Zeleni nedeljni horoskop od 9.3. do 16.3. 2020.

Nedeljni horoskop

Od utorka Merkur kreće normalnim hodom. Sve što je kočilo, kasnilo, brljalo, iza nas je. Izgovora za kašnjenje više nema. Prošlost će nas još malo mučiti, dajući nam kašičicu samopouzdanje. To malo, trebalo bi da bude dovoljno da uz snagu Marsa u Jarcu, završavamo bolne životne epizode. Melanhonija se povlači, pred mogućnostima i voljom za borbom. Bićemo nervozni, ali živi. Bes pokreće, inat još više. Inatimo se i besnimo za sigurnost u nama. Samopouzdanje nas čeka iza ćoška.

Ovan

Tri planete u Jarcu stoje na vrhu neba, izazivaju vas i zovu da konačno završite sve što morate. Karijera, posao i budućnost su u opticaju. Imaćete dobru komunikaciju, prijatelje i saradnike koji će vas usmeravati kako da stignete do vrha. Visina je vaša. Do nje ćete stići polako, ponekad sapleteni, i vaše strpljenje će ponovo biti na ispitu. Svaki pad vas neće srušiti, samo će vas učiti taktičnosti. Odustati nećete, to vam nije u prirodi. U emotivnom životu, uz dobru komunikaciju, možda i uspete da zajedno stignete do ciljeva. Važno je da ne ostavljate voljenu osobu iza sebe. Hodajte jedno uz drugo i greške nema.

Bik

Venera u vašem znaku, daće vam prijatne trenutke, privlačenje ljubavi i kvalitetnih ljudi. Osim emotivnog odnosa, koji će biti odličan, posao će vam ići savršeno. Zemljani trigon sa tri planete u Jarcu, daće vam stabilnost u poslovnim odnosima. Dobru i sigurnu materijalnu zaradu. Ono što može pokvariti ovu nedelju je komunikacija. Merkur u Vodoliji će vas iritirati. Ukoliko uspete da se kontrolišete, u svim životnim okolnostima, pred vama je savršena nedelja. Ako ne uspete, ljubavna veza će vam biti u krizi. Za posao i dalje neće biti problema.

Blizanci

Merkur na vrhu neba, u Vodoliji, daće vam pokretanje budućnosti. U poslu i sve što je vezano za karijeru krenuće u pozitivnom smeru. Mislim, morate i vi da se pokrenete, jer nije život pokretna traka na kojoj vi stojite, a ona sama ide. Uspeh vam je na dohvat ruke. Uskoro će početi da se otvaraju putevi ka inostranstvu, kao i onima što studiraju. Ispiti će vam teći lako. U emotivnom životu, dobra komunikacija i razumevanje, daće vam pristojne dane, ukoliko ne uletite u tajnu ljubavnu vezu.

Rak

Napetost u partnerskim odnosima je i dalje prisutna. Tri planete u Jarcu u polju partnerstva, javnosti i zakona, nisu vam naklonjene. Mogući su razvodi, raskidi (zbog Marsa u Jarcu), a kod nekih i nastavak težine u odnosima. Neki će napustiti težak posao, neki dobiti otkaz. Jedino je i dalje važno da sve što radite bude u skladu sa zakonom. U emotivnom odnosu, ukoliko ne dođe do raskida, postoji mogućnost obnavljanja ljubavi. Varnice će početi ponovo da se pale.

Lav

Sitni, a jako važni poslovi će se slagati u svakom danu. Pristupajte svakoj obavezi ozbiljno, i ako naizgled bude glupa. Biće to niz u sklapanju bitnih stvari. Sve će imati svoje zašto. U emotivnom životu dešavaće se bure. Počeće emotivnim nabojem, potom će se preći na reči. Prepoznaćete nešto što nije rečeno, nešto što se oseća, što pokazuje govor tela. Ako uspete normalno da pitate i pričate, imate šansu da nastavite. Ukoliko krenete đonom, isto će vam se vratiti. Na vama je da li želite rat ili mir. Izbori su vaši.

