Zeleni nedeljni horoskop od 13.1. do 20.1.2020.

Nedeljni horoskop

Kroz ovu nedelju će nas voditi strasti. U poslu, napredovanju i karijeri, dobro će doći. Sve što se radi nagonski, sa željom za pobedom, davanjem najboljeg od sebe, ne može propasti. U emotivnim odnosima, strast će postojati, ali osećanja će želeti nešto dublje i više od toga. To može biti povod za nepovoljan razvoj ljubavnog statusa.

Ovan

Mars će vam omogućiti da stignete do svog cilja. Ali, isto tako ta snaga će vam baš trebati, jer cilj je Saturn. Menjaće vam se status, penjaćete se polako na viši stepenik. Ali, pazite kako se penjete. Ne budite gordi, sujetni, bučni ili brzi, Saturn ne voli pokondirene korake. U ljubavi ćete iz euforije, odjednom poželeti da budete sami. Jedna od vaših faza isključivosti. A, slobodni će imati bezborj prilika, birajte onog ko nije ’zabranjen’, jer će vas to najviše privlačiti. Od toga možete imati aferu, i to je sve.

Bik

Idealizovaćete ljubav, a takva ne postoji. Ljubomora će postati deo vaše svakodnevice. I samim tim će vas voditi do bespotrebnih konflikata. Onako, kako umete da budete realni u materijalnom i finasijskom delu, takvi pokušajte da budete i u emotivnom odnosu. Poštujte vreme svog partnera, poštovaće i on vaše. Radite svoje poslove, a nakon toga se dogovarajte. Ne dozvolite da vam i na poslu to bude glavna tema. A posao i finasije će vam ići dobro, uvećaće se štaviše.

Blizanci

Tenzije u svakodnevici i poslu će početi da se smiruju. Mada ćete i dalje negodovati i loše se osećati zbog nadređenih. Pustite ih da rade svoj posao, a vi svoj. Sa saradnicima ćete se odlično slagati i to je pola posla završeno. Upravo zbog problema sa nadređenima, ili čak višim instituacijama, hladiće se vaš intimni život. Nećete imati dovoljno volje da se posvetite i ljubavi. Pokušajte bar da objasnite da nije do partnera, nego do vas. I čuvajte ljubav, ona se ne menja. Slobodne očekuje neobavezna avantura. Ne očekujte ništa ozbiljno, ali uživajte u tome što će se dešavati.

Rak

Imaćete priliku za novi posao. Iskoristite je. Neće to biti nešto idealno plaćeno, ali će biti siguran posao. Širićete krug poznanstava, što vam uvek može koristiti. Nedelja, u kojoj je moto – ’malo je više’. Ne emotivnom polju, početak nedelje će doneti neslaganje. Partner će tražiti da se posvetite samo njemu, a on baš neće biti takav. Ne dozvolite mu da dominira, po cenu raskida. Nećete mu se ni dopasti, ako sve podredite njemu, to je trenutna faza. Proći će ga, ako ne raskinete. Slobodni, bolje da to ostanu do kraja nedelje, za vikend je moguće poboljšanje statusa i zanimljivo poznanstvo.

Lav

Radićete previše. U nekom trenutku će vam biti dosta. Počnite da tražite drugi posao, dobra je nedelja za to. Zasitili ste se ovoga što radite. Edukujte se za nešto novo, nešto što će vam biti izazov. Emotivno će vas držati strast. A to je ono što vas pokreće. Dobijaćete isto zauzvrat, čak i više pažnje nego do sada. Ljubav će sve to ispratiti i naglasiti osećanja. Slobodni, neka to i ostanu i posvete se traženju boljeg posla. To treba da vam bude fokus, a prilika će biti.

Devica

Nedelja pred vama, doneće vam probleme sa autoritetima. Nećete se razumeti. I ne pokušavajte, vi ste intelektualno sposobniji od njih. Imaćete svog posla dovoljno, i vaš um će biti zaposlen. Finansije će stabilizovati, i materijalno ćete biti zadovoljni. U ljubavi ćete biti dosta posvećeni partneru, prijaće vam društvo voljene osobe. Opustiće vas i razgaliti. Slobodni će preko posla upoznati nekog zanimljivog. Proverite prvo da li je ta osoba slobodna, i tek onda krenite u akciju.

