Zeleni nedeljni horoskop od 1.2. do 8.2.2021.

Nedeljni horoskop

Dane pred nama obeležiće pet planeta u znaku Vodolije, i Mars u Biku. Merkur kreće retrogradnim hodom do 21.2. Ipak, Vodolija je u jatu, dok je Mars sam i bori se protiv svih njih. To će nam donositi malo haosa. Malo više, jer pojačava bunt i revolucionarne ideje. Generalno ćemo se svađati, ubeđivati i niko neće popustiti. Fiksnost ovih znakova ukazuje na uzaludne rasprave, zato je najbolje pokušati ne nasedati na provokacije.

Ovan

Mars u Biku, kao vaš vladar nije neki vaš izbor, a praviće vam probleme sa planetama u Vodoliji, koje vama savršeno odgovaraju. Donosiće vam konflikte sa saradnicima, nadređenima, emotivnim partnerom. Guraće vas u svoje  nepomerljive stavove. Pokušajte da se priklonite istomišljenicima u poslu. U ljubavi razgovarajte, jer ćete se voleti i razumeti. Novac generalno, može i praviće probleme u svim odnosima. Budite iznad svađa, ličnih i ljudi oko vas. Ovo je tranzit koji može zbog novca pokvariti mnogo toga dobrog.

Bik

Ko se ne bude raspravljao u toku nedelje, svaka mu čast. Mars u vašem znaku, Venera (kao vaš vladar), u Vodoliji, kvadrat dva fiksna znaka. Svako će vući na svoju stranu. Bilo u ljubavi, poslu, seksu. Sva ta napetost i varnice koje budu sevale, najviše zbog prošlih dana, mogu biti vrlo stimulativni i pretvoriti strast u poslu, koja će vas voditi ka napretku. Vaš čuveni pozitivni inat! A, u emotivnoj vezi ka ludoj strasti koja će vam oduzimati pamet. Okrenite točak na tu stranu, a ne na svakodnevne rasprave, koje neće nigde voditi.

Blizanci

Vaš vladar će biti u retrogradnom hodu. Osim problema sa kašnjenjima i brljanjem informacija, dokumenata, ništa se loše neće desiti. Srešćete ili ćete se dopisivati sa nekim koga niste dugo videli. Generalno, sa gomilom planeta u Vodoliji nećete imati nikakvih problema. Tačnije sa ljudima i u emotivnom životu, sve dok se neko od njih ne zakači jedno za drugo, a vi posredujete u tome. E, tada može da bude nezgodno. Bićete pomiritelji.

Rak

Vama će Mars u Biku doneti dobru energiju, posebno u svakodnevici, poslovanju i finasijama. Istovremeno će vam dati strast i vaš emotivni život će se pogurati napred. Istina da će biti nekih nedoumica sa partnerom, simpatijom, problem u pogrešno sklopljenim rečenicama. Vašim ili njegovima, ali će se to rešiti brzo. Retrogradni Merkur će uraditi svoje i zabrljati misli i reči. Ljubav neće pomeriti. Potrudite se da ne pozajmljujete novac i vratite dugove, ako ih imate.

Lav

Vama ove planete u Vodoliji nikako ne odgovoraju, opozitni znak, a ni Mars u Biku, koji vam pomera živce svojom lenjoščću. U poslu ćete imati neistomišljenike, saradnike koji su lenji, ne kapiraju iz prve šta treba da urade, kašnjenja. A, opet ako okrenete ugao gledanja, iz svega toga možete da učite. Kakav ne treba biti. U ljubavi će vam se buditi strast, upravo zbog žara suprotnosti i oponiranja. Nije vaša nedelja, a može da bude, ako je uredite tako.

Devica

Vaš vladar je u retrogradnom hodu, doneće vam čekanja i igraće vam se sa strpljenjem. Merkur je benefična planete i ne donosi ništa loše, osim igre sa živcima. Nasuprot tome je Mars u Biku, vaš zemljani trigon, koji će vam davati odličnu energiju, snagu i volju da sve što ste naumili, ostvarite. Uprkos kašnjenjima. Isto tako, u ljubavi će vam dati strast i raspirivaće Veneru u Vodoliji, da uprkos nerviranju, bude vaša. Intelektualni stimulans joj treba, a vi to umete najbolje da joj date.

Vaga

Pet planeta u Vodoliji, vaš vazdušni trigon prijaće vam u svim segmentima života. Istina da će Merkur ići retrogradnim hodom, ali Venera vaš vladar je u direktnom hodu. Možda se desi da Venerin Mars u Biku, napravi neki nesporazum, ali će sve biti rešivo i rešeno. Generalno, dešavaće vam se sijaset prijatnih trenutaka. Uživajte u njima, kako u intimnom tako i socijalnom i poslovnom životu.

Škorpija

Kvadrat sa pet planeta u Vodoliji i opizicija sa vašim vladarom Marsom u Biku, obećava napetu nedelju. Tvrdoglavost će biti na svim stranama. U emotivnom životu, raskidi, pomirenja i tako u krug. U poslovnom nadređeni će vam pomerati živce sa nemogućim zahtevima. U socijalnom životu, nailazićete na neistomišljenike. Vrlo živa nedelja je pred vama, u kojoj ćete se ipak dobro osećati. Samoća neće biti vaš drugaricak, već život koji se živi.

Strelac

Vama Jupiter u Vodoliji, kao vladar i ostale planete u Vodoliji, odgovaraju. Istina da će retrogradni Merkur da unese malo pometnje u komunikaciji, nerazumevanje, smušenost, ali sve to neće praviti veliki problem. Čak može da dovede do dobre šale. Kod onih koji su tvrdoglavi, pustite ih da budu u pravu, tako ćete izbeći pometnju. Ljubav će vam biti naklonjena, uživajte u svom privatnom životu i sa ljudima koje volite.

Jarac

Mars u Biku vam odgovara, kao suvladar i kao trigonski znak. Daće vam dobru energiju, jaku pre svega. Moći ćete da završavate poslove koji su bili promenjivi, nestabilni i neizvesni. Sa ovom energijom koju budete imali, sve će imati izvesnost. Planete u Vodoliji su neutralne po pitanju vas, ali postoji mogućnost nerazumevanja sa nadređenima, saradnicima i emotivnim partnerom, usled traženja praktičnosti sa vaše strane. Pokušajte da prihvatite da nisu svi isti. Neko praktičnost pokazuje na drugačiji način od vašeg.

Vodolija

Da nije Marsa u Biku, bilo bi idealno. Ovako, jeste u prednosti, ima vas više, ali će vas sve vreme u napetosti držati Mars. Neke vaše ideje, slobodumne kočiće konzervartizmom, praktičnošću i realnošću. Neće vam dozvoliti da budete u oblacima. Kod većine će to izazivati bunt, ali bi bilo dobro da se malo spustite na zemlju. Što vam teško. Ako budete na zemlji, sačuvaćete ljubav, vezu, partnera, a neki i posao. Pamet u glavu i vodite računa šta pričate.

Ribe

Mars u Biku će vam davati odličnu energiju, posebno kreativcima, ali i onima koji rade sa novcem. Neki će ostvariti svoj san iz prošlosti. Ljubavni život će vam biti pun strasti. U pozitivnom i negativnom smislu. Menjaće se iz dana u dan. Nekada ćete iz čista mira početi da se volite kao nikada do sada, a nekada ćete se svađati kao najveći neprijatelji. Mirenje će biti strastveno i krevet će peglati sve nesporazume.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com