Zeleni nedeljni horoskop od 2.12. do 9.12.2019.

Nedeljni horoskop

Jupiter ulazi u znak Jarca, gde će boraviti narednih godinu dana. Na snagu stupa ozbiljnost. Dosta je bilo opuštenja, s Jupiterom u Strelcu. Ovaj će nam dati odelo, po skrojenim merama. Uz Saturna, koji još gospodari Jarcom, a i Venerom u istom znak, ova nedelja traži doslednost. Bez vrdanja, uz poštenje, rad, disciplinu, ljubav koja je trajna, verna.  I poštovanje zakona nadasve.

                                Poštenje, kao poruka nedelje.

                   Šteta što političari ne čitaju moj horoskop!

Ovan

Sve planete u Jarcu, skupiće se u vaše deseto polje. Budućnost, promene i sigurnost. Koliko vi želite da se osigurate, od toga će vam zavisiti status. Doći će do promena, borbe, jer vaše Sunce baš ne kapira ciljeve Jarca, koji će vam vrteti celu kartu, i nedelju uopšte. Mars u Škopriji, kao vaš vladar, dobro se razume sa Jarčevima. I pred vama je dobra nedelja da vratite dugove, podignete kredit i krenete u sopstveni posao. Ljubav s Venerom u Jarcu će vas izazazivati, a Mars kao i prošle nedelje spajati u krevetu. Deluje vrlo stimulišuće.

Bik

Venera u Jarcu će vam prijati. Daće vam ozbiljne priče, ljubav koja obećava sigurnost. Biće vam važno kako vas suprotna strana vidi, potrudite se da budete u svom najboljem izdanju. Najzad vas očekuje nešto realno i izvodljivo. Mars i Merkur u Škopriji, u polju partnerstva daće vam priliku da najzad završite ono što vam smeta, što vas muči i čini ljutima na ceo svet. Dakle, kraj nekog partnerstva na vašu inicijativu. U poslu ćete imati podršku žena, odličnu saradnju i sigurnu materijalnu osnovu.

Blizanci

Merkur u Škorpiji, u polju posla daće vam dublju analizu poslovanja. Ispitaćete sve što je ’ispod žita’. Naći ćete ono što tražite, jer niste džabe krenuli nešto da tražite. Ono što nađete, biće vam podsticaj da u sve to uključite zakon i izborite se za svoja prava. Finansije će vam biti varirajuće. U ljubavi i socijalnom životu, imaćete dosta događaja. Oni koji su u vezi, uživaće u izslascima, a slobodni će upoznati dosta zanimljivih ljudi.

Rak

Pred vama je nedelja završavanja pravnih poslova i zakonskih normi. Ne tražite rupe u zakonu, to nije moguće. Morate, baš sve uraditi kako treba. Oduzimaće vam vreme, ali će vas držati dobra energija, odlična komunikacija, i najzad ćete završiti ono što morate. Ova nedelja će biti prekretnica. Veza će ići ka zajedničkom životu – braku, ili kraju. Slobodni će se vraćati u prošlost i verovatno probuditi uspavanog bivšeg partnera. Šta ćete s njim kad ga probudite, na vama je.

Lav

Iako otežana, ali aktivna komunikacija doneće vam dobru saradnju, posebno onima koji rade sa inostranstvom. Početak dogovaranja, koji će se realizovati krajem meseca, a u ovoj nedelji će početi. Budite promišljeni, i ne nasedajte ako bude neprijatnih provokacija. U emotivnom životu, posao i obaveze će vam oduzimati dnevno vreme. Noć je vaša. Ona će da miri dnevno neslaganje. Slobodni će kroz raspravu sa nekim, shvatiti da im se ta osoba u  stvari dopada. Varnice strasti, biće na svim stranama.

