Zeleni nedeljni horoskop od 27.4. do 4.5. 2020.

Nedeljni horoskop

U ovoj nedelji nas očekuje recepcija (podržavanje), Merkura i Venere. Dve benefične planete, Merkur u Biku, Venera u Blizancima daju usklađivanje razuma i osećanja. Odluke koje budu donete biće pozitivne, prijatne i olakšavajuće. Kako na privatnom, tako i na širem nivou. Odahnućemo svi i prodisati čistim plućima, kojima inače vlada znak Blizanci.Ovan

Mars u Vodoliji će vam davati odličnu energiju. Teško će neko zaustaviti vaše ideje i polet. Slobodno ćete se kretati kroz dane, jer će vam ljudi, prvenstveno prijatelji i poslovni saradnici biti naklonjeni. A, u ljubavnom životu Venera u Bliznacima će vas radovati. Smejaćete se i voleti toga ko će vas nasmejavati. Mars će vam davati strast i bićete poletni i srećni. Sve je tu, na vama je da uživate.

Bik

Venera u Blizancima, u recepciji sa Merkurom u Biku, daće vam sklad razuma i osećanja. Bar se nadam, jer vaš kapriciozni i tvrdoglavi Merkur teško popušta, za šta god da se uhvatio. Bili ispravno, ili pogrešno. Dobro bi bilo da više prihvatate, a manje se držite svojih principa. Šta imate od njih? Ljubav je najvažnija i tolerišite želje partnera. Biće vam tako lepše. Dobra nedelja za poslovne transakcije i početak nečeg novog.

Blizanci

Ova recepcija Merkura i Venere, doneće i vama sklad u glavi i srcu. Doduše srce će trčati, jer će mu i Mars u Vodoliji davati zeleno svetlo. Uživajte u pozitivnim ljubavnim vibracijama. Strast i ljubav, daće vam lepe dane. Rečima se služite da ulepšavate stvarnost, govorite istinu, sklapate čvrste i sigurne poslove. Pozitivni unutrašni osećaj, davaće vam sjajne rezultate i u poslovnom svetu.

Rak

Jupiter u Jarcu, kog ne vidite zbog opozicije davaće vam prilike za poslovanje. U ovoj nedelji zbog Merkura u Biku, treće osobe, ili više osoba, videćete i čućete koje su to prilike. Neće biti nešto što će u početku ličiti na ono što želite. Ali, krenite tim putem, otvaraće vam se druge, bolje mogućnosti. U ljubavnom životu biće oscilatorno. U nekim trenucima će sve delovati kao ostvarenje sna, u nekim kao dečija igra. Neka vam ne smete partnerova neozbiljnost, takav je. Šala nije ništa pogrdno, već način opuštanja za oboje.

Lav

 U ovoj nedelji vam neće biti dosadno. Otežana komunikacija, dovodiće vas svakodnevno do nekih rasprava. Mogu biti sitnice u pitanju, koje mogu odvesti do krupnih stvari, a može početi od krupnih stvari, pa otići do sitničarenja. Svaki scenario je moguć. U poslovnom svetu je bolje da se sudržite od odgovaranja. Poslušajte nadređenog i tačka. U intimnom životu, ovakav početak dana vodiće do strasti. Rasprave će vas voditi do savršenog krevetskog izmirenja.

Devica

Praktični i realni razgovori, dogovori i ugovori, daće vam mirnu praktičnu nedelju. Dobar odnos sa nadređenim, olakšavajuću radnu sedmicu. U ljubavnom životu postojaće osećaj nepotpunosti. U vama. Partner će vam odgovarati u svemu, razgovori će vam teći normalno, ali vi ćete nešto tražiti iza. Kao da postoji nešto skriveno. Ako krenete da ispitujete partnera kao inspektor, možete ga jako iziritirati. Nema potrebe za tim. Pobedite sebe i svoje sumnje, realne osnove za tim ne postoje. Problem je u vama, ne u osobi prekoputa.

Vaga

Venera u Blizancima davaće vam mladalački polet. Imaćete ideje za svakodnevicu, poslovanje, ljubav. Sa svih strana dolaziće vam inspirativne misli. A, najvažnije je da će biti praktično primenjive. Motivisaćete sebe, ljude oko sebe, a partnera posebno. Zračićete pozitivnom energijom, kreativnošću i lepiće se dobra dela, reči, poslovi i osećanja za vas. Uživajte u tome.

Škorpija

Mars u Vodoliji vam ne prija. Previše je sloboduman, tačan, sa puno ideja. Nerviraće vas. Tražiće od vas da akcije budu osmišljene, izvedene na vreme i sa inovacijama. Neće vam dati da se opustite i maštate. Izvlačiće vas iz vaše ljušture snova u realnost. Zato će vas nervirati, a u stvari treba da budete zahvalni jer vas ne prepušta letargiji. U ljubavi će vas privlačiti onaj ko vas nervira i uzbuđuje time. Vaša stara uživajuća boljka.

Strelac

Ljudi oko vas će biti tvrdoglavi, neumoljivi i oni koji ne menjaju mišljenje. Nemate drugog izbora nego da ih pustite da vode priču. Sve drugo će vam trošiti živce. Ćutite i radite po njihovom. U intimnom životu postojaće dobra energija, strast, ali će nekako izostati osećaj pripadanja partneru. Vidite šta se to promenilo u vama. Možda je samo trenutni osećaj bezvojnosti, a možda je vreme za ozbiljni razgovor sa odlukama.

Jarac

Istina da Jupiter u Jarcu daje minimalne šanse, ali ih ipak daje vama. Možete da napredujete u svakakvim uslovima. Važno je da prepoznate priliku koja će vam se pružiti, a biće skoro neprimetna. Već bi trebalo da znate da se od mrvica, gradi kuća. Dakle, smer će vas voditi ka materijalnim i praktičnim stvarima. U intimnom životu, postojaće razumevanje, dobra komunikacija i dogovori. Izostaće initima iz nekog razloga, ali to ne gasi ljubav.

Vodolija

Blokade, otpuštanje blokada. Sopstvenih i nametnutih. Kretaćete se sporo u narednim danima, uglavnom. Ubrzanja će se dešavati kod situacija u kojima su osećanja vodič. Komunikacija će vam biti napeta, rasprave će postojati u svakom danu. Neke oko gluposti, neke oko važnih stvari. Sloboda će vam nedostajati. Ona postoji samo u vama samima. Pronađite put do sebe, tako ćete se jedino osloboditi stega svakodnevice, i pronaći ćete slobodu. Svet se ne menja, ni ljudi. Promene su u nama.

Ribe

Dobra komunikacija i dobar odnos sa nadređenima, daće vam lakšu radnu nedelju. Ma gde onda bila. Lako ćete pričati i sa ljudima oko sebe, sporazumevaćete se odmah, tako da nema šansi da zalutate u slepu ulicu. Osim, ako to ne želite. Emotivni život vam neće biti sjajan, ali neće biti ni loš. Sve što bude zaškripalo, moći će rečima da se reši. A, ako ćutite i durite se, problemi će ostati nerešeni. Birajte.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com