Zeleni nedeljni horoskop od 31.8. do 7.9. 2020.

Nedeljni horoskop

Voziće nas osećanja. Crna ili bela, bez sredine. Čas ćemo leteti od sreće, čas padati od bola. Boleće nas nesvesne stvari, reakcije će biti burne, jake i eksplozivne. Neka osećanja će dugo ostati u nama, kao trag, opomena, lekcija. Neka će proći brzo, kao letnji pljusak. Srce će se boriti protiv praktičnih stvari. Borba, bez pobednika.

Ovan

Mars u vašem znaku, i dalje vas gura nezaustavljivo. A, Saturn čeka da vam postavi granice. Morate ih poštovati. Koliko god vam to bilo teško, stanite, prestanite, zaustavite se. Razlog za to postoji, i granica će vam dobro doći da se presaberete. U ljubavi vas očekuje napeta nedelja, strastvena pre svega, ali to neće biti dovoljno. Strast vas neće spasiti, mnoge će razjariti. Ukoliko možete, ne ulazite u konfilkte, već krajem nedelje popustiće pritisak koji oboje osećate. Slobodni, ne stajte, pustite neka vas strast nosi.

Bik

Venera, iako u Raku znaku koji vam prija, biće u opoziciji sa Saturnom. A to već pravi rascep, nad kojim vi nemate moć. U poslu, ali i u partnerskom odnosu, emotivnom nećete moći da se usaglasite oko planova. Ljubomora će polako početi da teče vašom vezom. I to od strane partnera, pa ćete vi vraćati lopticu. Pokušajte da pronađete kompromis koji će oboma prijati. A, u poslu moraćete da slušate nadređenog, i to bez kometara. Klimajte glavom i biće sve u redu.

Blizanci

Prvih par dana će biti konfuzno, sitničavo i dosadno poslovanje. Neće vam doneti ništa loše, čak ćete nešto novo naučiti. Već od sredine nedelje kreću bolji razgovori, ulaskom Merkura u Vagu. Od tada kreće vaša kreativnost i moći ćete da ostvarite napredak.  U emotivnom životu, poćećete ponovo da se uklapate u želje partnera. Prijaće vam način na koji vas voli i to pokazuje. Strast će to upotpuniti. Slobodni će na nekoj zabavi upoznati nekog zanimljivog.

Rak

Opozicija Venere u vašem znaku, sa Saturnom i kvadratom sa Marsom, doneće vam razne borbe. Potrebna su i odustajanja, tamo gde ne ide dugo vremena. Nekada je to pobeda, a vama će upravo odustajanje doneti olakšanje i otvaranje puta za napredak. Bilo u poslu, ili u intimnom životu. Potrudite se da što više budete s porodicom, tu će vam jedino biti sigurno. Sve drugo će malo zavisiti od vas. Slobodni se već spremaju na pomirenje sa bivšim partnerom, koje se može desiti iduće nedelje. Ako je to vaš izbor, srećno.

Lav

Do sredine nedelje postojaće zastoji i kočenja, koji su od saradnika, dobavljača, tržišta. Od sredine nedelje će sve krenuti laganim tokom da se pokreće. Uspećete, uz zakašnjenje da završite poslove koje ste naumili. U emotivnom odnosu će postojati neko razočaranje. Saznanje da je partner nešto prećutao. To će vas povrediti kao osobu, čoveka. Razgovorom ćete moći da shvatite zašto je to uradio. Strast će izravnati račune i bićete dobro. Slobodni, od sredine nedelje će dobijati pozive sa viđanje, na više strana. Birajte pametno.

Devica

Sunce je u vašem znaku i daće vam dobre organizacione sposobnosti. U poslu ćete pokazati snalažljivost, intelekt i uspećete, zajedno sa saradnicima koje ste vi organizovalu, uspešno da završite radnu nedelju. Imate odličan osećaj za detalje, i to će biti to. U emotivnom životu očekuje vas sklad. Davaćete i dobijaćete podršku partnera, za zajedničke planove. Samo budite iskreni, i donećete radost sebi i suprotnoj strani. Slobodni će preko društvenih mreža, naleteti na nekoga ko će im intelektualno odgovarati. Posle će sve ići lako.