Devica

Pred vama je odlična nedelja za posao, napredovanje u karijeri, kao i za finasije.  Četiri planete u zemljanim znacima, kao što je i vaš, daće vam praktičnost i sigurnost. Isto tako, Venera u Biku, daće vam emotivno lepu nedelju. Mars u Jarcu strastvenu. Ukoliko tražite nešto ispod mojih reči, mislite da sam prećutala nešto loše,a ako to nađete, javite i meni da dopišem. Po meni, pred vama je savršena nedelja.

Vaga

Venera u Biku, davaće vam prizemna osećanja i dozu lenjosti. Tačnije, umor. Borbe su vas iscrpljivale i nažalost, još nije kraj. Biće vam lakše s Merkurom u Vodoliji, da razgovarate i to je sve. Olakšanje bar u komunikaciji. Tri planete u Jarcu će vas i dalje blokirati, teraće vas da završite poslove na vreme, prekinete veze s prošlošću ili delom porodice. Ukolko imate razumnog sagovornika, u bilo kom segmentu života, ova nedelja će vam proći lakše. Ako je neko nerazuman, povucite se i pustite da se reši kako hoće.

Škorpija

Mars u Jarcu, kao i Jupiter i Saturn, davaće vam odličnu energiju za posao i praktične stvari. U emotivnom odnosu guraće vas strast, kao i uvek, Venera u Biku će to dočekati s radošću. Vaše Sunce to neće prepoznati i shvatiti. Tražiće još nešto, još neki dokaz ljubavi. Nećete ga naći. Merkur u Vodoliji će vas iritirati i voditi ka svađama, prepirkama i nervozi. Svakako je udrobljena i zanimljiva nedelja pred vama. Ukoliko imate takta, živci će vam ostati mirniji. Ako nemate, nešto će se naglo i definitivno prekinuti.

Strelac

Jupiter, kao vaš vladar u Jarcu, uz Marsa i Saturna guraće vas ka praktičnim stvarima. Od vas će se tražiti ozbiljnost, odgovornost i tačnost. Radosti i zadovoljstva tu nema, i ne treba da ih bude kada je reč o poslu. S Merkurom u Vodoliji, imaćete odličnu komunikaciju sa svima. Lako ćete se dogovorati i ugovarati, potom ide težak rad. U ljubavi s Venerom u Biku ne znam šta ćete da radite, uopšte se ne razumete. Rečima hoćete, ali će izostati svi ostali segmenti jednom emotivnog odnosa. Pričajte o vama, tu je rešenje.

Jarac

Počeće da vas steže, pa otpušta Saturn kao vaš vladar. Biće kao lastiš. Nepogrešivo će vas voditi sigurnim putevima, i zaustaviće vas tamo gde mora. Sa Jupiterom i Marsom, takođe u vašem znaku imaćete dovoljno snage, energije i morala uz zakon da sve završavate, baš kad treba. Prihvatajte sve prepreke, s razlogom su postavljene. U ljubavi s Venerom u Biku, bićete zadovoljni i uzvratiće vam se osećanja koja dajete. Strast će se buditi i kod onih kod kojih je zaspala.

Vodolija

Merkur u vašem znaku daće vam osvešćivanje svega onoga što vas muči. Postoji mnogo toga nagomilanog u vašem nesvesnom biću. Nečega što vas čini jako dugo nemirnima. Počeće polako da se otvaraju vrata nesvesnog, uz neke ljude, situacije i pogotovu uz neki emotivni stres. Boleće vas, ali ćete shvatiti sebi. Znaćete ubuduće kako da se postavite u početku, jer ćete umeti da prepoznate tajnog neprijatelja u sebi, sopstvenom karakteru. Promene će biti bolne, ali lekovite. Kao da ćete izvati gangrenozni zub.

Ribe

Vaše nerealne slike u glavi, ono o čemu ste maštali, dobiće realnu sliku. Otpašće mnogo toga, ostaće samo vredne priče. Bilo u emotivnom, poslovnom ili prijateljskom odnosu. Skloni ste verovanju, subjektivnom polaženju od sebe, a to vas nikada nije vodilo ka istini. Venera u Biku će vam dati realnu ljubav, uzmite ili ostavite. Tri planete u Jarcu odane prijatelje, iskrene i otvorene. Uzmite ili ostavite. Izbori su na vama.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com