Zeleni nedeljni horoskop od 10.6. do 17.6.2019.

Nedeljni horoskop

Prošlost i porodični problemi, obeležiće nedelju pred nama. Biće napeto, osećanja naspram materijalnog. Ne sme da se meša, a mešaće se. Misli i reči će nam biti neusklađeni, reakcije impulsivne. Priznanja i oprosti. Čišćenje. Emotivna napetost, preneće se i na intimne odnose. Strast će dominirati. Iskoristimo je za posao.

Ovan

Vrteće vam se prošlost i budućnost, u krug. Ringišpil. Jedno bez drugog ne može, i morate složiti životne police. Dobra saradanja sa starijim ljudima, olakšaće vam obe stvari. Verujte starijim ljudima, njihovo isustvo će vam biti potrebno. U emotivnom odnosu, kompleksnost se pojačava. Ljubav postoji, strast takođe, ali nikako da se spojite. Obostrani inat, potreba za vođstvom vas koči. Pametniji popušta, a vi kako hoćete.

Bik

Venera u Blizancima, vaš vladar će vas šetati svojim nezrelim vrletima. Nećete se snalaziti u tim površnim i bezazlenim osećanjima, ali to je tako. U tome nema ničeg lošeg, a na vama je da li ćete tako prihvatiti ili nećete. Merkur u Raku će vam vrlo zrelo objasniti sve što vam nije jasno. Šetnja neozbiljnog do ozbiljnog, u svim segmentima života vas očekuje. Za kreativce je idealna nedelja u poslu.

Blizanci

Venera i Sunce u vašem znaku, daće vam prijatna osećanja, dobru saradnju sa nadređenima, svesnost u postupcima. Nema više vađenja da niste znali šta radite. Sve ćete znati i preuzimite odgovornost, za svoje postupke. U ljubavi će vam biti dobro, potom manje dobro, pa raskid i sve tako u krug. Od obožavanja do raskida, mirenja, jer je potrebno da se usaglasite, uozbiljite i ustalite.

Rak

Hrabrost i odlučnost bi trebale da su kod vas. Mars i Merkur, u vašem znaku, naspram Saturna u Jarcu. Morate se boriti, dati sve od sebe, biti dosledni i od reči. Samo tako ćete dobijati u borbama. Ne smete se povlačiti, niti podvlačiti. Prošlost i budućnost su ukrstili mačeve. Odaberite za šta se borite. Izbori su na vama, ali ne odustajte šta god da odaberete.

Lav

Dobre ideje, saradnja sa nadređenima doneće vam uspešnu radnu nedelju. Istovremeno, mlađi ljudi kao pomoć i ’sveža krv’, daće vam impuls da budete još bolji. U emotivnom životu leteće varnice, ali će se brzo smirivati. Ipak, bi trebalo da ozbiljnije porazgovarate s partnerom. Strast nije rešenje. Postoji razlika među vama, koja vas često deli. Pokušajte razgovorima da se usaglasite.

Devica

Kašnjenja će obeležiti naredni nedelju. Spremite se na to i ne nervirajte se. Vrlo je moguće, da ćete i sami često kasniti zbog nečega ili nekoga. Ništa od toga neće biti od životne važnosti, samo će vam pomerati obaveze za kasnije. U emotivnom odnosu postojaće problemi, nerazumevanje i treća osoba će to rešiti. Strast će ipak pobediti.

Vaga

Oni, sa kojima delite osećanja razumeće šta im govorite. Mentalno razumevanje, olakšaće vam objašnjavanje kako se osećate. Samim tim i postupci će biti olakšani, kako vama, tako i osobi prekoputa. Reči će biti u službi osećanja. U poslu vas takođe, očekuje poboljšana atmosfera. Dobra komunikacija je pola posla. I dalje ćete se boriti za budućnost, ali sada na razumniji način.

Škorpija

Vodiće vas mladalačka energija, mašta i duboka osećanja. Šareni osećaji će varirati. Od ushićenja, osmehivanja, do dosadne svakodnevice. Važno je da taj šareniš kreativno iskoristite u poslu. Tu ćete imati neke nagle promene, koje vam se neće dopasti na prvi pogled, ali uz dozu kreativnosti uživaćete i u poslu. Samo se odlepite od ustaljenih normi, prihvatite inovacije, unestite maštu u posao i biće vam sve dobro.

Strelac

Jupiter u retrogradnom hodu, čisti svu prljavštinu koja je ikad postojala u vašem životu. Ljude, njihova dela, situacije koje su vas opterećivale, ljubavi koje su vas zamarale. Nije lak proces, čak je prljav, ali čistoća nakon toga je blesak budućnosti. Imaćete razgovore, koji neće biti prijatni, ali će na kraju sve biti jasno i čisto. Svi segmenti života se čiste.

Jarac

Napetost i nervoza će vam biti najbolji drugovi, u narednim danima. U tome se vi u stvari, najbolje snalazite. To će vam biti gas, motiv i pokazaćete najbolje od sebe. Kao i uvek. Vaša borba za budućnost, partnerstvo, ljubav biće nemerljiva. Ne preterujte i ne gurajte tamo gde vas neće. Odustanite tamo gde postoje emotivne ucene, platićete skuplje od uloženog.

Vodolija

U emotivnim odnosima, doći ćete do sklada. Funkcionisaće sve kako vama odgovara. Srce će vam biti na mestu. U ostalim segmentima života, postojaće nesuglasice, usled nerazumevanja. Vaše ideje, inovativnost, ponašanje uopšte, nailaziće na kritike konzervativnih ljudi. Pokušajte da ugušite bunt u sebi, budite onakvi kako od vas očekuju, tako će vam biti lakše. Posle budite ono što jeste, s voljenim bićem i društvom.

Ribe

Neko ili nešto će vas vratiti na početak neke priče. Niste je dobro započeli, i dobro je da se vratite. Naravno, da vam se to neće dopasti, uneće vam nervozu i napetost, ali shvatićete ubrzo da je baš tako trebalo da bude. Neka vam razum bude iznad osećanja, to je jako važno. Osećanja će vas zbunjivati. Zastanite pre nego što nešto uradite ili kažete. Biće to bolje po vas.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gamil.com