Zeleni nedeljni horoskop od 9.9. do 16.9.2019.

Nedeljni horoskop

U ovoj nedelji ćemo najviše biti na usluzi drugim ljudima. Iz svega toga ćemo profitirati. Neki materijalno, neki emotivno. Važno je da slušamo ljude, pomažemo im. U svemu tome, vrata dobra će se otvarati u nama, i pred nama.

Ovan

Ova nedelja će vam doneti probleme s finasijama. Neplanirani troškovi će vas dovesti do tanjeg novčanika. Važno je da će se to nadomestiti kasnije. Sada će biti tako. I u emotivnom životu biće problema s finasijama, zajednički ulaganjem. Ako ne morate, odložite to za iduću nedelju. Važno je da se dogovorite, volite i nigde ne trčite. Slobodni će menjati partnere, u potrazi za pravom osobom.

Bik

Odlična nedelja za započinjanje sopstvenog  biznisa, posla uopšte. Sve će se slagati onako kako treba. Potrudite se da ne pozajmljujete novac od ljudi, već od banke. Biće vam opuštenije. Kamata u banci je ništa u odnosu na ljude. U ljubavi, nećete umeti najbolje da sagledate potrebe parntera, ali on će umeti vaše. Očekuje vas više lepih trenutaka. Uživajte i učite kako a osetite šta to njemu treba. Slobodni, definitivno ulaze u novu vezu, s nekim koga su upoznali preko interneta.

Blizanci

U poslu ćete uspeti da ostvarite neki tajni plan. To će vam doneti proširenje posla, i predstavljanje u javnosti, koje će biti uspešno. Ne očekujte odmah gomilu novca, bogatstvo. Ali širenje posla svakako, a onda će polako početi da se uvećava materijalna situacija. U emotivnom životu se nećete najbolje razumeti. Posebno u delu s finasijama. To vašu ljubav neće promeniti, ali hoće vaš stav prema partneru i njegovom stisnutom novčaniku. Slobodni, a možda i zauzeti će najzad pružiti šansu osobi, koja je već dugo zainteresovana za vas.

Rak

Odlična nedelja za trgovinu, prodaju, nekretnine. Isto tako i poslovi sa dugogodišnjim poslovnim partnerima. Otvaraće vam se vrata uspeha, najviše kao oni koji će učiti druge kako se radi. Svaka vrsta predavaštva će vam prijati i biće isplativa. Nezaposleni, tražite poslove u trgovini, komercijali ili bankarstvu. U emotivnom životu, bićete zadovoljni. Slobodni ili zauzeti, odgovaraćete zahtevima suprotne strane, ako i ona vašim potrebama. Sklad.

Lav

Ne započinjite ništa novo, naći će vam sto mana. Sačekajte da se namesti drugi posao, ljudi  koji će videti to što ste radili. U ovoj nedelji, neki će dobiti premeštaj na drugo radno mesto, neki unapređenje, a većini će biti isto kao i prethodnih dana. Na emotivnom polju, pokušajte da ne dozvolite da se porodice mešaju u vašu vezu/ brak. Doneće vam bespotrebne nesuglasice. Slobodni će preko posla, početi dublje da razgovaraju sa nekom zanimljivom osobom.

Devica

Oni koji rade ili sarađuju sa inostranstvom, imaće odličnu nedelju. Više posla i odličnu zaradu. Neki će dobiti priliku za doškolovavanje, zarad boljeg radnog mesta. Ostali će pokazati kako se radi, poštuju rokovi i dobiće priznanje za to. Ljubavni život će vam bit dobar, postojaće strast, razumevanje i svaki zajednički plan biće ostvariv. Slobodni, neka se ne stide i priđu osobi koja im se dopada, piše, šta god. Važno je da daju inicijativu, dobiće povratni impuls.

Vaga

Imaćete probleme u dogovorima, sitničaranje i prebrojavanje papira. Suprotna strana će se truditi da vam zagorča posao. Pokušajte da sve spremite kako treba, i smejte se u sebi dok traži grešku, koje neće biti. Posle se smejte naglas, naravno. Budite samo organizovani i tačni, bilo koji posao da obavljate i nećete imati problema. A, ljubav će vam ići na živce. Partner će zakerati za svaku sitnicu. Niste vi krivi, do njega je. Pustite da ga prođe. Slobodni, bolje da to i ostanu. Nerviraće ih zapitkivanja osobe, koje upoznaju.

Škorpija

Očekuje vas prekid saradanje sa dosadašnjim poslovnim partnerom. Otkrićete, iako ste to znali a sada ćete imati i dokaz, o potkradanju. Izgubićete i prijatalja i saradnika. On je na gubitku, a ne vi. Vas će dobro primiti u javnosti, dobićete zavidne projekte za rad. Novac ćete brzo povratiti, a možda će biti i donacija. U ljubavnom odnosu, očekuje vas sklad. Odgovaraćete na potrebe jedno drugom. Biće vam i društveni život zabavan, i ova nedelja obećava lepe provode u dvoje i u društvu.

Strelac

Imaćete dosta izazova tokom nedelje, važno je da bude promišljeni i mudri. Ne verujte svakome. Imaćete podršku nadređenih, a saradnike držite na distanci. Moći ćete neku ideju da sprovedete u delo, što će vam doneti unapređenje, ali i zavist kolega. To je već njihov problem. U ljubavnoj vezi ćete se teško sporazumevati oko zajedničkih ciljeva. Potrebno je mnogo, obostranog truda, da biste našli zajednički jezik. Slobodni će imati bogat društveni život, dosta poznanstava i flerta. Birajte onoga ko je skroman.

Jarac

Zemljani trigon sa ostalim planetama, daće vam uspešnu radnu nedelju. Finansije će biti stabilne, dogovori i ugovori dugoročni. Komunikacija sa saradnicima, nadređenima teći će normalno. Ne započinjite ništa novo, radite započeto i polako će se otvarati vrata noviteta. U emotivnom životu vladaće sklad i razumevanje, a ni strast neće izostati. Uživajte u narednoj nedelji.

Vodolija

Većina odnosa, poslovnih, intimnih pa i prijateljskih, biće napeta. Sitničavost i sumnje će se ušunjati u vas, ili ljude oko vas. Ni jedna rasprava, neće imati kraj. A neće ni biti potrebne, sem u terapijske svrhe. Da vam kažu i da kažete ljudima šta mislite o njima, ili njihovim postupcima. Prepoznaćete dobronamernost i taj odnos će se učvrstiti, isto tako i zlonamernost i takav odnos će biti stavljen na distancu. Neki  odnosi će se prekinuti, a to je onaj u kom su emocije iznad razuma.

Ribe

I dalje će vas većina planeta u Devici usmeravati ka praktičnosti. Kočiće vam kreativnost, snove, maštanje. Tražiće od vas rad, ozbiljnost i disciplinu. Moći ćete da odgovorite na većinu zahteva, posebno onih koji vam donose finasijsku stabilnost. U ljubavi ćete najviše imati problema. Nećete moći da podnesete ljubomoru od strane partnera, posesivnost i sumnjičavost. Neke veze će se prekinuti. Dosadiće vam da izigravate žrtvu. Slobodni, neka to i ostanu u narednim danima, da ne bi naleteli na emotivnog manipulatora.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com