Zeleni nedeljni horoskop od 9.12. do 16.12.2019.

Nedeljni horoskop

Pred nama je lakša nedelja. Sve što je doneo retrogradni Merkur, probleme i zastoje, sada će se pokrenuti. Rešavaće se nesuglasice, kašnjenja i brljanja koja smo imali. Uz lakšu komunikaciju, na svim životnim poljima će se pokrenuti situacije koje su stajale. I dalje je na ceni ozbiljnost, poštenje, rad i vernost.

Ovan

 Razgovori, ugovori i dogovori, vezani sa poslovni i socijalni život, teći će glatko. Moći ćete da se dogovorite za sve što vam treba. Budućnost, u vidu Saturna, a sada i Jupitera u Jarcu vas izaziva. Vi volite izazove, borite se za svoje rukovodeće mesto u svom životu. Emotivni život, takođe ide ka višim stanjima. Uz zastoje i strahove od vezivanja. Pusitite se i peprustite. Bolje sada, kada možete da se razumete, nego kada naiđe period neslaganja.

Bik

Lakše ćete komunicirati, mada se nećete najbolje razumevati s ljudima. Ali, neće biti zategnutosti kao prethodnih mesec dana. Čak ćete se smejati mnogo. Poslovno će vam biti dobra nedelja, sigurni poslovi i zagarantovani prihodi. U emotivnom životu će biti klackalica. Čas ćete se obožavati, čass svađati kao najgori neprijatelji. Strast će vas držati. Za neke će to biti savršeno, a nekima će doneti kraj veze.

Blizanci

Povećaće vam se obim posla, od kog nećete imati previš vajde, ali sigurnost i utiranje puteva budućnosti, hoćete. Budite strpljivi, iako će vam nervoza biti saveznik. Suštinski, to će vam biti motivacija, i pokušavajte da sve prebacite na šalu. Tako će vam biti lakše. U emotivnom životu, pojavljuje se nešto nezdravo u vašem odnosu. Prećutkivanje i guranje problema pod tepih. Rešite sve odmah. Sve što odlažete, kasnije će stvarno postati veliki problem. Sada je još uvek problemčić.

Rak

Vaša mašta je neuhvatljiva, ona vam je spas, motivacija i način življenja. Živite je slobodno, to vas usrećuje i pokreće. S druge strane su obaveze i dužnosti, koje ne smete da odlažete. Budite veseli u svom intimnom životu, u poslovnom i socijalnom, ozbiljnost je neophodna. Lepo je ostati dete, ali nikako ne smete zanemarivati praktičnu stranu života, i ljude koji zavise od vas. Bilo u porodičnom ili profesionalnom okruženju.

Lav

Inat će i dalje goreti u vama, prkos prema nepravdi. Biće vam to odlična motivacija da napredujete. Komunikacija će se poboljšati, počećete da razumete ljude, a i on vas. I ovo je nedelja u kojoj treba da iskoristite sve resurse, i inadžijsku strast i uradite najviše za sebe. U ljubavi će vas isto gurati strast. Vi ćete u narednoj nedelji goreti. Ko će vam gasiti vatru, odaberite sami. Izbori i odluke su vaše. A to je privilegija.

Devica

Tri planete u Jarcu će vam doneti stabilnost, u svim segmentima vašeg života. Osećaj da baš nije tako, biće u vašoj glavi. Sumnja, kao vaš zaštitni znak, pored savršenog intelekta, kvariće prijatnu nedelju koja je pred vama. Ljubavni život će vam biti siguran, uživaćete u svim vrstama zabava. Društveni život, skroman, ali sa ljudima koje volite. Strast vam daje vetar u leđa. Izbacujte misli, ne svađajte se sa sobom, onda nećete imati problema ni sa drugima.

Vaga

Ova nedelja daće vam lake razgovore. Svaki problem, situaciju, dogovore ili ugovore, moći ćete brzo da završavate. U emotivnom životu i dalje postoje prepreke. Prošlost u klinču sa budućnošću. Razbistriće vam se sve. Videćete tačno šta treba da uradite. Ovi dani neće ostavljati sumnju. Mutni potoci i reke, postaće bistri. Razgovarajte sa sobom, suprotnom stranom, i znaćete najzad sve.

Škorpija

Mars je i dalje kod vas, daje vam odličnu energiju, maštu i pozitivni inat da završavate sve što želite. Sem željenih stvari, dobro će vam ići i usklađivanje obaveza, poslova i dužnosti. Prepreke se mogu javljati u komunikaciji s ljudima. Ali, to neće biti nešto što se ne može ispraviti. Posao, ljubav i zdravlje, biće vam dobri ako sve to sami ne pokvarite.

Strelac

Sunce je u vašem znaku, sada će se pridružiti i Merkur. Otvaraće vam svesnost, oštriće intelekt i mnogo jasnije ćete ići kroz ove dane. Znaćete tačno, šta treba, a šta ne treba reći ili uraditi. Ta nepogrešivost neće baš biti i u emotivnom životu.Tu se uvek greši. Ali, i greške koje se dese, biće razjašnjene. Većih problema nećete imati.

Jarac

Kod vas je ljubav, kočničar i sudija, kao i planeta optimizma. Mars je u Škorpiji, koji vam takođe daje pozitivnu energiju. Odgovaraće vam ovaj raspored planeta. Daće vam karakter i temeperamet, koji vam je urođen. Dakle, u odnosima s ljudima, u ljubavi, poslu i socijalnom okruženju, osećaćete se kao svoji na svome. Uživajte u svemu što vam se bude dešavalo, jer će sve imati smisla.

Vodolija

Otvaraće vam se vrata budućnosti, tačnije svesno ćete ići ka njima. Razjasnićete se sa sobom, ljudima i okolinom, šta želite i krenućete čvrsto tim putem. Imaćete podršku ljudi koji vas poštuju i vole, što će vam davati bolju energiju. Ta ista energija, davaće vam strast u emotivnom odnosu. Partner će vas tako slatko nervirati, da ćete hteti da ga pojedete. Uživajte u danima pred nama.

Ribe

Počeće problemi s papirologijom i administracijom. Spremite se za čekanja, brljanja i propuste koja su veza za dokumentaciju u komunikaciju uopšte. Slabije ćete se razumevati s ljudima. U ljubavi ćete osećati bolje, nego što ćete to pokazivati. Kočnica je u vašoj glavi. Pokušajte da razgovarate s partnerom, osećanja postoje, šteta da ih misli i reči upropaste.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com