Vaga

Pred vama je dobra nedelja za reči, pisane ili izgovorene. Najzad ćete uspeti da objasnite i kažete, što dugo niste mogli. Koliko će vam to koristiti u poslu, toliko neće s porodicom, ili sa nekim iz prošlosti. Tu mogu pasti teške reči, sa druge strane, jer istina se ne voli. U ljubavi vas očekuje odlična nedelja. Oni koji nisu u dobrim odnosima, moći će da ga srede. Oni koji su u vezi, uživaće u ljubavi i strasti. A, slobodni će moći da biraju, jer će im se dopadati više ljudi. Svi će biti dobro, samo da nisu bivši partneri. Ne vraćajte se nikako.

Škorpija

Bićete okruženi ljudima, socijalni život će vam se širiti. U ljudima ćete nalaziti svoje slike, lične borbe i pobede. Bavićete se finasijama, i zakonom i to će vam dobro ići. Oni koji su razmišljali da nešto upišu i edukuju se, ovo je prava nedelja za to. U ljubavi će biti nenadanih dešavanja. Neki će uspeti da osvoje nekoga, od koga su već digli ruke. Neki će definitivno prekinuti komunikaciju i vezu sa voljenom osobom. A većina će čekati da se suprotna strana promeni, i da dožive svoju sreću. Nema promena, prihvatite ili ne. Vaša sreća, ne mora biti i sreća onog drugog.

Strelac

Mars u vašem znaku, davaće vam dobru energiju. Aktiviraće vas na mnogim poljima gde ste do sada bili mirniji. Bićete nestrpljivi jer će se odjednom otvarati sva vrata. Pokušajte da ne brzate, jer možete ući na pogrešna. Neka vam ipak strpljenje i pored svih otvorenih puteva, bude najbolji drug. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni. Ljubav i strast će se držati pod ruku,  zagrevaće vas, i nikakva zima neće stići do vas. A, slobodne ko uhvati svaka mu čast. Ni oni neće znati gde, i s kim više izlaze i flertuju.

Jarac

Ukoliko ne odustajete, borite se, dajete sve od sebe, dobićete ono što vam sleduje. Status u društvu, unapređenje u poslu i sigurnost za građenje karijere. Važna će biti lojalnost nadređenom, jer bez toga ćete slabo uspevati da napredujete. Preduzetnički posao bi vam odlično krenuo, tako da ako ne možete s nadređenima, krenite sami u svoju borbu. Ako je vaša veza sigurna, nećete imati problema u emotivnom odnosu. Ukoliko je na klimavim nogama, može i treba da dođe do kraja. Biće to najbolje po oboje. Slobodni, bolje da to i ostanu.

Vodolija

Moći ćete da realizujete svoje planove, nenadano. Pokušajte da budete taktični i da ne trčite. Poslušajte savet prijatelja, ili člana porodice. Mudar savet će zlata vredeti. Finasijski ćete biti stabilni, što će vam mnogo značiti. Inostranstvo u bilo kom pogledu će vam doneti dobro. U ljubavi ćete imati podršku partnera. Ljubav i strast će pojačavati vaša osećanja. Slobodni će upoznati nekoga, na nekom neobičnom mestu.

Ribe

U poslu ćete se dobro slagati s nadređenima, ali će vam smetati energija ljudi i saradnika oko vas. Svako će donositi svoje probleme na posao. To će vas ometati, jer ste upijač energija. Pokušajte da se isključite, ili uzmite neki slobodan dan, da se ne biste loše osećali, a samim tim bili i neproduktivi. U ljubavnom životu će postojati nesuglasice, ali krajem nedelje će se to popraviti. Slobodni će uleteti u aferu, jer će im trebati i prijati. Uživajte, dok ne povređujete sebe ili nekog trećeg.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com