Zeleni nedeljni horoskop od 31.10. do 7.11.2022.

Nedeljni horoskop

Sunce, Merkur i Venera u Škorpiji deluju moćno, ali njima vlada Mars u Blizancima, tako da raspirivanje energije, misli i dela nas očekuje. Škorpionski fokus će se gubiti. Venera će se sresti sa Saturnom i nekoga će ’srce zaboleti’. Tu će Mars odigrati dobru ulogu spasitelja. Jupiter je ponovo u Ribama, početak godine se javlja po nečemu u ovim danima. Važno je da imamo veru u sebe, ljude, ljubav. Sve može delovati ozbiljno, a ispašće neozbiljno. Sve može delovati neozbiljno, a ispašće vrlo ozbiljno. Kako se kome zalomi.

Ovan

U ljubavnom životu, vaš avanturistički duh će biti sapleten i ozbiljan pristup će se sam nametnuti. Prijaće vam jer ćete imati sigurnost, i bićete voljeni bez rezerve. Slobodni će imati više mogućnosti da odaberu emotivnog partnera. Sve će se udvostručiti, ljudi oko vas, prilike, šanse za napredak, flert, putovanja, učenja i usavršavanja, odlazak ili rad u inostranstvo. Birajte mudro. Kad je svega previše, lako se pogreši.

Bik

 Imaćete iskušenja na emotivnom polju koje je vama najvažnije. Važno je da shvatite da vam partner može biti i prijatelj, a ne samo ljubavnik. Pustite da malo bude sa sobom, svojim društvom, vratiće se. Slobodnima će se javiti neko iz prošlosti, bivši partner, avantura. Sada iz toga može proizaći lepa ljubavna priča. U poslu je važno da poštujete odluke nadređenih.

Blizanci

Energija, snaga, volja je kod vas. Ideje će vas voditi na mnogo mesta, upoznavaćete dosta ljudi. Odlično za posao, rizično za vezu. Bićete privučeni strašću, nenadano. Ukoliko pametno ’odigrate’, problema neće biti. Ako se zanesete, prekid dosadašnje veze je vrlo moguć. Za slobodne će se lepiti mnogi. Privlačićete ih pozitivnom energijom, zanimljivim razgovorima. Odaberite pamet, jer vas treba prvenstveno razumeti i pratiti. Srce će se uklopiti.

Rak

Dešavaće vam se ljubavno prijateljstvo. Iz dugododišnjeg druženja, počeće da se šire topla osećanja. Neosetna zaljubljenost će vas zbuniti, ali i obradovati. Pustite da se razvijete u lep par, dugotrajna veza je tu. Oni koji su u vezi očekuje ih neromantičan mesec, ali sa dosta bogatim socijalnim životom i putovanjima. Družite se i u vezi. U poslu pazite s kim i šta pričate. Moguća su ogovaranja i ’tajni neprijatelji’.

Lav

 Dani će vam biti puni opozitnih situacija. Nešto će krenuti savršeno, a onda će se sve izokrenuti naopako. Dramatični preokreti biće sticaj spoljašnjih okolnosti, neće biti do vas. Ljubavni život će biti šarolik. Onima u vezi će doneti razumevanje i stabilnost. Slobodni će uletati i izletati iz raznih avantura sa raznim ljudima. Biće zanimljivo jer će dijapazon godina i statusa, biti širok. Zabavno i zanimljivo svakako. Uživajte u avanturama.

Devica

U ljubavi vas očekuju zagonetke. Nešto može izgledati idealno, ući ćete u vezu i brzo izaći. Nemojte se razočaravati jer je to prolazna faza. Prava ljubav vas tek očekuje, od ove prolazne veze naučite nešto o sebi. Oni koji su u vezi, imaće male razmirice oko praktičnih stvari. Rešive, ukoliko ste oboje spremni na kompromise. Ako niste, vratićete se opet na isti problem, bilo kad. U poslu će vam dobro ići saradnja sa ženama u srednjim godinama.

Vaga

Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni, neće biti ničeg novog, ali ćete imati prijatne trenutke koji vas neće opterećivati, a doneće vam zadovoljstvo. Slobodni neka puste u život mlađu osobu, neće se pokajati. Mlađa osoba će vam doneti optimizam, drugačije – pozitivne misli. Uklonite predrasude i prepustite se onome što vam se dešava. U poslu će vam javnost biti naklonjena, moći ćete dobro da radite i još bolje da zaradite.

Škorpija

Prošlost će provejavati u nekom obliku u  skoro svakom danu. Neke delove ćete sami prizivati a neki će se jednostavno dešavati. Na to gledajte kao prilike da završite ili započnete nešto na osnovu prošlih dana, ljudi, poslova. Ljubavni odnos će isto biti pod velom prošlih dana, onih lepih koji su iščezli. Razgovarajte, ne ćutite, vratite to što imate razvodnjeno u stanje eliksira. Vredite i sve vredi truda. Slobodnima će neko zaličiti na bivšeg partnera. Probajte, to je tip koji vas privlači, a dve iste osobe na planeti ne postoje.

Strelac

Većinu stvari ćete uraditi bez razloga, tako će delovati, bićete zbunjeni. A onda će sve dobiti formu, iskristalisaće se u nekim razgovorima i sve će biti na svom mestu. Nesvesno ćete voditi sebe ka cilju. Vodiće vas šesto čulo i ka ljubavi. Biće flerta, strasti, neobične ljubavi a sve zajedno će biti, neobično lepo i bićete srećni i zadovoljni. Sva čudna čuda će imati smisla. Pustite ih da se dešavaju.

Jarac

Ljubavnim životom, bar što se tiče intime, nećete imati na šta da se požalite. Dok u osećanjima će vam faliti ‘ono nešto’. To ’nešto’, je možda u vama, to ’nešto’, potražite – bilo je tu, ne može se izgubiti. Do vas je. Slobodni, jurišajte jer pred vama su dani kada će biti moguće sve osvojiti, čak i ono što deluje neosvojivo. U poslu ćete se preznojavati od rada i stresa, ali bićete jako zadovoljni na kraju.

Vodolija

Svi razgovori će biti normalni i praktični, što vam daje prednost u svim segmentima života. U ljubavnom delu života takođe će sve krenuti pozitivnim tokom. Najzad ćete biti na istim talasnim dužinama i neke veze mogu preći u nešto mnogo ozbiljnije. Slobodnima se takođe smeše dobre prilike za ulazak u vezu jer će vas neko razgovorom privući. Komunikacija je ključna u svemu. Pričajte, dobijaćete istine i odgovore svuda.

Ribe

Na ljubavnom polju situacije će se odvijati u praktičnom smeru. Početak zajedničkog života,  veridba/venčanje ili odlazak u drugi grad. Novi krug života se pokreće i vrti u pozitivnom dualnom smeru. Slobodnima takođe ovaj period ide na ruku i vrlo je moguće da će u krugu familije upoznati nekog i započeti vezu. Sve ostaje u krugu porodice, lepo. U poslu će sve ostati isto i bez promena.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com