Zeleni nedeljni horoskop od 10.8. do 17.8. 2020.

Nedeljni horoskop

Sloboda će nam biti potreba, ali će se do nje teško dolaziti. Okolnosti su jasne, i neastrološki. Bunt će se javljati u svima nama, a nemoćni smo. Traženje lične slobode će biti imperativ. Tražimo je u sebi, a ne u spoljašnjim okolnostima. Volimo, to je sloboda. Ljubav u svim oblicima će nas spasavati i davati polet.

Ovan

Dobru energiju, u poslovnom napretku, blokiraće neko ili nešto, što je iznad vaših mogućnosti. Ujedno, odlična komunikacija i dogovaranje, otvoriće vam druga vrata. Put će biti sličan, ali ćete moći da realizujete plan. Ljubav će biti jednaka strasti, avanturama, mrvom ljubomore koja može narasti. Ako vam je stalo, ne dozvolite da ljubomora bude iznad ljubavi. Upropastiće sve.

Bik

Napeta komunikacija, posebno sa nadređenima, dovodiće vas u stanje nervoze. Bolje je da se suzdržite od svake rasprave, radite kako vam se kaže. U emotivnom odnosu će postojati nerazumevanje, varnice ljubomore, ali će ljubav uvek pobeđivati vas dvoje i vaše karaktere. Sve će biti dobro u svim segmentima života, ukoliko obuzdate svađalački nagon. Pustite, proći će.

Blizanci

Dobra komunikacija sa saradnicima, nadređenima posebno, učiniće ovu nedelju lakom za poslovanje. Idealna nedelja za zapošljavanje nezaposlenih, ili promenu posla. Emotivno će postojati zahlađenje. Strast će vas gurati, ali srce će ostati hladno na to. Nešto ne štima. Pošto je idealna nedelja za komunikaciju, razgovarajte i menjajte ono što vam ne prija. Srce će ispratiti pravu strast.

Rak

Venera u vašem znaku, doneće vam prijatna osećanja. To će biti subjektivni osećaj, jer ostale planete vam nisu baš naklonjene. Pomeraće vam se budućnost, izmicaće sigurnost. Okolnosti su takve da je većini takva situacija. Istovremeno, partenrstva, emotivna ili poslovna, biće sasvim drugačija od onoga što vama treba. Držite se sopstvenog osećaj. Kreativno iskoristite nedelju, upotrebite maštu i neka vam u ličnom svetu bude lepo. Na sve ostalo ne možete da utičete. Tako je, kako je.

Lav

Sunce i Merkur u vašem znaku, zajedno sa Marsom u Ovnu, davaće vam odličnu energiju, komunikaciju na vašem nivou i svesnost svakog trenutka. Moći ćete da uradite šta želite, imaćete načine da ostvarite neke svoje zamisli. U intimnom životu, strast će biti vodilja, ali će osećanja početi da se povlače. Zašto vašim osećanjima neće prijati tolika strast, moraćete sami da spoznate. Ili razgovarajte sa suprotnom stranom, pitajte je šta ga navodi da samo ispoljava strast, a ne i osećanja.

Devica

Većina razgovora vam neće biti jasna. Kosiće se dosta toga sa logikom, a ustvari znaćete da se nešto prećutkuje. Ne navaljujte da vam se sve kaže. Pustite, istina će doći do vas najkasnije do kraja meseca. Budite mudri i pustite ih da misle da su uspeli da vas nadmudre. U ljubavnom životu će se popravljati situacija, ponovo ćete pronaći osećanja, koja su se usled sumnji gubila u magli. Tu su, samo ih pustite da izađu slobodna i neobučena.

Vaga

Normalni razgovori, ugovori, dogovori, sve što ima veze sa rečima, olakšaće vam ovu nedelju. Moći ćete da kažete šta želite, mislite i čemu stremite. Neće vam zbog toga sve ići glatko, čak suprotno tome, ali ćete se vi osećati dobro. Kao da ste najzad progovoril razumljivim jezikom, da i vas neko čuje i razume. Iskoristite prilike i recite, uradite sve što do sada niste mogli. Najviše u emotivnom odnosu. Verujte prijateljima.

Škorpija

Očekuje vas dosta poslova, novih, brzih i sa uglednim ljudima. Nećete imati dobar odnos sa nadređenima, ali će podržati sve što uradite novo. Ljubavni život će vam se pokrenuti u lepom pravcu. Početak će biti odličan, a onda će krenuti ispitivanja i preispitivanja. Obostrana. Koliko je vaša mašta, kreator sumnji, osećanja uopšte, spoznaćete sami i to vrlo brzo. Iskoristite maštu u kreativne svrhe, radite nešto lepo, za sebe.

Strelac

Dobra komunikacija, razumevanje sa ljudima, porodicom i nadređenima, daće vam pristojnu nedelju. Dani će biti brzi, završavaćete dosta neplaniranih stvari, ali neće vam to smetati. I dalje je fokus ka materijalnim vrednostima, i zato je važno da vam novčanik bude otvoren samo kad treba. Ljubavni status će vam doneti dosta strasti, avantura i radosti. Ne trošite pare, više nego što ih imate, i nedelja pred vama će biti odlična.

Jarac

Šansice koje budete dobijali, koristite. Biće minimalne, ali će vremenom vredeti. Ne odbijajte nikako ono što vam deluje sitno i smešno. Posebno u poslu. U ljubavi će postojati borba za slobodu, potom za vezivanje, onda za stabilnost,pa opet za slobodu. I tako u krug. Strastvena nedelja je pred vama, u kojoj ni vi baš nećete biti sigurni šta hoćete, a šta nećete. Bićete živi, zahvaljujući nemirnom srcu.

Vodolija

Vaše prepreke su odraz vaše podsvesti. Sve preko čega ste nekada prešli, preti da će izaći na površinu. Koliko god teško, mučno i stresno bilo, pustite da napusti vaše nesigurnosti. Ne osećate se dobro. Kroz ovaj trnoviti put, naći ćete mir. Komunikacija u poslovnom svetu, neće biti sjajna. Teško ćete se razumeti sa nadređenima, ali njih i ne treba da razumete, već da ih slušate. Emotivni status biće jednak strasti. A to je oblik ljubavi.

Ribe

Prijateljstvo i prijatelji su vam i dalje podrška i oslonac. Ljubav će provejavati u svakom danu, u raznim oblicima u nerednim danima. Prijatna i opuštena osećanja, učiniće nedelju pred vama prijatnom. Koliko god se od vas bude tražilo da radite, da se dajete, prihvatite. Vezivaćete ljude za sebe, spontano i uspešno. Volite ljude, voleće vas život.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com