Kako koja Venera voli?

Astrološki tekstovi


Ovan

Izgara od ljubavi, mesec -dva, i onda sagori. Treba stalno raspirivati vatru.

Bik

Prisvaja sve. Prijatelje, ljubimce, familiju. Voli sve što je njegovo, a ne samo njega. Njegovo vreme, šefa, mamu, majicu, sve!

Blizanci

Voli rečima, rečima i rečima. Intelektualna ljubav, sa malo strasti. Često ume da voli više od jedne osobe. Ali, je sve iskreno i dečije.

Rak

Dubine ove ljubavi su nedokučive. Voli maštom, sanjarenjem. Često se povlači, ako nema odziv. Voli iskreno, daje se do gole kože.

Lav

Voli glasno, voli strasno. Postavlja se na prvo mesto u ljubavi. Na drugo ne pristaje. Ispred porodice, prijatelja. Voli da je prvi, jedini i tada se daje maksimalno.

Devica

Sumnjičava, stidljiva, ide prvo, drugo i treće mesto, s mozgom. Posle analiziranja, počinje polako da voli iz srca. Kada dođe u tu fazu, ume da postane sluga ljubavi.

Vaga

Voli sa stilom. Šarmom, dostojanstvom. Daje srce šmekerima, onoma koji imaji stila. Uči ljubavi neuke, daje se iu uživanja, pruža uživanja za nezaborav.

Škorpija

Voli tiho, strastveno, ubilački, do koske. Ljubomorno, posesivno, odano i do kraja života. Često meša strast i ljubav, jer oboje voli podjednako. Često to bude opsesivna ljubav, kao i kod Bikova.

Strelac

Voli iskreno, sa osmehom, tuče sa optimizmom. Širi zarazu ljubavi, kojoj se ne može odoleti. Voli da voli. Daje slobodu, traži slobodu i slobodno, bez ustezanja voli.

Jarac Teško zavoli, ali kada zavoli to je rastakanje. Bez granica, sa ciljem da ta ljubav traje do smrti.

Vodolija

Voli sve, i ljubav i ljude. Često gubi kompas, kome daje prednost. Prijateljima ili partneru. Nestrastvena Venera, kojoj strast budi mozak, koji joj je jedina erogena zona.

Ribe

Voli da voli, žudi da bude voljena. Traži ljubav, nerealnu, nemoguću, opasnu. Želi nekome da pripada cela, do kostiju na stopalima. Idealizuje i samozavrava se, često ispadne žrtva.

Tekst, napisan za deset minuta. Suština je tu, ali svaku Veneru, kao i ostale planete oblikuju aspekti, položaj u kući, kao i Mesec i još mnogo toga..

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com