Zeleni nedeljni horoskop od 22.7. do 29.7.2019.

Nedeljni horoskop

Pet planeta i dalje ide retrogradnim hodom. Naredenu nedelju će obeležiti, povratak Merkura u znak Raka. Emocije će ponovo imati primat. Intuicija takođe. Saturn u Jarcu, će zapražavati čorbu. Praviće nas nervoznima, vratiće nas na neke lekcije. Moramo ga slušati. A, živce ćemo kasnije oporavljati. Naš zadatak je  da pobedimo strahove.

Ovan

Prijaće vam Lavovsko Sunce, kao i Mars. Grejaće vam glavu, budiće strast, gurati na akciju. Istina, ne brzu kakvu ste navikli, ali sasvim dovoljno da se dobro osećate. Poslovi će zbog toga biti dobro i brzo odrađeni. U ljubavi će vam ići malo teže. Seks i strast će vas spajati, reči i osećanja će vas razdvajati. Red jednog, red drugog. Dok se ne spoji sve, a spojiće se, samo polako.

Bik

Vas će osećanja pokretati, a Venera u Raku će vam u tome pomagati. Kako u emotivnom životu, tako i u ekonomisanju. Isto tako, daće vam usmerenje ka umetnosti, domu i porodici. Uz retrogradne planete, vratićete se starim mislima, sumnjama, i ljubomora u intimnom odnosu će zavladati. Vi niste nešto oprostili iz prethodnog perioda. I sada ćete u stvari uništavati sebe. U poslu postoji mogućnost napretka, ali ne i dobrog odnosa sa nadređenim.

Blizanci

Kašnjenja, brljanja vremena, datuma, dana, dokumenata, informacija, sve vas to očekuje s Merkurom u retrogradnom hodu. Onda kada stigne, nećete sve najbolje razumeti, ali ćete se snaći. To je vaša vrlina. Snagu, volju i energiju ćete imati da iz svih zapetljanih situacija izađete kao pobednik. U ljubavi će biti malo zastoja, ali ne nerešivih. Strast će vas rešiti.

Rak

Pobeđujte strahove, imaćete načina. Slušajte osećaje, intuiciju i koristite maštu kao najjaču snagu. Mesta i sistuacije, gde se pravila moraju poštovati, poštujte. Slušajte i gledajte gde su vam granice. Tamo, gde vam je široko polje, razmašite se. Uživajte u ljubavi, pišite, slikajte, stvarajte. Sređujte dom, porodicu, sebe. Sreća je u vama.

Lav

Sunce i Mars u vašem znaku, daju vam prednost u odnosu na ostale znake. Imaćete svesnost, vitalnost, snagu i volju da idete kroz dane. Kraljevski, kako jedino vi umete. Spoticanja će dolaziti iz prošlosti, u vidu reči od ljudi koji su svojom voljom otišli iz vašeg života. Hteli bi opet mesto kod vas. Na vama je da odlučite. Nadam se doslednosti svake vaše odluke. Jednom završeno, teško može opet biti dobro.

Devica

Imaćete priliku da završite nedovršene poslove, priče, situacije. Ono što vas čini nervoznima od prošlog meseca. To završite, bilo kako, jer ćete se jedino tako dobro osećati. Poslušajte intuiciju, stomak, tu će vam biti svi odgovori. Emotivni status će vam biti dobar, opustite se, uživajte i pravite planove za zajedničku budućnost.

Vaga

  Dobru energiju, pokušaće da vam pokvare ljudi, situacije, reči i dešavanja vezana za prošlost. Svaki pokušaj sreće, biće na početku sapleten. Onda ćete ustajati, iskustveno i mudro nastaviti dalje. Ko ostane da kleči, njegov problem. Izbore ćete imati. Oni koji krenu napred, zavoleće sebe do kraja života. Odaberite sami. Napred ili nazad.

Škorpija

Osećanja su vam otvorena, kao širom otvoren prozor. Pustite svež vazduh da uđe, ustajali da izađe. Proluftirajte srce, čist vazduh mu je neophodan. U poslu ćete vas vratiti na posao koji niste završili kako treba. Imaćete problem s nadređenim. Ne bunite se, prihvatite grešku i završite ponovo  ono što morate. Neće to niko drugi uraditi.

Strelac

Pokretaće vas ono pozitivno što imate u sebi, jer većina stvari, ljudi, reči i osećanja neće biti pozitivno. Susretaćete se sa teškim pričama, lošom energijom, kukanjem. Nećete imati gde da pobegnete, zato se dižite u sebi. U vašem životu neće biti problema, ali će vas okolina uvlačiti u loše stvari. Možda je vreme da presečete neke odnose. Poštedite se negativnih ljudi.

Jarac

Teški partnerski odnosi, čak i oni prekinuti, pojaviće se opet. Potreba da vas neko čačne, biće veća od očekivanog odbijanja. Jednostavno, privlačićete te ljude, koliko god vam to bilo odbojno. Ako negde ima šanse, pokušajte da popričate, ako nema, ne dozvolite da vas neko mrcvari rečima, samosažaljenjem, ne bi li ponovo došao do vas.

Vodolija

Svakodnevica će vam biti puna osećanja, bilo koje vrste. U svakom danu, skoro svakom odnosu, imaćete neka osećanja. Od ljubavi, besa, razočaranja do sreće. Neće postojati ravnodušni susret bilo s kim. Tolika navala emocija će vas umoriti. Razumevanje ne očekujte, od bilo koga, nećete ga dobiti. Vi ćete biti upijač tuđih osećanja u narednim danima. Upijajte pozitivne, negativne pokušajte da zaboravite.

Ribe

Oko vas je pregršt ljubavi, mašte, reči koje ste sanjali. Deluje savršeno, a u stvari nije. Već ste sve to čuli, praštali i verovali. Vaša potreba da vas nahrane lepim rečima, treba da bude realna glad. Vi se hranite i onda kad ste siti. Potrudite se da ne padate na stare priče, laskave reči. Samo ono što je dokazano delima, vredi. Ostalo su bajke, koje će preći u basne.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com