Zeleni nedeljni horoskop od 27.5. do 3.6.2019.

Nedeljni horoskop

Nedelja pred nama će doneti opuštenije razgovore, dobra duženja i kreativni rad. Osećanja će varirati. Od strasti, do emotivne potrebe za istinskim i trajnim pripadanjem. Može to da se spoji, i to vrlo lako. Ljubavne priče će biti vrlo žive, donosiće nam nemir, strast i sreću.

Ovan

Dobra komunikacija će vam olakšavati naredne dane. Mars u Raku, kao vaš vladar neće vam pružiti sjajnu energiju, ali menatalno ćete biti jaki. Samim tim ćete obuzavati lošiju energiju i uspećete da uz  dobre ljude prođete kvalitetno kroz ovu nedelju. U emotivnom odnosu, postojaće ljubomora, posesivnost, ali i strast koja će sve to srediti. Biće to vrsta predigre.

Bik

Venera je i dalje u vašem znaku. Prednost je vaša, za ljubav, uživanja i svaku vrstu hedonizma. Privlačićete pozitivne ljude i osećanja. Strast će vas pratiti u narednim danima. Emotivnom životu ćete se radovati. Isto tako i poslovnom, posebno oni koji su umetnici ili se bave bilo kojim kreativnim poslom. Uživajte u danima koji su pred vama.

Blizanci

Sunce i Merkur u vašem znaku, daće vam prijatnu nedelju. Brzo ćete misliti, razgovarati i delati. Odličan odnos sa nadređenima, olakšaće vam dane pred vama. Poslovanje će teći lako. U emotivnom odnosu će postojati dobra komunikacija, ali će izostati strast. Pred vama je nedelja u kom će vam emotivni partner više biti prijatelj. Što nije loše uopšte.

Rak

Mars u vašem znaku, davaće vam dobru energiju. Imaćete snage i volje, više nego obično. Očekuje vas dobar socijalni život, dobri odnosi sa porodicom. U poslu se nećete najbolje razumeti sa saradnicima, ali će sve to biti vrsta kreativnog haosa, iz kog će izaći nešto dobro. U emotivnom odnosu, strast i ljubav su u znaku jedankosti. Uživajte u tome, i ne poredite ništa sa bilo kim iz prošlosti. Umanjićete osećaj zadovoljstva, bespotrebno.

Lav

Dobra komunikacija sa saradnicima, ali i sa nadređenima olakšaće vam ovu radnu nedelju. Poslušajte i mlađe ljude, od njih ćete nešto naučiti i možda dobiti odličnog radnika. Imaćete sreće i moći ćete da završite nešto što ste započeli pre par meseci. U emotivnom životu će postojati napetost, ali razgovorom ćete to rešiti.

Devica

Komunikacija vam neće biti sjajna. Ljudi će biti nerazumni, površni i okrenuti neozbiljnim stvarima. Lepo je to u društvu i u periodu opuštanja, tada će vam to čak i prijati. U poslu će vam napraviti kašnjenje, zato sve prvo proveriti. U ljubavi vas očekuje lepa nedelja, sa dosta emotivnih izliva, strasti i prave, postojane ljubavi.

Vaga

Izazovni, teški aspekti Saturna i Marsa, pokrenuće vas da se pomerite s mrtve tačke. Uz dobru komunikaciju, konstruktivne razgovore, ideje i dogovore, ova nedelja će biti uspešna. Završićete s delom prošlosti i dobiti način da poboljšate budućnost. U emotivnim odnosima, postojaće napetost, ali s razgovorom sve možete rešiti.

Škorpija

Mars u Raku, daće vam dobru energiju i snagu. Ujedno i maštu, sa kojom ćete moći da ostvarite dnevne, a i dugoročne planove. Emotivno ćete biti napeti, ali biće to podsticaj da date najbolje od sebe. Koliko će to naići na dobar odjek, nije do vas. Važno je da u ovoj nedelji date najbolje od sebe. Motiv ćete imati.

Strelac

Vaše dobre prilike, duže vreme su usporene. To vas čini nestrpljivima i nervoznima. Ni ova nedelja neće doneti pomaka, vezanih za budućnost, ali će vam se svakodnevni poslovi ubrzati. Otvaraće vam se mnoga vrata, koja su do sada bila zatvorena. U emotivnom životu neće biti promena, jer ih u stvari ni vi ne želite.

Jarac Svakodnevica će vam biti ispunjena dosadnim i sitnim obavezama. Lako ćete ih i šablonski završavati. Napretka nema, ali nema ni nazadovanja.  Privatni i porodični život će vam unositi nervozu. Trebalo bi da se posvetite više svojoj porodici. Emotivno će postojati deo koji će vas užasno nervirati, i drugi deo koji će vam prijati. Na vama je šta ćete da odaberete.

Vodolija

Napredak je malo usporen, ali će se sve posložiti kad bude trebalo. Postoji razlog, zašto je sada sve sporije. Budite razumni i strpljivi. Razgovori i dogovori će vam teći lako. Imaćete motivišuće sagovornike, i uspešnu radnu nedelju. Emotivno ćete biti napeti. Smetaće vam posesivnost koju osećate od strane partnera. Vi ste ga odabrali. Možete i drugačije da odlučite, ako želite.

Ribe

Pokušavajte da razumete sagovornike. Bilo poslovnog ili emotivnog. Vidljivi su nesporazumi zbog nerazumevanja. Saslušajte, razmislite i potom reagujte. Svaka reakcija, posebno ona emotivna, biće burna. Pokidaćete se zbog gluposti. Posle će vam biti krivo, a nećete umeti da ispravite već učinjeno. Oprez u razgovorima, i nedelja će biti lakša.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com