Zeleni nedeljni horoskop od 25.1. do 1.2.2021.

Nedeljni horoskop

Nije se mnogo toga promenilo od prethodne nedelje. Mars i Merkur su se mimoišli, ali kvadrat koji i dalje stvara napetost je tu, po znacima. Od 30.1. Merkur će krenuti retrogradnim hodom i ponovo će se sresti s Marsom, a on je već sudaren sa Saturnom i Jupiterom, ljut i besan, blokiran. Smirujmo tenzije, to nam jedino preostaje. Volimo se i dalje u trigonoskoj zemlji, Venere i Marsa. Ljubav jedino preostaje i jedina je važna.

Ovan

Mars u Biku nije vaš najbolji vladar, ali njega trenutno imate. Usporiće vas, što će vam prijati. Sve što budete radili, biće temeljno i realno. Neće ostati prostora za sumnju. Ekonomski će sve biti izračunato u dinar/evro, milimetar. Daće vam dobar odnos sa Venerom u Jarcu, tako da će emotivni odnos biti malo bolji. Postojaće neke razmirice, ali vama će komunikacija biti dobra, i umećete da rešite sve što bude zaličilo na raspravu. Generalno će biti sve na mestu.

Bik

Mars u vašem znaku, pravi lep trigon sa vašim vladarom Venerom u Jarcu. Ovo je dobar aspekt, za održavanje ili građenje bilo kog odnosa, posebno emotivnog. Partnerski odnosi će biti sjajni, dok ne počnete da pričate previše. Preširoke priče, mogu vas odvesti na desetu stranu, a to vam ne treba. U poslu će sve biti jasno. Komunikacija sa saradnicima malao napetija, ali vama svakako predstoji odličan bilasn po pitanju finasija, poslova vezanih za građevinu, i ovo je dobra nedelja za podizanje kredita, kome je to neophodno.

Blizanci

Odlična komunikacija, dobar odnos sa nadređenima daće vam lakšu radnu nedelju. Problem možete imati sa kolegama ili saradnicima, koji su lenji. Motivišite ih na lep način, a ne grdnjom, jer to može izazvati suprotan efekat. Ipak, imate tvrdoglavce preko puta sebe. U emotivnom životu neće biti većih promena. Sve će biti standradno. Slobodni će ući u zanimljivu priču sa osobom koju će upoznati na neobičan način. Od tog druženja, može proisteći lepa ljubavna priča.

Rak

Venera u Jarcu, u ovoj nedelji doneće vam sećanje na deo emotivnih dešavanja, iz decembra meseca minule godine. Imaćete priliku da produbite ili završite taj odnos. Učinite ono što stvarno osećate i ne dozvolite da budete zavedeni slatkorečivim rečima. Dela neka govore, ne reči. Energija će vam biti stabilna. Budite mudri, a potom i kreativni i iskoristite svoju kreativnost u poslu. Tu vas očekuje finasijska nadoknada, napredak i nastavak sigurne saradnje.

Lav

Četiri planete u Vodoliji, vašem opozitnom znaku, na čelu sa Suncem, neće vam prijati. Biće reči, dela, prepreka, koja vam neće biti razumljivi, kao ni ljudi. Ne trudite se da razumete. Nemoguće je. Preostaje vam da sve prihvatate, prilagođavate se datim različitostima, i da iz njih učite. Lekcije se najbolje uče baš iz opozicija. Šta treba, a šta ne treba uraditi. Najbolje to bidite u politici. Ljubav će vam davati nadržajuće impulse, okrenite se tome i partner i vi, učite jedno od drugog.

Devica

Merkur u Vodoliji vam neće biti najjasniji, ali će izvlačiti iz vas misli i reči, koje su spavale. Umeće da vas stimulišu ljudi koje budete sretali, a vama je neophodan intelektualni stimulans. Dobar zemljni trigon sa Marsom u Biku, daće vam mirnu finasijsku nedelju, poslovanje koje će teći tempom koji vama odgovara. Ujedno daće vam strast, da upotpunite takođe trigon Venere u Jarcu. Ljubav će vam biti privrežena u ovim danima.

Vaga

Venera u Jarcu daje vam osećanja, koja vam nikako ne prijaju. Gura vas da na osnovu iskustva, i to onog lošeg, procenite sadašnja dešavanja, pre svega emotivna. Emocija se ne vezuje samo za partnerski odnos, već na sve emotivne odnose. Merkur u Vodoliji daće vam dobru komunikaciju, razgovore koji će biti delotvorni u svim segmentima života. Ozdraviće vas. Razgovarajte sa onima koje volite. A razgovori u poslu će biti kvalitetni i dobri.

Škorpija

Mars u Biku, trudiće se da pokida sve partnerske odnose. Poslovne ili emotivne. Dodatni pokušaj da smirite situaciju, pogoršavaće loš aspekt sa Merkurom. Svaki razgovor, biće na ivici rasprave. Napetost i tenzije postojaće u svim segmentima života. Venera u Jarcu će vam u svemu tome davati mirno srce. Mozak vri, srce mirno. Najčudnija situacija po vas. Naučićete nešto o sebi zbog toga.

Strelac

Vaše misli će vas voditi ka zabludama, nerealnim situacijama u glavi, i zbog toga vas realnost može neprijatno iznenaditi.Važno je da će komunikacija biti dobra, moći ćete jasno da razgovarate o problemu koji ste iskonstruisali u glavi. U privatnom životu, izvinjenje će biti dovoljno, a u poslu, tačnije sa saradnicima, moraćete argumentovano da sarađujete, vaše misli se ne računaju.

Jarac

Venera u vašem znaku daje vam primetnost. Zračićete lepše od ostalih ljudi. Nemoguće je ne primetiti onoga ko sija. To će vam davati samopozdanje, a dobar aspekt s Marsom u Biku, snagu da sve što ste zamislili, završite. Ljubav ćete privlačiti, birajte ono što vam prija, a ne ono što vas iritira. Praktičnost i obe noge na zemlji, daće vam jako lepe dane. Bićete svoji na svome.

Vodolija

Na spore korake se navikavajte, ma koliko vas mozak gurao da ubrzate. Saplitaće vas, nervirati Mars u Biku, i onda su greške vrlo moguće. Tvrdoglavost, nepomerljivost vladaće svuda, pa i u vama. Mentalno ćete biti jaki, i neka vam to bude snaga u narednim danima. Ljubav se tajno i polako dovlači do vas. Uskoro će početi da vas golica po vratu. Reakcije mora biti. Kakve? Do vas je.

Ribe

Nešto će vas čačkati po malom mozgu, nesvesnom delu vašeg intelekta. Mir ćete teško nalaziti, sve dok sebi ne priznate i osvestite to što vas muči. Imaćete dobru energiju, jako srce, progovorite i izbacite muku iz sebe. Neko će otići, neko će doći. Sve što se desi, baš tako mora biti. Samo budite hrabri i recite svakome ono što mislite i želite. U svim segmentima života.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com