov tempo. Venera u Devici, takođe. Polako, prizemno, trezveno i racionalno i gubitak neće postojati ni u jednom segmentu vašeg života. Saturn u Jarcu i dalje postavlja pravila igre, slušajte ga.

Bik

Neka dešavanja, vezana za ljubav će vas iznenaditi. Nakon toga, ništa ne može biti isto. Vi ćete se prvenstveno promeniti. Postojaće emotivna, ali i finasijska iskušenja. Dobro razmislite, novcem ne možete sve ’kupiti’. U poslu, sklapaćete poslove u etapama. Krenete danas, zavrašavate za dva dana. Onda opet nešto iz prvog dana je ostalo nerešeno, pa i to treba da završite. Oduzimaće vam vreme i energiju, pa i živce. Ali ta zbrka će vam na kraju doneti čudo i bićete zadovoljni.

Blizanci

Trčaćete na više strana. Najviše u glavi, s rečima i ljudima. Nerviraće vas gužva, kašnjenja, pritisci i rokovi. Susreti s ljudima, koje niste dugo videli vratiće vas u normalu. Kao da će vam dati mir, jer se dobro poznajete. Razgovarajte s njima, nađite rešenje za poslovanja i taktiku za rad. U emotivnom životu biće haotično. Krenuli bi negde, stali bi, okrenuli biste se. Bukvalno, nećete znati šta osećate. Sluđenost, usled nedostatka povratne reakcije od suprotne strane. Nećete ništa rešiti u ovim danima. Potrudite se da nađete mir.

Rak

Desiće se situacija, u kojoj ćete se suočiti sa nesvesnim strahom. Biće to običan razgovor, možda rečenica iz knjige, detalj iz prodavnice. Samo ćete imati osećaj, da je tu nešto što vam je poznato. Brzo ćete shvatiti šta je to. Poraziće vas neki osećaj, ali tačno ćete znati kako da se nosite s tim, i šta vam je činiti dalje. Iz tih osećanja, vaša svesnost će vam dati snagu za realan život. U pregovorima i poslovnim, pa i emotivni ’pregovorima’, bićete savršeni. Upamtite da svaka medalja, uvek ima dve strane. Dobru i lošu!

Lav

Imaćete reči, ljude, posao, dogovore, sastanke. Svuda je jasno da intelekt mora da odigra ključnu ulogu, logika tačnije. Međutim, pre toga će vam stomak najavljivati sve. Slušajte intuiciju, i nećete pogrešiti. Vrlo brzo ćete dobiti odgovore,kao i nagradu za neki postupak. Preko posla će se desiti ljubav. Hemija, kojoj nećete moći da odolite. Nevezano za vaše emotivno stanje. Ta situacija, se mora dogoditi. A šta će biti dalje, do vas je. Ludilo u najavi, uživajte!

Devica

Četiri planete su i dalje kod vas, prednost u odnosu na ostale. Plus su u dobrom aspektu sa Saturnom. Sve što radite mora biti dugotrajno, sigurno i stabilno. Pred vama su dani povoljnosti. Iskoristite sve svoje resurse, uradite nešto novo, odbacite staro. Zakoračite u srećnu budućnost. Osoba, do koje vam je stalo, biće uz vas. Za vas ne postoji znak ’STOP’ nigde. Sem, ako ga sami ne stvorite u svojoj glavi.

Vaga

Nešto ćete morati da uradite tajno. Za vas će to biti teško, biće to vrsta iskušenja. Oprobajte se, ovoga puta u tome neće biti ničega lošeg. Ispitajte svoje granice, postojaće razlog za to. Emotivni partner će igrati ulogu prijatelja, što on i jeste u neku ruku, ali ne može samo to da bude. Proverite dobro, šta je razlog takvog poriva. Neka se kocka iskrenosti zavrti. Slobodni će flertovati na sve strane, seks se može desiti, ali to je sve za ovu nedelju. Ljubav, teško.

Škorpija

Razrešavanje mnogih situacija se polako dešavaju. Neke nisu prijatne, ali na vama je da prihvatate. Kao što ćete s lakoćom prihvatati one koje su dobre. Proces se razmotava, mora da postoje dve strane. U ovoj nedelji vam stiže zarada, novac koji ste otpisali jer ste bili naivni i dobri. Ljubav će biti jednaka strasti. Uživajte u tome. Ne očekujte previše, ne pravite odmah sutra. Uživajte u datim trenucima!

Strelac

Očekuje vas zvocanje na sve strane. Počev od porodice, prijatelja, saradnika, pa do nadređenih. Merkur je u Devici, i to mu je zadatak. Da sitničari, traži rupe i neispravnosti u svemu što ste uradili, ili niste uradili. Najlakše će vam biti da ih pustite, neka ispravljaju, zvocaju. Vole to oni, a vi se sklonite i uživajte. U emotivnom životu, takođe zvocanje. Ljubav ima sto lica, jedno od njih je i prigovaranje. Ili pustite da se parnter ispriča, ili se svađajte. Važno je da je sve prolazno.

Jarac

Uhvatiće vas ogromna želja za promenama. Bilo gde, bilo kada, bilo s kim. Verujem da vam se Saturn popeo na vr’ glave. Menjajte sebe, u sebi. Spoljašnje okolnosti u ovom trenutku, nisu naklonjene promenama. Menjate frizuru, kupite cipele, neka vas želja prođe. U emotivnim odnosima postojaće sklad. Neka vam to ispuni srce, a promene neka sačekaju idući mesec. Lakše ćete ići kroz ove dane u novim cipelama. J

Vodolija

Držite se prijatelja. Pomoći će vam oko posla, finansija, i druženje će vam doneti osveženje. Potrebni su vam vaši ljudi, izlasci, smeh. Svakodnevica će vam biti dosadna i štura. Sklanjajte se od sitničavih ljudi, kvariće vam dane. U ljubavi će postojati stalni nagoveštaj, ka nečem većem, a niko se ne pomera. Ko je lenj, da li postoji neki strah? Odgonetnite sami i dajte jedno drugom odgovore. Sve i dalje stoji na pragu sreće.

Ribe Planete u Devici, ne odgovaraju vašem životu, nikako. Vodiće vas ka praktičnim i materijalnim stvarima. Neće vam ostaviti ni zrno mesta za maštu, i snove. Ukoliko se budete bavili poslom, koristite logiku, budete vredni. Nećete imati problema, i ova nedelja će biti lakša. U emotivnom životu, od vas će se očekivati dokazi ljubavi. To vam neće biti teško.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com