Zeleni nedeljni horoskop od 5.8. do 12.8.2019.

Nedeljni horoskop

Tri planete u znaku Lava, doneće nam samopuzdanje. Jasnije vidike, širinu, ljubav i strast. Promene će polako početi da se dešavaju, one koje želimo jer ćemo svesno ići ka tome. Snage, volje i energije nam neće nedostajati! Glavu gore i napred!

Ovan

Dobra energija, razboriti i jasni razgovori ućiniće vam ovu nedelju lakom. Sve će teći, onako kako treba. U ljubavnom životu, spojiće se sve ono što je do sada bilo razbacano. Ljubav i strast će vas spajati, razgovori vezivati još više. Slobodnima je široko polje za avanture, ali i za susret sa zaljubljivanjem, i početkom prave veze.

Bik

Pred vama je dobra nedelja za bavljenje kućom, prodajom, kupovinom ili jednostavno renoviranjem. U poslu ćete imati problema sa nadređenima, ali ne i sa saradnicima. Ne suprostavljajte se, radite svoj posao, oni svoj. U partnerskom odnosu smenjivaće se nadmetanje ega. Svako će hteti da vodi glavnu reč. Neke će to voditi do svađa, neke do strasti. Ljubav se ugasiti neće.

Blizanci

Dobra komunikacija, posebno sa starijim ljudima, doneće vam prijatnu radnu nedelju. Sklapanje ili pronalazak posla, kod nezaposlenih biće uspešno. Istovremeno, u intimnom životu nesuglasice iz prošlosti će polako početi da se rešavaju. Ljubav će pobeđivati, vaše karaktere i neke dovesti do olatara. Slobodnima se smeše avanture i uživanja. Mada, nikad se ne zna šta iz toga može da ispadne. Ljubav vam se daje. Birajte, bili zauzeti ili slobodni.

Rak

Lakše sporazumevanje će vam olakšati novčane, i materijalne probleme koje imate već duže vreme. Sukoba neće biti, već konstruktivnih razgovora i dogovora. Pronaći ćete rešenje, ili bar biti na tom pragu. Beznađe je prošlo. U emotivnoj vezi, doći ćete do tačke vrednovanja sebe u očima partnera. Čim je stiglo dotle, vaša odluka o prekidu odnosa se bliži. Slobodni, budite smeli i javite se osobi koja vas interesuje. Samo tako ćete znati ishod. Džaba vam sanjarenje.

Lav

Tri planete u vašem znaku, neće nikoga ostaviti ravnodušnima. S lakoćom ćete privlačiti ljude, ljubav, plenićete gde god da se pojavite. Otvaraće vam se vrata novih poslova, ljubavi. Pustite nove ljude u svoj život, ne držite se starih ustaljenih navika. Oplemenite sebi život novinama. Nikad se ne zna u kom vas pravcu mogu pokrenuti. Pozitivnom, svakako. Blistajte, i uživajte u svom sjaju.

Devica

U ovoj nedelju ćete najviše živeti u svojoj glavi. Pravićete planove, odbacivaćete loše ljude, misli, istraživaćete sebe. Dobra nedelja za pronalaženje snage, koju ste zakopali usled silnih sumnji koje gajite i koje su pustile korenje. Razgovarajte sa starijim, mudrijim ljudima. Upijajte mudrost i živite jedini život koji imate. Volite ljude, koji vas vole.

Vaga

Društveni život, izlasci, druženja će obeležiti ovu nedelju. Uživaćete sa zanimljivim ljudima. Poslovi, posebno oni koji imaju veze sa umetnošću, biće vrlo uspešni. Neće ni ostali izostati, najbolji poslovi su se često sklapali u kafanama. U svemu tome, zapostavićete emotivnog partnera. Potrudite se da nekada pođe sa vama u izlazak, da ne biste dolazili u situaciju svađanja i ljubomore. Pronađite vremena za sve. Nek vaš čuveni balans bude na svim stranama.

Škorpija

Posao kojim se bavite, oduzimaće vam najviše vremena. Nadređeni će biti zahtevni i moraćete da radite za troje. Ostatak vremena, dok se budete odmarali maštaćete, stvaraćete nerealne iluzije. Kao relaksacija to nije loše, ali se ne nadajte da će se tako nešto ostvariti. Naredni dani traže, daju i očekuju samo relanost i praktičnost. U svim segmentima života. Maštajte realno.

Strelac

U narednim danima, u nekome ćete prepoznati svoje greške. Pravo je vreme da se izvinete, ako ste nekoga povredili. Postaćete toga svesni, kroz druge ljude. U emotivnom životu, posle dosta analiziranja doći ćete do zaključka da ste gubili vreme. Volite, to je tako jednostavno. Ne činite ljubav komplikovanom. Nedelja izvinjenja i praštanja je pred vama.

Jarac

Pokušajte da ne štedite na svemu. Vrlo lako vam se može desiti da kupite dva puta istu stvar, jer ste hteli da uštedite. Platite jednom, ali vredno. Opustite se malo, generalno. Dajte sebi oduška, obradujte se nečim što želite. Potrebno je da ugodite sebi. Previše ugađate drugim ljudima, posebno onima koje volite. Ovo je nedelja u kojoj treba da najviše volite sebe.

Vodolija

Reči će vam stajati u grlu, a očekivaćete da ljudi znaju šta mislite. Kao da ćete namerno čekati da vas razočaraju. Naučite da niko nije čitač misli, da vas niko ne poznaje kao vi sami sebe. Recite glasno i jasno, šta želite, ne želite, šta završavate, šta počinjete. Kako u poslu, tako i u partnerstvu, emotivnoj vezi ili društvu. Razgovarajte!

Ribe

Shvatićete da se sreća gradi, dan po dan. Nije dovoljna zamisao. Na sreći mora da se radi. Budite s porodicom više, upijajte vrednosti koje ste skrajnuli. Posao i karijera će vas okupirati, bacite se na to. Upoznaćete sjajne ljude, otvaraće vam nova vrata života. Maštanja ostavite za neki drugi period, sad grabite realan život. Time ćete dobiti slobodu i ljubav prema sebi.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com