Zeleni nedeljni horoskop od 12.10. do 19.10.2020.

Nedeljni horoskop

Merkur, planeta komunikacije, kreće retrogradnim hodom od 15.10. do 4.11. Mars je i dalje u retrogradnom hodu. Pred nama je nervozna nedelja, kašnjenja, haotičnih dešavanja, usporenih akcija. Vraćanje na nešto što je već bilo. Nadam se da nije korona u onom obliku, u kom nas je okovala od marta meseca, zvanično. Bićemo nervozni, to je činjenica, ali neka to bude najgore što nam se može dogoditi.

Ovan

 U poslu, postoje i postojaće prepreke. Vaša snalažljivost će biti presudna, jer vam okolnosti neće ići na ruku. Guraćete sve napred, a pomeraće se po milimetar. Zato, tražite pomoć saradnika, sami u ovoj nedelji nećete moći. U ljubavi, sa Venerom u Devici se nećete najbolje snaći. Biće tu previše sumnji za vaš slobodni duh i ljubav. Najbolje je da ne pričate previše, pustite da strast bude vodič. Volite delima, reči će vas samo zapetljati.

Bik

Mešaće vam se posao i emotivni odnos. Za slobodne ovo govori da će upoznati nekoga preko posla. Zauzetima će glava na poslu biti okrenuta ka ljubavi. Venera u Devici davaće vam sigurnu ljubav, ali Merkur u Škorpiji sumnje, misli iz prošlosti. U poslu ćete biti rasejani. Nećete imati gubitke, ali do napretka ćete stizati malo teže. Usresredite se nekako na jednu oblast. Neće valjati ako ni u jednom polju niste sto posto.

Blizanci

Vaš vladar će biti u retrogradnom hodu, što implicira da će vam sve biti usporeno i sa kašnjenjima. Spremite se na to i ne nervirajte se. Jednostavno je tako. Mada, vi se odlično snalazite u haosu i verujem da ćete se snaći u svemu ovome. U emotivnom odnosi, strast će se obnoviti, ali ljubav će zbog reči negde zapeti. Pokušajte da je izvučete iz zapetljanosti, jer ako se vratila hemija, vratiće se i osećanja. Pripadate jedno drugom, ne dozvolite da reči i prošlost to upropaste.

Rak

Ograničavajuće okolnosti, koje su tu prisutne već duže vreme, ostaće takve, posao će ići sporo, napeto i nećete biti zadovoljni. Pokušavajte da se privikavate, unosite ideje i svoju maštu u poslovanje. Potrajaće još neko vreme ovakav period. Nađite sebi nešto lepo u svemu tome, vreme za promene nije. U emotivnom životu, Venera u Devici će vam prijati, otvaraće vas menatalno i razmišljaćete o stvarnim osećanjima. Neki će se pomiriti sa bivšim partnerom, neki prekinuti sa sadašnjim. Svakako će biti zanimljiva i vrlo strasna nedelja pred vama. Ljubav će pobediti tamo gde ste sklonjeni sa gola. Ne branite se.

Lav

Dobra saradnja sa nadređenima, kao i sa institucijama, olakšaće vam naredni haotični period. Dobro ćete se snalaziti, imaćete volje, ali zapinjaće se u dogovorima. Pokušajte da prihvatate više, nego da vi predlažete. Poštedećete sebe stresa. U emotivnom odnosu, caruje strast. Reči, neće biti blage, ali će vam biti odličan stimulans da izvučete najbolje iz sebe. Rešavajte sve u ležećem položaju, tako će biti najbolje.

Devica

U polju posla će postojati dosta obaveza, požurivanja, rokova. Malo ćete imati problema, jer neće sve teći po planu i dogovoru, ali snalazite se u hodu. Jednostavno, saradnici nisu baždareni kao i vi, i nisu precizni. Ne postoji razlog da ne uspete, samo se prilagođavajte datim situacijama.Venera u vašem znaku, daće vam ljubav, prijatna druženja sa prijateljima, zabavu i opuštanje uopšte. Uživajte u tome, i ostavite posao na poslu.