Devica

Od ove nedelje, sve što je stajalo, počeće da se pokreće i oporavlja. Možete da krenete u pravcu u kom želite. Povoljnosti za promenu posla su pred vama, žene kao saradnici, nadređeni ili kolege, biće vam naklonjeni. Kod slobodnih se u ovome može desiti strast. A iz toga ljubav. Kod onih što su u vezi, kreće period stabilizacije odnosta. Strast i ljubav će se spojiti. Vreme je idealno da počnete da živite zajedno, ili da se venčate.

Vaga

Sa Venerom u Jarcu, Saturnom i Jupiterom u istom znaku, neće vam cvetati cveće. Ono što ne valja, prekinuće se, a tamo gde je prošlost ostala nedovršena, doći će do vas. Bilo u ljubavnom, poslovnom ili socijalnom smislu. Postoji velika mogućnost da prošlost, ponovo postane sadašnjost. A da li će biti i deo budućnosti, odlučite sami. Nedelja odluka je pred vama. Izbora ćete imati. Birajte ono što vam neće biti teško kao deo budućnosti. Pamet u glavu!

Škorpija

Mars i Merkur u vašem znaku, daju vam fantastičnu mogućnost da u ovoj nedelju uradite šta hoćete. Na vašoj strani su i planete u Jarcu. Sve zajedno, daće da vaša mašta, snovi, želje i htenja postanu stvarnost. Važno je da budete iskreni, realni i da ne izigravate detektiva, jer to se uvek sazna i kasnije može biti ponižavajuće i za vas i suprotna strana. U ovim danima možemo svi da vam zavidimo, jer ćete moći bukvalno sve.

Strelac

Jupiter izlazi iz vašeg znaka. Što se iskoristili, iskoristili ste. Sada ćete brati plodove svojih odluka. Upozoravala sam vas godinu dana unazad, da iskoristite sve resurese koji su vam se nudli. Ako niste, čekajte za dvanaest godina, opet vašeg Jupitera. Dakle, materijalizacija dosadašnjih poslova, ljubavi, odluka, videće se u ovim danima. Sunce u vašem znaku, daće vam svesnost i vitalnost. Ostalo će biti rezultat vaših izbora i odluka.

Jarac

Saturn i dalje drži vladajuće mesto. Gazda, koji sedi u svom sedištu kod vas. Jupiter će utrčati i početi da vam olakšava život. Venera da dodaje ljubav. Mars i Merkur u Škorpiji mudrost i prodornost. Ovo vam je slika, vi zaglavljeni u blatu. Pojavljuju se ruke spasa. Onu koju vam Saturn ponudi kao najbolju, iako vam možda ne prija, prihvatite je. Biće to sigurna ruka budućnosti. Tako ćete izaći iz gliba. Ruka, na koju ne računate je prava. Na vama je da je uz mudrost, iskustvo, s nogama na zemlji prepoznate pravu ruku.

Vodolija

Javiće vam se ljudi, oni na koje ste zaboravili, oni koji će vam značiti mnogo. Ujedno i oni koji vas emotivno uznemiravaju, ali samim tim i motivišu. Imaćete mentalnu, emotivnu i fizičku motivaciju. Kočiće vas nešto, imaćete osećaj da se dešavaju nerealne stvari. Poslušajte svoju intuiciju, prizovite iskustvo, sećanja u sebe. Razradite u glavi sve što ste prošli, čujte šta vam srce poručuje. Prihvatite prošlost, ona je bila i biće deo vaše budućnosti. Prioritetima dajte prednost. Prioritet srca.

Ribe

Neće vam prijati pogled u Sunce u Strelcu. Neće vam dozvoliti da stavljate naočare za sunce, već samo one za vid. I prijaće vam, samo se usudite da gledate čisto. Odlična nedelja je pred vama, ukoliko ne škiljite. Ostvarivaće vam se sve realne i praktične stvari. Deo snova će postati stvarnost. Sada ćete videti da li ste uopšte to želeli. Nedelja realnosti je pred vama, a ona može biti sjajna, ako ste želeli prave stvari, ljude i ljubav.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com