Zeleni nedeljni horoskop od 22.11. do 29.11.2021.

Nedeljni horoskop

Možda ćemo preceniti svoje mogućnosti, možda loše proceniti, ali iz toga neće ništa loše biti. Pred nama je lakša nedelja. Čim Sunce pređe u Strelca, kao i Merkur otvaraju se pozitivne misli. Trigon sa Jupiterom daće nam nepažnju, previše ćemo poleteti, ali nema veze. Samo neka letimo, dosta je prizemnosti. Budimo kreativni i pokušajmo da stvorimo ličnu slobodu!

Ovan

Sunce u Strelcu će vam zajedno s Merkurom, unositi vedrinu u dane. Komuniciraćete normalno i praviti planove za budućnost. Imaćete podršku Saturna i Jupitera u Vodoliji, što će vam olakšavati sve zapošete priče. Poslovne ili intimne, prijateljske. Ljubavni život će vam biti jednak strasti, koja će smirivati nemirna osećanja. Svaki razgovor će imati smisao, kao i dogovor u bilo kom segmentu života.

Bik

Venera u Jarcu kao vaš vladar, donosiće vam stabilna osećanja. Ono nešto što kuva unutra, a zove se strast neće vam dati mira. Tražićete nešto što se podvodi ljubomoru, kopaćete tamo gde ga nema. U sebi. Tako možete upropastiti kvalitet koji imate. Poslovna strana će biti olakšanja, slobodnija nego prethodnog meseca. Čak ćete uspevati i sa nadređenima da nađete zajednički jezik. Dakle, obuzdavaljte svoje posesivne potrebe i nećete imati problema u intimnom životu, a poslovni će teći lakše.

Blizanci

Komunikacija sa Merkurom u Strelcu, neće biti sjajna. Neka partnerastva će biti pod znakom pitanja. Ujedno, svakodnevni razgovori će biti zbrkani, preopširni i bez konkretnih dogovora. Neće vam to upropastiti dane, ali nećete uspevati da završite sve što ste planirali. Ali, smejaćete se idejama i načinu na koji govore ti ljudi. Ljubavni život će biti nekako po strani, a prisutan u vama. Partner će vam tolerisati mnogo toga, budute i vi tolerantni.

Rak

Jupiter u Vodoliji, iako neutralan znak, vaš je vladar, vodiće vas ka ljudima. Različitim od vas, da biste ih prihvatili, da biste videli kako žive drugačiji od vas. Upoznaćete genijalne ljude sa gomilom ideja. Neko od njih vam neće prijati, imaće drugačiju energiju od vas, a kasnije ćete shvatiti da vam se baš on dopada. Ljubav, nezaobilazna i neophodna hemija će vas uvući u svoj vrtlog. Pozdravite se sa pameću i uživajte!

Lav

Sunce i Merkur u Strelcu će vam pogodovati. Dobra komunikacija, svesnost i dogovori će vam  ići lako. Imaćete neprijatne udare Marsa u Škopriji, koji će u vama stvarati bes, ali ćete razložnije moći da se objasnite. Isto tako, blokiraće vas Saturn u Vodoliji, a Jupiter će vam umanjivati šanse za napredak. Opet, kvalitetan razgovor će moći sve da reši i da se nađe izlaz. U emotivnom životu strast će nadjačati svaki drugi osećaj, a bez strasti nema ni ljubavi.

Devica

Merkur u Strelcu vam neće pogodovati kao vladar. Donosiće vam površne razgovore, ljude u svakodnevicu. Nerviraće vas jer nisu precizni kao vi. A, opet možete od njih da se naučite fleskibilnosti, jer nervoza nikome neće prijati. Emotivni život sa Venerom u Jarcu i Marsom u Škopriji biće dobar, strastven, a opet realan. Letenje po nebu vama ionako ne prija, a ovo će biti taman.

Vaga

Iako vam Venera i dalje daje ’duhove prošlosti’, neprijatan osećaj i susrete koji nisu sjajni (u sećanjima, srcu), propitivanje sa sobom će vam biti lakše. Posmatraćete sebe i sopstvenu podsvest na jasniji način. Učvrstićete osećanja prema sadašnjosti, a prošlost ćete doživljavati kao iskustvo, a ne atak u sadašnjim emotivnim vezama. Porodica će biti aktuelna i neka osećanja će se iskristalisati. Generalno, dobra komunikacija u svim segmentima života, olakšavaće vam svakodnevicu.

Škorpija

Mars u vašem znaku, bitku bije sa Saturnom, a sada i sa Jupiterom. Umanjivaće vam sve što može. Apetite će vam svesti na osnovne i neophodne. Sve preko toga biće blokirano. Osećanja sa Venerom u Jarcu vodiće vas ka realnosti i praktičnosti. Sve ono što vaša mašta izmašta, osećanja će znati da je to nerealno i zaustaviće vas. Komunikacija će vam se svoditi na praktične stvari. Odnos sa nadređenima biće malo lakši, ali i dalje je bitno da ih poštujete i slušate, kad već ne možete da ih promenite.

Strelac

Sunce i Merkur u vašem znaku davaće vam optimizam, zajedno sa vladarom Jupiterom u Vodoliji. Mnogo lakše ćete ići kroz dane, koji neće svi biti sjajni. Postojaće prepreke jer ćete površno proceniti neku situaciju i onda će se sve okrenuti naglavačke. Ništa gore od ponovonog rada vam se neće desiti. Emotivni odnosi, lični, prijateljski i porodični, biće isti kao do sada. Oscilacije se mogu dešavati u vašem tajnom delu srca, uma. Tajne će u vama, samo vama praviti nemir.

Jarac

Materijalna situacija će vam biti nestabilna, postojaće neplanirani troškovi. Venera u vašem znaku i dalje igra ples ljubavi oko vas, na vama je koliko ćete da pratite ritam strasti koji se igra sa vama. Valjalo bi da se prepustite i da jednom uživate u neizvesnosti sutrašnjice. U poslovnom delu života smetaće vam površni ljudi sa kojima ćete morati da sarađujete. Akcenat je na ’morati’, i dalje nema. Vi radite najbolje što znate, a njih podnosite kako umete i znate.

Vodolija

Saturn i Jupiter su i dalje kod vas, igraju kolo mogućnosti i nemogućnosti. Sa Suncem i Merkurom u Strelcu, jasnije ćete sagledavati šta možete, a šta ne možete. Ono što vam bude nejasno, razgovori sa ljudima koje volite i poštujete daće vam pravu smernicu. Svaki razgovor će biti smislen. Emotivni život će vam se svoditi na strast, koja će utoljavati glad za toplotom osećanja koja će vam nedostajati. Zagrejte vi onoga do koga vam je stalo. Ako nema povratne rekacije, onda to nije to.

Ribe

Saturn i Jupiter kao vaš vladar u dvanaestom polju, deluju na vas kao visok pritisak čiji bol osećate u potiljku. Nešto ima, a ne znate šta. Lek za pritisak postoji, samo vi možete da pronađete šta vam podsvest iz dvanaestog polja poručuje. Koje ljude treba da odstranite iz svog života, a koga svečano da primite. Oslušnite sebe. Razgovori vam neće vredeti, jer komunikacija vam neće biti sjajna. Pričajte sa sobom i oslobađajte se pritiska. Onda ćete bolje i čuti druge jer će prestati bubnjanje u ušima!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com