Zeleni nedeljni horoskop od 15.7. do 22.7.2019.

Nedeljni horoskop

Sa pet planeta u retrogradnom hodu, ne treba ništa planirati, očekivati i započinjati. Sve  je moguće, kao i ništa. Pred nama je nedelja cupkanja u mestu. Ko može, neka sedne da odmori. Ko ne može, igraće kolo. Korak napred, nazad dva.

Ovan

Mars u Lavu, kao vaš vladar će vas gurati u akcije. Zbog retrogradnih planeta, kao i Sunca u Raku nisam sigurna da ćete uspevati iz prve. Ali, zna se da nećete odustati. Spremite se na borbu sa ljudima, poslovima, administracijom i ostalim zastojima. Biće vam to izazov. U ljubavi vam, takođe predstoji borba. Venera u Raku, nije samo za strast koju trenutno nudite. Potrudite se više da biste je osvojili.

Bik

Prijaće vam ljubav, s Venerom u Raku ali nešto neće ići kako treba. Previše je negativne energije, loših reči, teških sećanja da biste uspeli da se opustite. Očekivaćete da suprotna strana, zna šta vam je. Neće znati, i nikad nije znala. Na vama je da prihvatite, ili ne to što imate. Promena, nema. U poslu ne očekujte ništa pametno. Sve će uglavnom biti isto.

Blizanci

Vaš vladar Merkur u Lavu je u retrogradnom hodu. Sve i da nije još četiri planete isto tako, vama je ova dovoljna da vas uvede u haos. Dakle, kašnjenja svih vrsta su pred vama, brljanja u rečima, dokumentima, izrananje ljudi iz prošlosti, poslova i starijih ljudi. Ništa od toga vam neće doneti štetu, ali zastoje hoće. Spremite se na to. U ljubavi, ako budete imali vremena za nju, očekuje vas neko vraćanje na prošla osećanja. Strast će nadjačati sve, i pobediće.

Rak

Venera i Sunce u Raku, trudiće se da vam ulepšaju nedelju. Davaće vam pozitivna osećanja, svesnost i svetlost. Imaćete s čime da se borite, navala svega iz prošlosti će biti oko vas. Verujem da ćete uspeti da se zadržite u sadašnjosti i da vas ništa neće povući unazad. Sunce će vas gurati napred, idite ka njemu, a ne Saturnu koji je mrak i gura vas tamo. Važno je da imate izbora. Srećno!

Lav

Mars i Merkur, doduše u retrogradnom hodu su kod vas. S Marsom ćete imati dovoljno strasti, energije i volje da idete kroz narednu nedelju. Onako, uzdignute glave kako vi volite. Ostale, retrogradne planete će vas u nečemu usporavati, najviše u emotivnoj vezi, a negde vam ništa neće moći. Čuvajte onoga koga volite, ostalo će biti lako.

Devica

Vladar vam je u retrogradnom hodu, ali to je benefična planeta. Neće vam doneti ništa strašno, sem brljanja i kašnjenja. Sve što budete planirali, biće pomereno, otkazano ili uopšte neće biti toga. Zato je bolje da ne planirate ništa, ukoliko vi to možete, i pustite da se događaji razvijaju po svome. U ljubavi i prijateljstvu imaćete prelepe trenutke. Neke za sećanja za sva vremena.

Vaga

Venera u Raku, kao vaš vladar nije baš lepo raspoložena prema vama. A opet, mami vas da baš zato idete ka njoj i oraspoložite je. Nađite načine, nađite svest da to želite. Od toga vam zavisi budućnost. Mars u Lavu će vam davati snagu da se sa svim izborite, kao i volju. Iako je pet planeta u retrogradnom hodu, vaš vladar nije i treba da idete ka njemu, jer vas čeka. Volite sebe, ljude, ljubav, posao, okruženje. Potrudite se da ništa negativno ne utiče na vas.

Škorpija

Mars u Lavu, kao vaš vladar unosiće vam nervozu jer će imati naredbodavački ton. Merkur, takođe, kao nekad. Nerviranje vas pokreće, inat, potreba za dokazivanjem. Venera u Raku, kao i Sunce u istom znaku, daće vam prijatna osećanja, ljubav i ispunjenost u srcu. Zbog toga se borite, sa sobom, izvršavajte naređenja i volite svoje srce. Ako ste mogli nekada, možete i sada. Bogati ste iskustvom, iskoristite ga.

Strelac

Jupiter, vaš vladar je u retrogradnom hodu. To ne umanjuje toliko njegov kvalitet jer je u sedištu u vašem znaku. Samo vam neće dati da preterujete toliko, kao što obično činite. Bilo u dobrom, ili lošem. Imate lep vatreni trigon s Marsom i Merkurom (koji je isto u retrogradnom hodu), što će vam olakšavati poslovanje. Istina, malo sporije ali efikasnije. Ponavljaćete poslove, reči, akcije, ali ćete sve na kraju pozitvno rešiti. Ljubav i vi ćete se sresti u strasti. A to je najintimniji čin osećanja.

Jarac

Saturn, koji je i dalje kod vas u retrogradnom hodu, nastavlja da čisti prošlogodišnje mrlje. A, i one od pre. Emotivno će vas sve to koštati, samo je važno da se nikako i nikome iz prošlosti ne vraćate. Vreme je za tačke, zarezi više ne smeju da postoje. Dobra nedelja za završavanje poslova, vraćanje novca i dugova, kao i za druženje. Oni koji su u braku ili dugogodišnjim vezama, imaće krizu koja može dovesti do prekida.

Vodolija

Napetost i nervoza, biće posledica nečega od ranije. Pokušajte da ne ispoljavate kroz ružne reči u sadašnjosti. Taj, koji bude s vama nije kriv za vašu nervozu. Ili se obratite toj osobi, ustanovi, nadređenom ili ćutite. Iskoristite takav osećaj kao impuls. Neka vam to bude izazov da date najbolje od sebe, i budete bolji od svih. Ili kroz strast, koju ćete pokazati osobi s kojom ste u emotivnoj vezi.

Ribe

Sa pet planeta u retrogradnom hodu, na čelu s vašim vladarom Jupiterom, imate priliku da popravite sve što ste pokvarili. Završite sve što niste završili. Ljubav vas čeka, prijatna osećanja, budućnost. Očistite repove, i uđite čisti u sutrašnjicu. U suprotnom, nećete moći da se otrgnete prošlosti i budućnost neće biti kompletna, a ni vi zadovoljni. Imate izbore.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com