Zeleni nedeljni horoskop od 3.8. do 10.8.2020.

Nedeljni horoskop

Merkur ulazi u Lava, zajedno sa Suncem u istom znaku i Marsom u Ovnu, daju lep vatreni trigon. Daće nam dobru energiju, i volju za akcijom i smislom. Ostale nepovoljnosti su i dalje tu, Mars i Saturn/Jupiter. Ali, bar ćemo imati malo lakšu nedelju pred nama.

Ovan

Od sredine nedelje prestaće rasprave, napetosti i tenzije. Lakše ćete razgovarati i dogovarati se sa ljudima. Mars će vam i dalje davati sjajnu energiju. Neće sve ići kako ste planirali, ali neće ni stajati. Emotivni život će vam biti pun strasti, ljubavi i najzad i razumevanja. Ukoliko dođe do nesuglasica, razgovarajte, razumećete se.

Bik

Do sredine nedelje, biće sve isto kao i prethodne. Onda će krenuti promene. Postaće vam jasno, šta se  to skrivalo ili prećutkivalo od vas. Saznaćete šta je to što vam je smetalo, a niste znali odakle potiče. Budite mudri. Emotivni status će se poboljšati, takođe od sredine nedelje. Posao će vam ići dobro, ali će početi problemi na nadređenim.

Blizanci

Sredina nedelje, od utorka tačnije doneće vam olakšanje na mnogim poljima. Komunikacija će krenuti normalno da se odvija, energija ljudi oko vas će biti dobra, kao i vaša. Lako ćete se uklapati i završavati poslove. Ljubavni život će biti strastven, dobro ćete se razumeti, ali će vam nešto nedostajati. Potražite kroz razgovor, šta je to. Možete sve da menjate, ako niste srećni.

Rak

Kod vas će da vri na sve strane. Sve će se mešati. U jednom danu će biti sjajnih stvari, ljubavi, pažnje, dogovaranja, ugovaranja. U drugom danu se niko neće javiti i sve će stajati. Jednostavno, pred vama su klackalica dani. Bićete živi, nemirni, borićete se i bićete zadovoljni nekim dobijenim bitkama. Neke nećete dobiti, ali ne odustajte nikako. Samo sve radite po zakonu i moralu, i nećete imati problema. Izgubljena bitka, nije i izgubljeni rat.

Lav

Od utorka, Merkur ulazi u vaš znak, zajedno sa Suncem daće vam jasnoću. Videćete sve što treba, možda i nešto što ne treba, ali ćete moći da razgovarate o tome. Potrudite se da vas ne zanese strast. Nju koristite u initimnom životu. Sjajan vatreni trigon, daće vam odličnu energiju za ispunjavanje ciljeva. Mars u Ovnu će vas gurati napred.

Devica

Vrteće se neke stvari, vezane za vašu budućnost. Ništa neće biti stabilno i sigurno, ali ćete imati viziju odakle da krenete. Ili možda da ne krenete. Odluke će biti na vama. Razgovarajte sa starijim i iskusnim ljudima, pre svega prijateljima. Dobićete ideje. U ljubavnom životu, od utorka će krenuti da se poboljšavaju stvari, i ponovo ćete osećati toplinu od voljenog bića.

Vaga

Napeti partnerski odnos, bilo poslovni ili intimni, koji visi na ivici prekida, jer savršeno ne razumete. Od sredine nedelje ćete naći zajednički jezik, i  probajte ljudski se dogovoriti o nastavku, ili prijateljskom raskidu. Sredine nema. Potrudite se da se to ne završi na ružan način. Ovo ne mora biti definitivni kraj. Ne zatvarajte vrata zadnjicom.

Škorpija

Moraćete dosta da radite, jer vas Mars usmerava u tom pravcu. Iako, u vama to izaziva otpor, dobro ćete zaraditi samo uz veliki trud. Isto tako, od sredine nedelje će početi zatezanja sa nadređenima, zato je dobro da to predupredite radom. Onda neće imati razloge da vas opominje. U emotivnom odnosu, takođe sredina nedelje, doneće otvaranje jedne lepe ljubavne priče, koju imate već u mašti. Pokušajte da to rečima ne upropastite.

Strelac

Prošlost vam pomaže da koračate sadašnjošću. Ljudi, sećanja, mudrost ili iskustvo, neka vam budu saveznici. Kao i članovi porodice. Moći ćete normalnije da razgovarate od sredine nedelje. Vatreni trigon će učiniti da ćete sve završavati brzo i efikasno. Ljubav će biti jednaka strasti, ali i to je vrsta ljubavi, zar ne?

Jarac

Saturn koči, Mars ubrazava, i ne slažu se po znacima. Ovo će vam doneti situacije gde ćete hteti nešto brzo da uradite, ali nećete to uspeti na brzinu, ili nećete uopšte. Zato se ne nervirajte, spremite se unapred na usporenost ili neuspeh. Jednostavno je tako i tu se izbora nema. Emotivni život će vas činiti strastvenima, zato što neće moći da bude onako kako želite. Vama, u stvari baš to treba. Onda dajete najbolje od sebe.

Vodolija

Od sredine nedelje, krenuće nerazumljiva komunikacija. Razgovori će ličiti kao da razgovaraju gluv i nem. Nećete se ni sa sobom najbolje razumeti, ali na to ste se već navikli. Dakle, preostaju vam oči. Posmatrajte i pamtite. Ljubavni život će vam biti strastven, energija odlična. Fokusirajte se na intimni život, ostalo neka vam bude u pamćenju ili pišite.

Ribe

Emotivni život će vam se popravljati od sredine nedelje. Samim tim ćete se osećati lepše. Smer vašeg vladara je i dalje ka prijateljstvu, privatnom- poslovnom udruživanju. Svaki vid ortaštva, doneće vam dobru materijalnu situaciju. A prijatelji i prijateljstvo, sreću.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com