Zeleni nedeljni horoskop od 8.3. do 15.3.2021.

Nedeljni horoskop

Pred nama je laganija nedelja. Tenzije su ostale iza nas. Sada su pred nama dani normalnih, ljudskih i prijateljskih razgovora. Ideje će biri ostvarivane. Venera u Ribama će nam dati duboka osećanja, potrebu za pripadanjem, davanjem. Mars u Blizancima će pojačati intelektualne sposobnosti Merkura u Vodoliji. Svašta bi najzad moglo da ledne na svoje mesto. A nešto će sigurno 12.3.

Ovan

Mars u Blizancima, kao vaš vladar daće vam odličnu energiju. Razviće vam intelektualne sposobnosti i uskladiti ih sa vašim temepramentom. Najzda možete da trčite svojim kasom do ciljeva. Odlična komunikacija sa Merkurom u Vodoliji olakšaće vam svakodnevicu. Ljubav će zapeti, upašće u drugi plane i partner se može naći zapostavljenim. Pokušajte da ne bude tako. A, slobodni će najviše privlačiti zauzete osobe. Avanture, ali i ljubav su vrlo mogući.

Bik

Venera u Ribama, kao vaš vladar daće vam mudrost uz nežnost koja vam treba. Mudrost će se ogledati u prepoznavanju trenutka, kada nežnost treba da nastupi, a kada treba da se povučete. Komunikacija vam neće biti sjajna, ne samo u partnerskom odnosu, već generalno. Postojaće napetost u većini situacija. Ali, ona koja vas nervira i podstiče da uradite najbolje, pronađete načine i dokažete saradniku, sagovorniku, da ipak može onako kako vi kažete. U nečemu će vaš san postati stvarnost. Nadam se da ste pazili šta želite.

Blizanci

Mars u vašem znaku će vam davati dobru energiju, snagu i volju, koju će vaš vladar Merkur u Vodoliji, trigonski znak, umeti savršeno da nastavi. Bićete intelektualno jaki i neće moći niko da vam parira. Ideje ćete sipati, realizovati i ljudima/saradnicima preostaje da vas prate. Uspeh ne može izostati, samo pazite kako razgovarate sa nadređenima, oni ne vole kad je neko bolji od njih. U emotivnom životu, neće biti sjajno jer će se partner povlačiti i osećati manje intelegetnim pored vas. Nećete m dozvoljavati da priča. Pokušajte da budete ono što ste bili, i što suštinski jeste.

Rak

Jupiter u Vodoliji, kao vaš vladar daje vam previše slobodumne ideje za vaš ukus. Ubacuje vas u vrstu krize, da biste shvatili da je sloboda izlaz iz svih kriza. Sloboda u glavi. U poslu ćete imati dobar odnos sa nadređenima, uspećete da izdejstvujete nešto važno za sebe, ali i kolektiv. U ljubavi sa Venerom u Ribama, utonućete u maštanja i snevanja. Ako je reč o vašem partneru, biće to sjajno. Ako je reč o nekome zabranjenom, i želji da postane samo vaš. Od toga neće biti ništa. Pokušajte da verujete intuiciji, a ne lažnim obećanjima.

Lav

Ljudi preko puta vas, bilo da su poslovni partneri, emotivni partner, javnost uopšte u ovoj nedelji će biti suprotnost svemu što je vaš sistem vrednovanja. Niti će se oni promeniti, niti vi. Inat, nikome nije doneo dobro. Mars u Blizancima će vam davati dobru energiju, volju da argumentovano i jakim intelektom pokažete svoje vrednosti. Pokažite ih tamo gde će ih prihvatiti shvatiti, a ne tamo gde vlada opozicija. U ljubavi, strast će vas pokretati. Razne vatre će se paliti, gasite ih i uživajte u tome.

Devica

Nastavlja se trend sa dosta obaveza, reči i pune svakodnevice. Prijaće vam intelektualni stimulans i odgovaraćete na njega savršeno. Vas sjajni i britki um će i ovoga puta vladati, osvajati i pobrati pohvale. U emotivnom odnosu će vladati suprotnost. Nećete se snalaziti sa potrebama partnera, skoro pa nikako. Pokušajte da razumete te potrebe, možda će i vama prijati dubina osećanja, koju redovno maskirate intelektom. Zaronite dublje, možda vam se dopadne plavetnilo dubina.

Vaga

Vaše neraspoloženje biće nerealno, mislima ćete uvećavati ono što nije do vas, a čini da se povlačite. Ukoliko sami ne promislite o tome šta vas oneraspoložuje, verujte ljudima koji vas vole. Oni će vam realno reći sve. Nenadani nalet nedostatka samopuzdanja je u vama. Realno, za to neće biti razloga, ni u poslovnom, porodičnom i intimnom životu. Zaronite u sebe, vidite šta vas vuče ka tami, jer za to neće postojati realni razlog.

Škorpija

Mars u Blizancima neutralno deluje po vas. Napetost je prošla. Šta je završeno, puklo, tako je moralo da bude. Sada dolaze dani u kojima ćete razmišljati o prednostima slobode. Ljubav, kod sveže ranjenih je na vratima kao iscelitelj. Kod slobodnih, takođe. Venera u Ribama će vam dati osećanja koja će vam okupirati srce. U poslu ćete imati male nesporazume, ali i naklonost nadređenih koji će vam olakšavati radne dane.

Strelac

Mentalne sposobnosti biće vam na zavidnom nivou. Podršku ćete dobijati očekivano i neočekivano. Razgovori, dogovori, ugovori će vam teći normalno. Zapinjaćete u osećanjima. Teško ćete uspevati da uskladite razum i emocije. To će se odraziti na vaš emotivni život. Teskoba će nastajati usled nedostatka podrške od voljene osobe. Iskren i zdrav razgovor vam može pomoći. Svakako će sve biti bolje od prećutkivanja nelogode.

Jarac

Vaša potreba za kontrolom života, ljudi, izmicaće vam zbog jakih osećanja. Teško ćete uspeti da kontrolišete razbuktavanje emocija (dobrih ili loših), prema nekome. Pokušajte da se ne trudite, neka srce uradi sve ono što vaš um koči. Biće bar iskreno. Generalno, pred vama je neutralna nedelja. Poslovanje će biti uobičajeno kao i svakodnevica. Emotivni deo pustite da se sam odvija.

Vodolija

Ciljeve ćete prolaziti, samozadate ili zadate, ali ne iz prvog puta. Neka vas to ne obeshrabruje, jednostavno je tako. Iz drugog ili trećeg puta, namestiće se sve baš kako treba. Komunikacija će vam biti dobra i razgovori će teći dobro. Moći ćete sve da se dogovorite, odložite ako treba, naići ćete na razumevanje. U emotivnom životu postoji magla, kroz koju se sve dobro vidi, ako hoćete da vidite. Ako nećete, živite u iluziji.

Ribe

Sunce i Venera u vašem znaku daju vam prednost u odnosu na ostale znakove. Privlačenje svega kvalitetnog je kod vas, prvenstveno ljubavi. Prijatelji, prijateljstvo uopšte biće vam dragoceno. Čuvajte ljude koji su uz vas uvek. Posao će vam teći uobičajeno, većih promena neće biti. Volite, voljeni jeste i uživajte u narednim danima.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com