Vaga

Pred vama su dani loših procena. Mars će vas gurati u polje partnerstva, potom će vas iz istog vraćati u prošlost, pa izbacivati iz partnerstva. Sve će na početku delovati sjajno, potrčaćete jer ćete proceniti da je to zov strasti. Vas ljubav čini živima, iako često znate da je to nemoguće. Ako nešto ne ide iz prve, nemojte gajiti nade. Neće se ništa promeniti, kao što ni vi niste. Nedelja preispitivanja postupaka iz prošlosti. Saturn, kao vaš suvladar, onaj što vam daje osećaj nepripadanja i vraćanja sopstvu. Ne hodajte kroz maglu, svetlo je u vama.

Škorpija

Merkur u vašem znaku, Mars kao vladar, obe planete u retrogradnom hodu, daće vam nemirne misli, usporene i konfuzne akcije. Zbog toga je važno da pazite šta s kim pričate, i na koji način bilo šta radite. Jednostavno, sve će biti iskrivljeno i bićete pogrešno shvaćeni. Emotivni odnos će biti zadovoljavajući, ukoliko ne budete mešali prošle događaje u sadašnjost. Posao takođe. Ne sarađujte sa bivšim poslovnim partnerima. Sve gde prošlost doda začin, zaobiđite. Tako ćete jedino mirno proći kroz ovu nedelju.

Strelac

Jupiter, kao vaš vladar u lošem aspektu sa Marsom, davaće vam pogrešne procene u smislu materijalnih vrednosti i trošenja novca uopšte. Sve to će vas dovoditi do nervoze. Pokušajte da budete realni, praktični i da trošite samo ono što ste zaradili. Ništa preko toga. Emotivno se nećete osećati sjajno, iako će vam strast davati krila. Nezadovoljstvo je posledica otežane komunikacije. Kako sa sobom, tako i sa ljudima oko vas. Pokušajte da nađete neki izduvni ventil. Sport, meditacija, druženje s pozitivnim ljudima. Dajte sebi pozitivnost, koju prirodno nosite u sebi. Malo se zagubila, pronađite je.

Jarac

Saturn vas i dalje usporava, Mars je pokušavao da ubrza dešavanja, ali sada u retrogradnom hodu i on usporava. Sa Merkurom u Škorpiji ćete se dobro sporazumevati, Venera u Devici će vam davati realna i čista osećanja. Okrenite se iskrenim ljudima, onima koji vas vole. Tu ćete nalaziti mir, ljubav i spokoj. U poslu se nećete najbolje slagati sa nadređenima, i ne treba da se slažete, već da slušate šta vam naređuju. Sa saradnicima ćete naći zajednički jezik. Nema napredovanja, ali neće biti ni štete. Okrenite se ljubavi, tu će vam biti lepo.

Vodolija

Komunikacija vam neće biti sjajna, ali će vas stimulisati da izvučete iz sebe najbolje. Dobra energija je kod vas i ne dozolite da je reči kvare. Pogotovu od ljudi, ili pričama iz prošlosti. Izbegavajte razgovore sa ljudima iz prošlosti, neće vam prijati u ovom danima. Emotivni status će biti prepun strasti, ali i nekih strepnji u vašoj podsvesti. Trebalo bi učiniti neki ozbiljniji korak u vašem partnerskom odnosu. Dogovorite se sa sobom, da li ste spremni na to. Odluka je na vama, ljubav je strpljiva i čeka vas.

Ribe

Jupiter vas i dalje usmerava ka privatnom poslu, udruživanju i prijateljima. Saturn, koji stoji uz njega daje vam sigurnost, spore akcije, ali i realnost. Prijatelje čuvajte i verujte im, sve drugo nije do vas, ali prijateljstvo je vaš izbor. Emotivno, sa Venerom u Devici se nećete osećati sjajno, ali ćete zbog njenog vladara Merkura u Škopriji, shvatiti nešto iz prošlosti. Grešku, pobedu ili reči koje niste izgovorili, i samim tim ćete poboljšati svoj odnos. Samo razgovarajte i sve ćete rešiti.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com