Vaga

Neko partnerstvo će biti prekinuto, poslovno ili emotivno. U oba slučaja ćete osetiti emotivnu ranjivost i bol. Krajem nedelje ćete se bolje razumeti sa sobom, ljudima i okolinom. Nepopraviljivo se neće popraviti time, popravljivo hoće. Ne računajte na mirenje sa prekinutim partnerstvom. Ako i dođe do toga, biće kratkog veka. Ta priča je teška po oboje, raskid je jedina opcija. Ukoliko ste u vezi koja traje, postojaće trzavice. Za ljubavne odnose, ova nedelja je konfuzna. Slobodni mogu da krenu u priču, ali samo u priču, krajem nedelje. Ostalo neka sačeka.

Škorpija

Timski rad uz podršku institucija, doneće vam uspešnu radnju nedelju. Važno je da sve bude zakonski potkovano, iako ćete imati razgovore iza zatvorenih vrata. Nadređeni računaju na vašu pouzdanost, diskreciju i odanost.  Budite takvi, poverenje je vaš plus. U emotivnom odnosu će doći do ljubomore, neslaganja oko bitnih stvari, manjak strasti i vrsta zahlađenja odnosa. Kompromis je jedino rešenje, ako ste oboje spremni na ustupke. Ukoliko niste, vaša veza se bliži definitivnom kraju. Ako pronađete put, gradite sve ispočetka, bez vraćanja na prošlost.

Strelac

Komunikacija vam neće biti sjajna, biće previše sumnjičavosti, sitničarenja i analiziranja oko vas. Da bih razumeli, potreban vam je digitron svaki dan u rukama. Pustite ih da sami računaju, dele, sabiraju i oduzimaju, vi gledajte svoja posla. Sačuvajte živce i vreme, koje biste gubili u pokušaju da ih ispratite. Energija vam je dobra, kraj nedelje će doneti razlaz mateamtički nastrojenih ljudi. Sleduje vam opuštanje, ljubav, strast, smeh i zadovoljstva. Naravno, i ljubav u svemu tome.

Jarac

Opozicija Venera, sa vašim vladarom Satrunom doneće zahlađenje mnogih odnosa. Tačnije svaki onaj u kom se emocije ključni faktor. Prijateljske, familijarne, porodične i ljubavne. Tamo gde novac bude igrao glavnu ulogu, uspevaćete da racionalizujete osećanja, i praktičnost će ipak pobediti. Tamo gde je samo srce u ’igri’, biće teško, bolno i neke veze će se definitivnio prekinuti. Mars će se potruditi da rasturi ono što ne valja. Oni koje opstanu, očekuju iskušenja, ali prava ljubav mora da pobedi.

Vodolija

Zastoji će postojati, nešto što ste dugo planirali, ali niste to javno iznosili. Sada ćete morati da potražite pomoć. Realizacija je vrlo moguća, ali ne smete da prećutkujete ništa. Otvorenih karata, dobićete više od očekivanog. Ne u vreme kada se planirali, ali ovo i nisu vremena za planiranja.  U emotivnom odnosu se ne razumete s pratnerom. Nerazumevanje će spajati strast. Ali, ono što je ispod tepiha, mora se počistiti. Bolje sada, nego da vas sačeka iza prvog ćoška opet.

Ribe

U poslu će doći do razilaska sa dugogodišnjim saradnikom. Neće vam biti prijatno, ali naći ćete novog, mlađeg i sposobnijeg. Medalja uvek ima dve strane. Odgbolovaćete naviku istih ljudi i dopašče vam se nova saradanja. Itaći ćete iz zone komfora, i videti da je tako mnogo lepše i lakše. U ljubavi se nećete najbolje razumeti s partnerom, ali ćete osećati da postoji nešto nedorečeno. Pustite da on odluči kada će vam to nešto reći, ne navaljujte, jednostavno neće moći da razgovara. Budite nežni, volite ga i dobićete nešto što ne očekujete.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com