Zeleni nedeljni horoskop od 13.5. do 20.5.2019.

Nedeljni horoskop

Uz savete starijih i iskusnih ljudi, završavaćemo praktične stvari. Biće to nešto za šta smo se ranije pravili da znamo i nismo slušali savete. Ljubavne veze koje su skoro započete, prekinuće se. One koje traju, imaće krizu. Sloboda je potrebna svima nama.

Ovan

Do sredine nedelje će sve ići glatko, po pitanju posla, međuljudskih i emotivnih odnosa. Onda će krenuti osećanja, vaša ili nečija da vas opterećuju. To je deo neke nedovršene priče, koja se ponavlja periodično. Imaćete priliku da to završite, odahnete i osetite bolje. Ako ne možete, borite se kako znate i umete. U toj borbi neko mora izgubiti bitku. Koliko god borbeni bili, to možete biti baš vi.

Bik

Pred vama je odlična nedelja, posebno od sredine. Venera ulazi u vaš znak, daće vam prijatna osećanja, ljubav i uživanje. Merkur, takođe u vašem znaku, kao i Sunce daće vam dobru komunikaciju, saradnju sa nadređenima i prijatne trenutke sa osobom do koje vam je stalo. Uživajte u narednim danima. Planete su na vašoj strani, iskoristite to.

Blizanci

Partnerski odnosi, bilo koje vrste biće pri pucanju. Oni koji su nevredni, prekinuće se. Posebno ljubavne veze, koje su skoro započete. Oni koji su u braku, imaće probleme. Oni koji su u tajnim vezama, najbolje će proći. U poslovnom životu, očekuju vas naporni ljudi. Prilagodite se, izbora nećete imati.

Rak

Pred vama su dani u kojima ćete moći da rešite nešto što predugo stoji. Ljudi, prekoputa vas koji već dugo vremena stoje i ne daju da uradite ono što vam treba, moraće da se sklone. Imaćete argumente, prijatelje uz sebe i svaki problem će biti rešiv. Emotivni život će vam krenuti na bolje, videćete osobu koja vam znači, u drugom svetlu. Zavolećete je opet.

Lav

Malo toga vam neće ići na živce. Oko vas će biti tvrdoglavi ljudi, skoro isti kao i vi. Neće se pomerati ni milimetar, a nećete ni vi. Rešenje, protiv inata nemam i ne znam ga. Ko popusti, tom će biti lakše. Budite zato pametni, neka misle da su u pravu a vi radite po svome. U emotivnom odnosu, ista priča. Zategli oboje, bez šanse da pustite. Terajte tako dokle možete. Ne morate, vaš je izbor.

Devica

Sve što ima veze sa materijalnim, praktičnim, novcem, nekretninama, zemljom, biće uspešno. Završićete stvari koje vas dugo muče, stoje i ne pomeraju se. Bićete materijalno zadovoljni. Ljubavni život će ispuniti sva vaša očekivanja, posebno od sredine nedelje. Pomirenje s nekim će vam doneti radost i zadovoljstvo. Uživajte u danima pred vama.

Vaga

Većina dešavanja biće vezana za materijalne stvari. Potrudite se da do sredine nedelje započnete ili završite poslove. Ići će vam lako. Nakon toga će osećanja biti umešana i gubićete objektivnost. Emocije, koje će se nizati nakon toga biće vezana za nešto što je dugo u vama ili oko vas. Nećete se osećati prijatno, ali ćete biti ponovo živi i po tom pitanju.

Škorpija

Zategnutost u partnerskim odnosima, bilo kog tipa, počeće da otpuštaju krajem nedelje. Pronalazićete načine da ih rešavate, onako kako vama odgovara. Osećanja će vam biti u suprotnosti sa onim što činite. Taj nesklad vas vrlo lako može dovesti do grešaka. Pokušajte da uskladite ono što osećate, sa onim što radite da se ne biste kasnije kajali zbog pogrešnih postupaka.

Strelac

Većina dešavanja neće imati veze s vama, a bićete na neki način upleteni u njih. Potrudite se da se ne vraćate na prošle događaje, i da vas ne upletu u nešto što nema veze s vašim životom. Inače, nedelja je pogodna za posao, materijalnu zaradu i praktična pitanja. U ljubavi stanje će biti nepromenjeno.

Jarac

Pred vama je idealna nedelja za poslovanje, pregovore, dogovore i administrativne poslove. Obratite pažnju na dokumenta, koja budete poptisivali, postoji mogućnost greške u brojkama. Do sredine nedelje, bićete emotivno mirni a onda dolazi period bure. Neko iz prošlosti će pokušavati da ponovo postane deo vaše sadašnjosti. Sve što je iz juče, nije dobro za sutra i sada. Neka ostane gde i jeste.

Vodolija

Živci će vam uglavnom biti istanjeni. Ljudi oko vas će uživati da vam kontriraju. A vi ćete reagovati. Bilo bi savršeno, kada biste mogli da ih ignorišete i ne upadate u vatru. Kvariće vam bespotrebno raspoloženje. U emotivnom životu će takođe postojati napetost. To može biti strast, a vrlo lako može prerasti u svađu. Oko vas je naboj, ako možete isključite se. Sve drugo vodi ka još većoj nervozi.

Ribe

Moglo bi da vam bude baš dobro, ako je sve što planirate realno. Neće postojati prepreke i moći ćete da uradite šta hoćete. Ako su vam želje nerealne, onda ništa. Maštajte i dalje, sedite i čekajte da se ostvari neostvarivo. Oni koji su praktični, pred njima je odlična nedelja. Kako u poslovnom, tako i u emotivnom životu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com