Zeleni nedeljni horoskop od 25.3. do 1.4.2019.

Nedeljni horoskop

Odnosi koji nisu dobri, prekinuće se. Poslovni, emotivni ili prijateljski. Sve što je trulo, pašće s grana zajedništva. Neće nam biti svejedno, ali ostaće nam zreli ljudi, čisti i zdravi odnosi oko nas. I što je još važnije, u nama. Trulež, definitivno otpada!

Ovan

Ovo je zadnja nedelja, u kojoj ćete morati da radite teško. Odlažite polako džak od sto kilograma, a mišiće spremite da pokazujete suprotnom polu. Trebalo bi da ste se finasijski obezbedili i sad polako na uživanja. Od kraja nedelje počeće pozivi za druženja, izlaske, flertovanja i pozitivna energija će da se širi. Nađite osmeh, koji ste zaturili negde, obucite ga i krenite da uzvraćate osmehom.

Bik

U ovoj nedelji ćete imati prilike da popravite, sve što ste pokvarili ili što je pokvareno. Najzad će vas ljudi, ljubav razumeti. Počećete da pričate istim jezikom. Izvinjenja dajte i prihvatite ih. Od inata niko dobro video nije. Generalno vam je dobra nedelja, posebno od sredine i zaista možete da ostvarite neki svoj san. Izvini je laka reč.

Blizanci

I dalje su oko vas nejasni ljudi, reči. Sanjari i maštari, od kojih nikakve koristi nema. Možete da ih slušate, pratite njihove snove ali teško da će neki biti ostvariv. I ova nedelja glasi, „u se i u svoje kljuse“. Ne očekujte pomoće, jer će pored vas biti odsutni ljudi, sa dve leve ruke i noge. U emotivnom životu biće slična priča. Čućete se, a nećete razumeti. Videćete se, a slepi ostati. Izslasci i druženje će vam jedino doneti radost u narednim danima.

Rak

Nedelja praćke je pred vama. Ali, nećete je vi držati u rukama. Sve iz prošlosti, bilo da ste uradili dobro ili loše, gađaće budućnost. Od vaših postupaka od pre, zavisiće vam sutrašnjica. Što bi poslovica rekla, „ kako seješ, tako žanješ“. Vama preostaje da se prepustite, čekate i videćete rezultate. Vaša budućnost je u pitanju. Koliko ste se borili, toliko ćete u ovoj nedelji dobiti. U svim segmentima života.

Lav

Otvaraće vam se prozori slobode, na vama je da li ćete da dišete svež vazduh, ili stari ustajali. Izbore ćete imati, malo i moranja, ali sve zajedno će vam dati snagu i obnoviti volju. Od sredine nedelje ćete lakše obavljati svoje obaveze. Socijalni život će vam se poboljšati, samim tim i ljubavni život. Ipak, probajte da proluftirate sobu u kojoj ste predugo zatvoreni.

Devica

Prekoputa vas su ljudi, drugačiji od vas. Obostrani zadatak je da učite jedno od drugih. Kroz obične razgovore, rasprave pa i svađe. Svako, ko u vama izazove reakciju, vredan je pažnje. U toj osobi ima nečega što vi nemate, a u vama ima onoga što ta osoba nema. Dvosmerna škola, u kojoj ne može biti gubitnika. Vi ste odličan đak, naučićete mnogo toga. Nadam se da će i suprotna strana.

Vaga

U emotivnom životu sve će plivati od ljubavi, ali vama nejasne. Previše će biti obećanja, velikih reči, maštanja, a konkretno ničega. Pustite da vam vreme pokaže, da li je ta ljubav prava ili je samo plod trenutnog zanosa. U poslu ćete nailaziti na razne priče, ogovoranja i ukazivanja na druge ljude. Praktično se niko neće baviti realnim poslom, već ćoškarenjem. Ne uvlačite se u te priče, kulturno ih zaobiđite. I vi lako možete doći na red, ako nasednete.

Škorpija

Ljubav i strast, vas mame. Šire u vama toplinu, koja vam raspaljuje maštu. Sve, i ništa su mogući. Mars u Biku, vaš vladar i opozicija gde vas povedu, tako će vam biti. On će se truditi da vas vodi ka praktičnim stvarima, poslu, zarađivanju novca. Mašta, ka davanju svakog dela sebe. Neće vam biti lako uskladiti um i telo, ali će vam biti lakše da radite dok vam vri mozak od uzbuđenja. Realne priče su vrlo moguće i izvodljive, nerealne su vam gorivo tela.

Strelac

Vaše prilike i šanse, koje vam daje Jupiter u Strelcu, mutiće i otežavaće Merkur i Venera u Ribama. Nema šanse da se probijete kroz riblji štit prećutkivanja, kašnjenja, pa i laganja. U ljubavi, poslu, društvu svuda će postojati neko muljanje. Prepoznaćete i znaćete sve, ali vam to ništa neće vredeti. Preostaje vam, ili da se pravite blesavi ili da se posvađate i isterate istinu na čistac. Obe situacije su neugodne, odlučite se šta ćete.

Jarac

Koliko god vam Saturn nameće obaveze, toliko ćete biti u stanju da ih odradite. Energija će vam biti dobra, misli u skladu sa delanjima. Teško da će nešto moći da vas iznenadi u narednim danima. Spremni ste bukvalno na sve. U emotivnom odnosu, neće biti problema. Prijaćete jedno drugom. Slobodni će imati veliku šansu da upoznaju nekoga. Na neki čudan način.

Vodolija

Prijatelji će vam doneti dosta dobrog. Naći će ljude koji vam trebaju. Imaćete dobre prilike za poboljšanje životnost statusa, kao i oporavak loše energije koju vučete u sebi. Njihove dobre vibracije preneće na vas. Smejaćete se od sredine nedelje, počećete da se osećate bolje. Posao će vam ići bolje, ljubav će početi da vam se približava. Polako će se zatvarati vrata lošeg raspoloženja.

Ribe

Uz pomoć ljudi iz vaše bliže okoline, brže ćete završavati sve što morate. Nećete, generalno imati probleme ali će s njima sve ići lakše. Osećaj zajedništva i pripadanja će vam jako prijati. Dobra komunikacija, emotivna povezanost s partnrom i ljudima uopšte, učiniće da vam ova nedelja bude jednostavnija od prethodnih.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com