Zeleni nedeljni horoskop od 13.7. do 20.7.2020.

Nedeljni horoskop

Mars u Ovnu je pokrenuo revoluciju. On je čista sirova muška energija. Ovan, predvodnik, prvi muški, kardinalni znak. Nema stajanja, pokrenuo je sve nas, kako na opštem, tako i ličnom nivou. Saturn u Jarcu i dalje drži čekić sudije. Obe planete su jake, obe u sedištu. Do kraja godine vodiće bitku, a i mi sa njima.

Ovan

Vodiće vas instikt, vašeg vladara Marsa. Neke će povesti putevima ljubavi, i tu će im biti savršeno. One koje povede ka raspravama, sučeljavanjima mišljenja, otvoriće ’Pandorinu kutiju’, i tu očekujte svašta. Izvlačenje argumenata iz prošlosti, porodice, loših postupaka. I niko neće biti u pravu, i svi će biti u pravu. Ovi dani neće doneti kraj, ali će ga načeti i ići ka njemu gonjeni besom. Okrenite se ljubavi i strasti, tu će vam biti dobro.

Bik

Venera u Blizancima vam daje neodlučnost, nešto je ostalo nedorečeno. Nešto, što vučete iz prošlosti. Vreme je da se suočite sa sobom ili tom osobom, koja vas čini nemirnima. Razogovori će vam u ovoj nedelji ići normalno i sa razumevanjem. Razgovarajte. Vidite da li ste ostali zaglavljeni u jučerašnjici, ili ste spremni za sutrašnjicu. Istovremeno, dobra komunikacija omogućiće vam kvalitetne razgovore i sklapanje dobrog posla.

Blizanci

Ljudi, stvari, situacije i nadasve ljubavi kreću se ka vama. Pustite da vam se približe, onda birajte. A najviše u životu što neko može imati je stvar izbora. Birajte s kim ćete i kako raditi, ne pravite dugoročne planove, pustite da vreme sve pokaže. Sve je u ovim danima na kratkom lancu. Isto tako, birajte koju ljubav puštate u svoj život. Onu koja u vama budi strast ili onu koja će vam zavrteti mozak. Najbolje bi bilo da je sve to u jednoj osobi, ali neće biti tako. Odluka je na vama. Zauzeti će pred sobom imati nedelju spokoja i uživanja.

Rak

Sunce i Merkur u vašem znaku, najzad u direktnom hodu, davaće vam smernice u kom pravcu treba da idete. Pratite znakove kraj puta. Biće spoticanja, od ljudi, vaših osećanja, vremena, nezgoda. Sve će to biti u cilju da odete ili uradite nešto, baš kad treba. Znači, ako nešto ne ide, odustanite. Sve što budete na silu radili, neće ispasti na dobro. Pustite da vas vreme nosi, situacije i ljudi. To je jedino moguće u narednim danima, i sve će imati svoje razloge.

Lav

Mars u Ovnu će vam davati odličnu, vatrenu energiju. Imaćete snage da uradite šta želite. Venera u Blizancima će vam davati ljubav, kao vetar u leđa. Strast i ljubav će vam biti životna infuzija u narednim danima. Postojaće problemi u poslu, planovima (koje ne treba praviti), ali će vam sve biti lakše, jer ćete imati svoj mir, svoju oazu i svoj intimni život. Ostalo će se srediti onako kako mora.

Devica

Merkur u Raku, vaš vladar najzad ide direktno, u dobrom ste aspektu i to će vam olakšavati dane. Dobra komunikacija, posebno sa ženama, doneće vam mirnu nedelju. Slušajte žene, bilo da su sestre, majke, partnerke, koleginice, nadređene, one će tačno znati da vas usmere u kom pravcu treba da idete. U emotivnom životu neće sve biti sjajno. Postojaće sijaset sitnica koje će vas razdvajati, a isto tako i spajati. Birajte spajalice, tako će vam biti lepše.

Vaga

Sva dešavanje će imati veze sa vašom budućnošću, ali će sve biti povezano s prošloću. Kako ste radili do sada, takve temelje ste postavili za sutra. Emotivni odnos će biti zadovoljavajući. Osećaćete isto, ali pričaćete drugačije. Nesporazumi su mogući u svakom danu. Zato, slušajte srce a ne mozak. Ljubav voli, jezik to kvari. Obuzdavajte se u rečima.

Škorpija

Sve će biti na korak do rešenja, a onda će to sve odjednom da se izmakne. Ljudi oko vas će vam davati pogrešne smernice i radiće u svoju, a ne vašu korist. Da biste izbegli probleme, sarađujte sa starim saradnicima, ili samo sa sobom. Ljubavni život će biti i dalje samo u priči, maštanju i održavaće se u rečima. Važno je da ne nestaje, i prestaje. Razvijajte intelektualne veštine, jer tako će vas i srce slušati.

Strelac

Pozitivnu energiju kvariće vam ljudi, njihova dela i nedela. Potrudite se da ono što ne morate, ne budete u tome i sa tim ljudima. Poštedite sebe. Mars u Ovnu će vam davati odličnu snagu, volju i optimizam. Držite se svog osećaja, širite ga u ljubavi, sa ljudima koje volite i koji vas vole. Većina dana biće okrenuta ka materijalnom svetu, budite koncetrisani dok radite.

Jarac

Nastavlja se napet period za vas. I dalje se ukrštaju juče, danas i sutra. Rušićete dosadne i ustaljene norme, ili će se rušiti same. Bićete posmatrač, a nekada i učesnik svog života. Sa Saturnom, kao vladarom u vašem znaku moraćete da se prilagođavate životu, a ne život vama. Znate i sami, za vas važi pravilo: sporo i teško do cilja. Ali, kad stignete to je to.

Vodolija

Uvlačiće vas u zamke rasprava i tuđih ratovanja. Potrudite se da ne budete deo toga, ništa od toga se neće odnositi na vaš život u bilo kom smislu. Emotivno ćete biti ispunjeni, energija će vam biti dobra. Slušajte bolje od sebe, one koji su uspred vas, a ne oni koji vas vuku unazad, i stoje daleko iza vas.

Ribe

Dobra komunikacija olakšavaće vam dane. Svaka vaša ideja moći će da se sprovede u delo, ako je praktična i izvodljiva, naravno. Vaše maštarije ne spadaju u to. Prijatelji i prijateljstvo, kao i udruživanje bilo koje vrste, i dalje vam je sigurna luka. U emotivnom životu imaćete trzavice, ali uz iskren razgovor će se rešavati sve. Jednostavno, sve se može uz lepu reč.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com