Zeleni nedeljni horoskop od 24.8. do 31.8.2020.

Nedeljni horoskop

Sekstil Merkura i Venere, doneće nam razumevanje osećanja. Bilo da je reč o ljubavi, strahu, besu, sreći ili nesreći. Odlična nedelja za razgovore sa svima za koje nas vezuje neko osećanje. Kada samo jasni sami sebima, bićemo i drugima. Povratna informacija, kakva god bila, biće nam putokaz i vodič za naredne dane. One loše planete su i dalje tu, ratovaće narednih dana. Nama preostaje da čekamo rezultat, jer do nas će malo toga biti. Nema ni navijanja, samo nemo posmatranje i čekanje da se borba završi.

Ovan

U poslu ćete morati da napravite popis, retrospektivu urađenog. Potrebno je da to uradite, jer je moguće da ste u brzini nešto ispustili ili pogrešili. Ova nedelja ne trpi greške. U ljubavi ćete se nadmetati, ko više voli, ko je strasveniji. Naizgled zanimljiva igrica, koja krije potrebu da neko zauzme mesto vodećeg u vezi. Slobodne će vući strast,  i ko zna na koga će naleteti. Loše, svakako neće biti.

Bik

Porodica i porodično okruženje, obeležiće ovu nedelju. Postojaće dogovori vezani za raspodelu materijalnih dobara. Naravno, i osećaj prijatnosti sa svojom familijom. U poslu se neće mnogo toga menjati, a finasije će biti stabilne. Slobodni će upoznati preko porodice nekog zanimljivog. A oni koji su u vezana/braku, pred sobom će imati kvalitentu i dobru nedelju. Ljubav i razumevanje će cas vezivati još više.

Blizanci

Radna nedelja će vam doneti gomilu peripetija. Teško ćete uspevati da se usaglasite sa saradnicima i nadređenima. Najbolje je i da ne pokušavate. Radite kako vam se kaže, i neće vas boleti glava. U emotivnom odnosu, nesvesno ćete postavljati sebe na prvo mesto, zanemarujući partnera. Nadajmo se da će vas razumeti i da je to prolazna faza. Slobodni će biti opterećeni poslom i neće se baviti ljubavlju uopšte.

Rak

Poslovanje će se pokrenuti i mogući su konkretni dogovori. Imaćete razgovore sa ljudima koji su ozbiljni. Postoji i velika mogućnost honorarnog posla. Finasije vam neće biti zavidne, ali nećete biti na gubitku što je važno. Venera u vašem znaku, daje harmoniju i sklad u vezi. Biće povremenih varnica, ali nazvaćemo ih strašću. Slobodni neka budu uporni i osvoje onoga ko im se dopada. Ne odustajte.

Lav

Komunikacija vam neće biti sjajna, ali ćete u tim preopširnim i analitičnim razgovorima, znati na čemu ste. Štednja u nečemu će biti neophodna, to ćete dobiti izračunato i napiseno od saradnika ili nadređenog. U ljubavnom odnosu smeši vam se tajna i zagonetna priča. Zagolicaće i slobodne i zauzete. Uživajte u flertu. Slobodni, dozvolite da budete osvojeni, dok zauzeti neka budu oprezni, dok ne budu sigurni da je ta priča ono pravo.

Devica

Očekuju vas nestalni dani. Ne pravite planove, menjaće se sve iz dana u dan. Uspevaćete sve da postignete i završite, ali od planiranog vremena za rad, ništa. Dobra komunikacija i odnos sa nadređenima, doneće vam malo lakše radne dane. Sekstil sa Venerom u Raku, daće vam stabilan emotivni odnos. Razumećete ljubav, partenera, kao i on vas. Slobodni će preko poznanika upoznati nekog znamiljivog, i to slučajno u prolazu.

Vaga

Emotivno napeta nedelja je pred vama. Mnogo toga tinja već duže vreme između vas dvoje. Uz razgovor, nadasve kompromise, moguć je nastavak veze. Ukoliko ne činite ustupke jedno dugom, tvrdoglavo se držite svojih potreba, prekid ne na vratima. Slobodne će vući strast i to je sve, od ljubavi teško da će biti bilo šta. U poslu ćete moći da kažete, ili uradite nešto što ste prećutali. To će naići na dobar odjek.

Škoprija

U poslovanju će krenuti napetosti. Ljudi ispod vas će praviti probleme i vrlo lako može doći do raspada posla. Komunikacija sa njima, i sa nadređenima će vam biti dobra, i vi kao spona morate da nađete diplomatičan način da to sredite. Budite mudri i uzdižite svakoga. U emotivnom odnosu dolaze vam lepi dani. Venera u Raku učiniće da se usklađujete s partnerom u osećanjima. Ne kvarite sve vašom dvosmislenošću, i potrebom da uz provokaciju izaovete reakciju. Dobićete suprotno od toga.

Strelac

Fokus je i dalje ka materijalnim i praktičnim stvarima. One će se nekako same od sebe slagati, a ako vi budete pokušavali da nešto uradite, nećete uspeti. Razogovori vam neće ići dobro, samim tim i dogovori, a onda sve kreće nizbrdo. Emotivni odnos održava strast, što je odlično, jer hemiju ne može ništa prevariti. Ostalo nadograđujte delima, sa što manje reči, jer ćete se teško sporazumevati u narednim danima. Srca govore umesto vas.

Jarac

Vaš vladar i suvladar, Saturn i Mars će se sresti u kvadratu. Na vama je da sednete, ćutite i čekate da prođe. Istovremeno se i Venera približavam tom kvadratu, odnosno opoziciji, što govori da i u ljubavnom odnosu sedite i čekate. Ukratko. Rat na nebu doneće da vi nećeti imati izbore, moć i načine borbe. Pustite da se sve oko vas dešava i gde ste pozvani idite, gde niste, nemojte. Malo toga će zavisiti od vas, skoro ništa.

Vodolija

Ne pokušavajte ništa tajno da uradite, prećutite, sklonite. To neće biti dobro po vas. Istina ove nedelje mora biti transparetna i jedina. U poslu će vam to doneti otvaranje mogućnosti za napredak, jer će vam se verovati. U ljubavi praktičnost i iskrenost. Sve što se držalo na koncu, pući će. Ljubav ne trpi skrivanje. A, sve što iskreno uradite ili kažete, naići će na toplotu, razumevanje i raspirivanje strasti i ljubavi kao u početku. Imate izbore. Pobedite sopstvene tajne is trahove. Ako ne uspete, vi nastavljate da živite s tim.

Ribe

Sunce i Merkur u Devici su vaša opozicija. Nema šanse da se sporazumete. Znači, odnos sa nadređenima i saradnicima će biti težak. Ići ćete jedni drugima na živce, ali će Jupiter tu umešati prste i malkice će olakšatavati situaciju. U ljubavi će vam biti dobro, dok ste u skladu sa osećanjima u sebi. Venera u Raku će vam to davati. Međutim, rečima možete pokvariti sliku. Potrudite se samo da volite i ćutite.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com